evet birde mesleğimize bir saygı olsun adam geçmiş karşıma hocam yakında cep telefonu öğretmeni de çıkacakmış diyor :verymad:
mrtcmhr_13' Alıntı:
1-BT Rehber Öğretmeni Ünvanı olsun,sürekli olsun görevlendirme olmadan,tek tip olsun
2-Çalışma Saatleri 09:00-25:00 olsun.
3-Haftada 4-3-4-3-4 ek ders olsun(Rehber Öğretmen gibi)
-----Şimdiye kadar olan maddeler kafamız rahat olsun diye,bir öğretmenin kafası rahat olsun ki iyi eğitim-öğretim yapabilsin(maaş durumu,kadroya g eçme hayalleri gibi şeylerin olmadığıda öğretmenin işini daha iyi yapabilmesi gibi...)----------
4-Tüm sınıflarda ders zorunlu,not karşılıklı ve 2 saat olsun.
5-Haftada en az 6, en fazla 15 saat maaş karşılığı ders olsun.
6-Biz de o okulun Bilgisayar Destekli Eğitimini sağlayıp,başta öğrenciler olmak üzere öğretmen arkadaşları ve idarecileri hepsini de Bilişim ve teknolojiden haberdar edelim,o okul eğitim-öğretim ve çağa uyumda tavan yapsın
hocam yazdıklarını maddeler içine eklemeye çalışacağımmmmrtcmhr_13' Alıntı:evet birde mesleğimize bir saygı olsun adam geçmiş karşıma hocam yakında cep telefonu öğretmeni de çıkacakmış diyor :verymad:
akin79' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:
1-BT Rehber Öğretmeni Ünvanı olsun,sürekli olsun görevlendirme olmadan,tek tip olsun
2-Çalışma Saatleri 09:00-25:00 olsun.
3-Haftada 4-3-4-3-4 ek ders olsun(Rehber Öğretmen gibi)
-----Şimdiye kadar olan maddeler kafamız rahat olsun diye,bir öğretmenin kafası rahat olsun ki iyi eğitim-öğretim yapabilsin(maaş durumu,kadroya g eçme hayalleri gibi şeylerin olmadığıda öğretmenin işini daha iyi yapabilmesi gibi...)----------
4-Tüm sınıflarda ders zorunlu,not karşılıklı ve 2 saat olsun.
5-Haftada en az 6, en fazla 15 saat maaş karşılığı ders olsun.
6-Biz de o okulun Bilgisayar Destekli Eğitimini sağlayıp,başta öğrenciler olmak üzere öğretmen arkadaşları ve idarecileri hepsini de Bilişim ve teknolojiden haberdar edelim,o okul eğitim-öğretim ve çağa uyumda tavan yapsın
Hocam hem ders her sınıfta 2 saat zorunlu olsun hemde en fazla 15 saat olsun demişsiniz. Bunu isteyen formatör isteyen öğretmen olsun mantığıylamı yazdınız.
ares24' Alıntı:benimde sendikam yok arkadaşlar ama bu işlemleri eğitim bir sen de ki başkana veriyorum o yürütecek şöyle bir şeyde yapalım bu işimizi halledecek sendikaya toplu geçeceğiz diye öneride bulunalım o zamn sendikalr bakın bizim için nasıl çalışırrrrrrr.