hesaba yatırıyorlar o yüzden bir hesap aç bankadanxodeda' Alıntı:Cevaplar için teşekür ederim. O zaman 15 gün bekleyelim bakalım. Ha birde bankada hesabım yoksa nasıl alacağım parayı hesap mı açacaklar tekrar. Kapatırmış tım. tüm hesaplarımı
spider23' Alıntı:bende haziran da başvurumu yaptım - Ekime geldik bekiyorum sonucu daha yok..Arakdaşlar ilinizde ki TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE gidin orada zaten ne yapmanız-nasıl bir yol izlemeniz gerektiği bilgisi veriliyor...
İlk iş bankaya masrafları istediğinize belirten bir dilekçe ve SÖZLEŞME yi istediğinizi belirten bir Dilekçe veriyosunuz;banka 20 gün gibi yollar sözleşmeyi ayrıca birde ödeme planı-tablosu isteyin bankanızdan muhetmelen onuda sözleşme ile yollayabilirler..
Ardından 1 ay içinde size gelen cevap ve sözleşme ile tüketici hak.heyetine başvurun..
noktanet' Alıntı:Ayrıntıları şu arkadaşlar hakem heyetine felan gerek yok. 7 8 arkadaş birleşiyorsunuz bir tane avukat ayarlayıp noterden avukata vekalet veriyorsunuz hepsi budur geri kalanını avukat hallediyor bundan herhangi bir ücret de almıyorlar. bu arada tek kişide gidebilirsiniz avukata fakat notere 125 tl ödüyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam. ama 7 8 kişi giderseniz yaklaşık 25 tl kişi başı noter ücreti düşüyor. daha sonra avukata t.c.k.n ve hangi bankalardan kredi çektiğinizi bildirmeniz yeterli yaklaşık 3 - 4 ay içerisinde de sonuçlanıyor.
baynadir' Alıntı:yazı sana ulaştıktan sonra 15 gün bekliyorsun. bu süre zarfında bankadan geri bildirim almazsan 15 günün sonunda ilgili şubeye gidiyorsun ve 15 günlük sürenin dolduğunu ve paranın hesabına yatırılması gerektiğini söylüyorsun ve işin 1 gün içinde hallediliyor. ama dikkat et yatacak olan paradan hesap işletim ücreti kesmesinler ...
başıma geldi ondan söylüyorum. itiraz ettim mahkeme kararıyla verilen paradan nasıl olurda haksız kesinti yaparsınız dedim hemen geri yatırdılar...
Hocam bizde ing.den istemistik hesabiniza gecerse bilgi verirmisinizxodeda' Alıntı:bu gün ING banka gittim hakem heyeti karaı var kredi masrafları için dedim. görevli kararı istedi fotokopisini çekti ve biz işlemleri yapacağız yarın gelin paranızı alın dedi hiç sorun çıkarmadan hemde. bunun sevinciyle eve geldim ve birkaç saat sonra iş bankasından mesaj geldi hakem heyeti başvurunuz sonucunda talep ettiğiniz kredi masraflarınız hesabınıza yatmıştır diye. iki güzel haber aldım yani.
Şu işe bak hakkımız olan parayı almayı bile sevindiriyor insanı.