KUTLU DOĞUM HAFTASI(ÖNEMLİ)

Kodla Büyü
uygun eserler olmak şartıyla teneffüslerde Peygamber efendimiz ile ilgili ezgiler verilebilir hoparlörden.

Ben bir öğrencime Fatih Sultan Mehmet'in Efendimiz(S.A.V) için yazdığı İstemem adlı şiiri okutturacam.Ardından "titredim efendim seni andım dün gece" ilahisi gelecek,başka bir öğrenci söyleyecek..
İki öğrencime Seccaden Kumlardı naatını okutturacam.
Bir öğrencim de Peygamberimize olan duygularını yazacak ona şimdiki zamandan seslenecek, kendi cümleleriyle programda okuyacak.

hbasdereli' Alıntı:
Ben de çocuklara Peygamber Efendimiz hakkında birşeyler izletmek istiyorum önerisi olan var mı?

ben diyanet in hazırladığı 2012 kutlu doğum sinevizyonunu izletiyorum. internette kolayca bulabilirsiniz. 13 dk ve çok güzel hazırlanmış gerçekten.

İki program olacak bizde de. Birincisi öğretmenlere yönelik. Diyanetin hazırladığı 2013 sunumu ve ardından tatlı ve hediyeler vereceğiz her öğretmene. 40 hadis olan kartelalardan aldık.
İkincisi Peygamber Efendimiz e mektup yarışması düzenliyoruz öğrencilere yönelik. Çeşitli ödüller vereceğiz aynı zamanda her mektup yazana da kartela vereceğiz. Finansmanı okuldaki öğretmen arkadaşlarla sağladık. Genellikle olumlu tepkiler aldık. Sonuçta O herkesin peygamberi

ya ne kadar güzel, okullarda yapılanları okudukça duygulanıyorum. Bizim okulda hiç bir kutlama olmadığı gibi kutlama yapma girişimi de yok. Bazen keşke din öğretmeni olsaydım diyorum. Bir şeyler anlatmamız, yapabilmemiz daha kolay olurdu.

Bilişimci olarak sadece dersimde bir şeyler yaptırabilirim. Burada fikir veren arkadaşlardan ALLAH razı olsun. Diyanetin sinevizyonunu izletmeyi ve sunu hazırlatmayı düşünüyorum.

mu_korkmaz' Alıntı:
İki program olacak bizde de. Birincisi öğretmenlere yönelik. Diyanetin hazırladığı 2013 sunumu ve ardından tatlı ve hediyeler vereceğiz her öğretmene. 40 hadis olan kartelalardan aldık.
İkincisi Peygamber Efendimiz e mektup yarışması düzenliyoruz öğrencilere yönelik. Çeşitli ödüller vereceğiz aynı zamanda her mektup yazana da kartela vereceğiz. Finansmanı okuldaki öğretmen arkadaşlarla sağladık. Genellikle olumlu tepkiler aldık. Sonuçta O herkesin peygamberi

çOK Güzelmiş hocam. Allah razı olsun :)

Hazırladığımız etkinlik için altta yazan okul sitesini inceleyebilirsiniz. Bugün öğrencilerden 100 e yakın mektup geldi. Okuyunca gözleri doluyor insanın

Bizimkisi fiyaskoyla sonuçlandı.Din öğretmenimiz yok biz kendi çapımızda bilgisayardan bişeyler gösteriyorduk.Ses sistemimiz yok 2 şer sınıf alarak yapıyorduk .İdare ediyordu.Öğretmenlerin desteği olmayınca bi anlam olmadı.Bıraktım.Benim girdiğim her iş kötü oluyor.Ben işin içinde olmasaydım belki güzel olurdu.

bizde
siyer yarışması
Peygamberimize en güzel mektup
öğretmenler odası için herkese hadis yazılı lokumlu kutular-bizim pasta börekler
Kutlama programı
Öğretmenler olarak yaptığımız hatimin duası (ev-bizim pasta börekler) :)

Geri