cagdas' Alıntı:
zaten her yerde kadrolaştınız be kardeşim, ayıptır günahtır. Bir de anayasayı değiştirirlerse ne olacağını düşünün...
yeter artık bu kadarı da fazla :x :verymad: :-1:
Hocam yorumun bana şunları düşündürttü;
Ahmet necdet sezer efendi kendi döneminde her yeri halletmiş zaten ne kadrosu kalmış geriye? Siyasi görüşler umurumda değil ama sizin savunduklarınız veya bir başkası yönetime gelse kadrolaşma olmayacak mı? Her türlü torpil ve adam kayıranın Allah cezasını versin
367 gibi bir element uyduran mahkemeler tarafsız mı?
Her fırsatta google a yaz bak denilen google da, Türkan saylan hanımefendinin çok güzel ve demokratik söylemlerle dolu (mesela biz istemeden bu ülkede hiç bişey yapılamaz sözü çok demokratik) videolarını izlediniz mi?
Ordum milletimin güvenidir elbetteki ama ordunun içinden atılması gerekenler sadece bir grup mu?
Amerikan meclisini her yıl bir papaz kürsüye çıkıp duayla açar, avrupada papalığın ve vatikanın özgürlüğü ve gücü belli, israilde 1metre favorileri olan başları takkeli yahudiler heryerde, bizde ise dininin gereği başı kapalı olan insanlar devletinin -kendi devleti üstelik vergisini verdiği evladını askerine yolladığı kimliğine sahip olduğu- binasına ve hatta çocuğunun açık havadaki mezuniyet törenine giremiyor, okuyamıyor!
Uzun lafın kısası ben şucu bucu değilim, haksızlığın, hırsızlığın, şerefsizliğin şucusu buncusu olmaz. Ancak sadece belli bir kesimi veya düşüncedekileri görüp diğerlerine destek vermek te saçmalığın dik alası olmaktan başka bişey değil. Aydın insan pozlarına girip aslında beynini bir kesimin kölesi edenler dışındakiler üstüne alınmasın lütfen.