KUTLU DOĞUM HAFTASI(ÖNEMLİ)

Kodla Büyü

byrmtuncer

Aktif Üye
arkadaşlar kutlu doğum haftasında okullarda ne gibi etkinlikler yapabiliriz. fikir ve düşüncelerimizi burada paylaşalım.
(O güzel İnsanı önderimiz ale mlere rahmet olarak indirilen H.Z MUHAMMED s.a.v hem sevelim hem de sevdirelim çocuklarımıza)

peygamberimizin örnek davranışlarını ve hadislerinden kağıtlara birer tane yazıp her bir öğrencimize bir şeker, gül, bisküvi gibi ne imkan varsa bunlarla birlikte verebiliriz.

peygamber efendimiz konulu slayt yarışması , (güzel ahlakı, insanlık sevgisi vb(zaten çoğu yerde var şuu anda )), ilahi dinletisi, okulun her tarafına gül kokusu sıkılması vb

sivayseri' Alıntı:
peygamber efendimiz konulu slayt yarışması , (güzel ahlakı, insanlık sevgisi vb(zaten çoğu yerde var şuu anda )), ilahi dinletisi, okulun her tarafına gül kokusu sıkılması vb

güzel fikir

hocam nasip olursa biz 19 nisanda okulumuzda tavuklu pilav ve ayran yapıp dağıtacağız öğrenci ve öğretmenlerimize. 1000 kişlik yapıcaz tahmini olarak 1200 tl tutuyor, öğretmen arkadaşlardan kantinden civar esnaftan tedarik ettik parayıda. inşallah güzel bir şey olacak

Ben de çocuklara Peygamber Efendimiz hakkında birşeyler izletmek istiyorum önerisi olan var mı?

atbinici' Alıntı:
hocam nasip olursa biz 19 nisanda okulumuzda tavuklu pilav ve ayran yapıp dağıtacağız öğrenci ve öğretmenlerimize. 1000 kişlik yapıcaz tahmini olarak 1200 tl tutuyor, öğretmen arkadaşlardan kantinden civar esnaftan tedarik ettik parayıda. inşallah güzel bir şey olacak
güzel düşünce :+1: biz geçen sene okul olarak program düzenlemiştik. Çikolata falan dağıtmıştık. güzel olmuştu. bu sene nasıl bir şey yapılır bilmiyorum?

2012 kutlu doğum etkinlikleri kardeşlik hukuku ana başlığında gerçekleştirilecekmiş.hem çocukların da Peygamberimizin kardeşlik ahlakından bahsedildiğinde çok şey öğreneceklerini düşünüyorum.

"Kim şefaat ister" yarışmasını yapın. Her soruda kim bir milyon ister mantığıyla. peygamberimizle ilgili. güzel bir çalışma olur.

bizim okulda görünen bir çalışma yok.ben salavat yarışması düzenledim. en çok okuyanlara hediyeler alıcam.

renkli kartonları kare kestirin küçük olsun içine hadis yazın sonra çapraz ikiye katlayın kenarından tek delgeç vurun yeşil rafya ipi geçirin bir sepete hazırlayabilirseniz yüzlerce yaptırın.

öğrencileri görevlendirip hadisler renkli kağıtlara yazdırılıp sepet içinde okula dağıtılabilir.. tenefüslerde ezgi, ilahi dinletilebilir... Efendimiz(sav) ile ilgili slayt yarışması da bizim branş için çok güzel olur

çeşitli şiir ve resim yarışmalarını anlayabiliyorum ama diğer etkinlikler bence okulda olmamalı.
İlahi dinletisi gibi etkinlikler bence okullarda olmamalı.
Zaten tarihi de çok tartışılan bir zamana denk getirilerek 23 nisan'ın öneminin önüne geçildi.

wes' Alıntı:
çeşitli şiir ve resim yarışmalarını anlayabiliyorum ama diğer etkinlikler bence okulda olmamalı.
Zaten tarihi de çok tartışılan bir zamana denk getirilerek 23 nisan'ın öneminin önüne geçildi.
:-1:

wes' Alıntı:

wes' Alıntı:

mr3555' Alıntı:
atbinici' Alıntı:
güzel düşünce :+1: biz geçen sene okul olarak program düzenlemiştik. Çikolata falan dağıtmıştık. güzel olmuştu. bu sene nasıl bir şey yapılır bilmiyorum?
Gül lokumu da dağıtılabilir.

hocam bizde bir kitap belirledik ondan sınav yapacağız. 1. ye tablet pc vereceğiz eğer imkan olursa dereceye giren diğer çocuklara da hediye vermeyi düşünüyoruz...

wes' Alıntı:

:-1: :-1: :-1:

ogretmen_pc' Alıntı:
wes' Alıntı:
zaten ondan daha önemliydi isabet oldu dicem ozaman :-1:

Geri