Labsız sınıflar için 2014-2015 5 ve 6 lar yıllık plan Zümre

Kodla Büyü
Lab.sız, yeni atandığım okula yeni bir plan lazımdı. Sayenizde hemen hallettim. Emeğinize sağlık :alkis: :alkis:

5 lere işlerken fazla detaya girmiyorum.6 Larda detaylı işliyorum.5 ler 6 olunca büyük ihtimal değişikliğe gideceğim planda.Artı yeni slayt video eklemeleri yapacağım.

evet 5 ler 6 lar aynı plandı ve şimdi 5 ler 6 oldu:) ee ne yapacaz? iki saattir bakıyorum ama tüm 6 larn planı 5 te işlediklerimizle aynı...bu durumda olanlar ne yapıyor şimdi arkadaşlar?

5-lerin planına yeni eklemeler yapıyorum.Bir kaç sunum daha ekledim.Geçen seneki okuluma ikinci dönem geldiğim için malesef 6 lara özel bir plan yapmadım.Çünkü daha önce branş öğretmeni girmediği için ders tam işlenememiş.Yaptığım değişiklik sadece
5 lerden sunu programınıda çıkardım sadece teorik dersler kaldı. 6 larda sunu duracak ama konularda ufak çaplı değişiklikler olacak.Bu hafta içi biter eklerim.
Eğer 5 lere konuları işlediniz ve değişiklik istiyorsanız word exel de ekleyerek diğer konularıda sıkıştırıp tekrar işleyin ve derinlere inin diye tavsiye ediyorum.

Labsız okulda ders nasıl işlenir diye düşünürdüm hep. Başıma geleceği varmış. :? Teşekkürler...

Geri