LED TV tavsiye rica ediyorum.

Kodla Büyü

yenersonmez

Seçkin Üye
Seçkin Üye
lg 42lm660s alın.

flash destegi ile dizimag gibi sitelerden online dizi film vs izleyebilir,
kablosuz internete bağlanabilir,
usb fare takabilir,
ipone ipad veya android cihazlarla kumanda edebilirsiniz.

selamlar.

quashpack' Alıntı:
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/lg-42lm620-106-cm-ekran-3d-smart-led-tv-82062098

Günün ürünü.100tl world puanla 1299 tlye geliyor..aileme aldım biraz önce.

:+1:

Samsung UE-46ES8000'ler bir haftadır ucuzladı. Samsung'un yeni serisi Türkiye'ye gelince daha da ucuzlar. Ama köşelerden ışık sızması ve bulutlanma gibi kronik sorunları olduğu yazılıyor. Bu yüzden almaktan vazgeçtim ben.

Sony 46HX850'i gözüme kestirdim ama fiyatı çok yüksek halen. Ucuzlarsa süper olur.

Yesil26' Alıntı:
42", 46", 47" boyutlarından birinde bir Smart TV almak istiyorum Philips ve Samsung düşünüyorum. Samsung ları biraz araştırdım ama Philips ler daha çok hoşuma gitmeye başladı. Arka ışıkları çok güzel. Bana bir model söyleyebilir misiniz?
Philips 42PFL6877K/12 kliksa da 1999 TL
ama yorumları okudum flash desteği yok diyorlar
TV de Flash desteği olması önemli mi

hocam abimde bu modeli inatla istiyor.. ona lg önerdim ama bunu sevdi henüz almadı ama.

ben kendim evde philps kullanıyor 2010 model 7605 modeli.. çok yavaş, flash bellekten filmleri seslerri okuyamıyor %50 okuyor ancak.. tv'yi açınca 5-10 saniye sürüyor açılması bana eziyet gibi geliyor.. ama yeni modeller daha başarılır bu konuda.. ama ben daha önce philpsten bir telefon aldım pişman oldum birde televizyon aldım pişman oldum.. philpsten ancak mutfak robotu ya da süpürge alınır..

mevcut' Alıntı:
Samsung UE-46ES8000'ler bir haftadır ucuzladı. Samsung'un yeni serisi Türkiye'ye gelince daha da ucuzlar. Ama köşelerden ışık sızması ve bulutlanma gibi kronik sorunları olduğu yazılıyor. Bu yüzden almaktan vazgeçtim ben.

Sony 46HX850'i gözümü kestirdim ama fiyatı çok yüksek halen. Ucuzlarsa süper olur.
200 hz lik tvyi alma bence..

hakand77' Alıntı:
lg 47lm660s tavsiye edilir. full+full :puhaha: :puhaha:

bunun 960v modeli var..

tam ful led.. diğer tüm modellerde sadece çerçece lenler var 960v modelinde gerçekten ful led var.. ayrıca diğer özelliklerin hepsi fazlası var..

yaza 1600hz olanlar çıkacakmış.. şimdi 400-800 hz olanlar indirimde..

LG 47lm671s kullanıyorum çok memnunum.
Açıkçası ben samsungun çizgifilim vari görüntüünü sevmiyorum. görüntüler çok yapmacık.
lg tavsiye ederim. hele birde HD kanalları izliyorsan süper.

benim açımdan tek eksik yanı. dahili uydu alıcısında kanal geçişleri biraz yavaş. onun dışında sorun yok.

quashpack' Alıntı:
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/lg-42lm620-106-cm-ekran-3d-smart-led-tv-82062098

Günün ürünü.100tl world puanla 1299 tlye geliyor..aileme aldım biraz önce.
1900 tl ye almıştım vaktiynen tavsiye ederim çok memnunum usb desteği smart tv si 3d si netten direk film izlemesi vs 10 üzerinden 8 alır boşuna fazla para vermeyin derim

tayinci42' Alıntı:
mevcut' Alıntı:

Sony 46HX850'i gözümü kestirdim ama fiyatı çok yüksek halen. Ucuzlarsa süper olur.
200 Hz değil ki hocam 800 Hz.

mevcut' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:
mevcut' Alıntı:

200 Hz değil ki hocam 800 Hz.

http://www.sony.com.tr/product/tv-117-4 ... likler#tab

sony'nin kendi sitesinde 200hz olduğu yazıyor.. bu 200hz yi yazılım kullanarak 800hz gibi gösteriyor sanırım. sanırım tüm diğer televizyonlarda aynı şeyi yapıyorlar..

Hareketli görüntü geliştirme ---- Motionflow XR 800 Hz
Saniyedeki kare sayısı (Hz) ---- 200 Hz

Malumunuz LG la 2013 serisi, lm 2012 serisi led televizyonlar. Aralarında işlemci hızı dışanda önemli bir fark da görünmüyor. 42la640s mi 42lm640s mi alsam karar veremedim. Hepsiburada da 100 tl bonus+150 tl hediye çeki kampanyası var(son gün bugün) orada da la serisi yok. 42lm640s alsam mı ne dersiniz? kampanyalarla 1500 tlye geliyor.(tv de 3d, smart, film izlemeye uygunluk önceliklerim.) Yardımcı olur musunuz?

Merhaba hocam. Ben 2 ay önce 47lm640s i aldım ve şu ana kadar memnunum. Tek eksiği eğer dahili uydu alıcısını kullanırsanız geçişler yavaş ve biss çözme işleminin olmaması onun haricinde 3d, smart ve görüntü olarak ben başarılı buldum. Ayrıca 2013 yılında çıkanlarla yani la serisi ile lm serisi arasında o kadar fiyat farkına değecek bir fark görünmüyor. Benim tavsiyem hocam lm serisi almanız. Ayrıca fiyat olarak da hocam bundan 6 ay evvel arkadaşlarım kliksadan 2 tane aldılar ve bonus+avantajix ile 1320 tl gibi bir fiyata 42lm640s aldılar onlarda şu anda memnunlar tabi diğerleriyle değerlendirirken fiyatınıda göz önünde bulundurmak gerekli. Kolay gelsin...

ok46500' Alıntı:
Merhaba hocam. Ben 2 ay önce 47lm640s i aldım ve şu ana kadar memnunum. Tek eksiği eğer dahili uydu alıcısını kullanırsanız geçişler yavaş ve biss çözme işleminin olmaması onun haricinde 3d, smart ve görüntü olarak ben başarılı buldum. Ayrıca 2013 yılında çıkanlarla yani la serisi ile lm serisi arasında o kadar fiyat farkına değecek bir fark görünmüyor. Benim tavsiyem hocam lm serisi almanız. Ayrıca fiyat olarak da hocam bundan 6 ay evvel arkadaşlarım kliksadan 2 tane aldılar ve bonus+avantajix ile 1320 tl gibi bir fiyata 42lm640s aldılar onlarda şu anda memnunlar tabi diğerleriyle değerlendirirken fiyatınıda göz önünde bulundurmak gerekli. Kolay gelsin...
teşekkür ederim hocam. Biss çözmemesi kötüymüş ntvden maç izlerim genelde. Fiyatı normalde 1700 civarından başlıyor. o dediğiniz kampanya güzelmiş aslında.

Güncel. Hepsi burada daki kampanya bugün son. başka bir fikri önerisi olan yok mudur?

Güncel. Hepsi burada daki kampanya bugün son. başka bir fikri önerisi olan yok mudur?

Evleniyorum bir ay sonra inşaALLAH. Bende led tv bakıyorum ve samsung düşünüyorum. Daha önceden ES serisi vardı takip ettiğim (40ES7000 ve 40ES8000). Araya başka işler girince bakamıyordum son bi kaç gündür tekrar bi araştırma içine girdim.Bahsettiğim seriler tedavülden kalkmış heralde F serisi gelmiş. Kullanan ve bilgisi olan arkadaşım varsa tavsiyelerini dinlemek isterim.

Hepsiburada'dan 42lm640s aldım yaklaşık 2 ay önce hepsiburada dan memnunum. Ancak servis önce müşt. hizm numarasından kayıtta (hepsiburadan aldığım için yapıştırdıkları etiketin altındaki imalatçı firma falan yazan yazıyı istemesiyle beni deli etti- etiketi yırtmam falan gerekti) sonra da gelen servis TV nin bölge dil ayarlarını falan yapmadan flashtan kanal yüklemesi yaptı. Ben bölge dili ayarlayınca tüm kanallar gitti.Neyse ben kanalları geri yükledim. TV tek kelime ile süper. Sadece akıllı kumanda var, çerçeve hafif daha ince diye 660 s almayın kablosuz fareyi bağladım internetten dizi ve filmleri izliyorum.

Yesil26' Alıntı:
42", 46", 47" boyutlarından birinde bir Smart TV almak istiyorum Philips ve Samsung düşünüyorum. Samsung ları biraz araştırdım ama Philips ler daha çok hoşuma gitmeye başladı. Arka ışıkları çok güzel. Bana bir model söyleyebilir misiniz?

Bu tv kasımda aldım teknosa'dan kullanıyorum.Amblight teknolojisi var ve bu sadece philips de olan bir teknoloji tv mükemmel hatta tv demekte biraz ayıp oluyr.Flas desteğini sormuşsun ne flashı hocam, bilgisayara filmi indiriyorum sonra da türkçe altı yazısını buluyorum ayarlarını yapıp, flası tv arkasına takıp keyifle izliyorum.Şiddetle tavsiye ederim.

hannioglu' Alıntı:
Yesil26' Alıntı:

Bu tv kasımda aldım teknosa'dan kullanıyorum.Amblight teknolojisi var ve bu sadece philips de olan bir teknoloji tv mükemmel hatta tv demekte biraz ayıp oluyr.Flas desteğini sormuşsun ne flashı hocam, bilgisayara filmi indiriyorum sonra da türkçe altı yazısını buluyorum ayarlarını yapıp, flası tv arkasına takıp keyifle izliyorum.Şiddetle tavsiye ederim.

Flash desteğini yanlış anlamışım, çay+sıcak baya çarptı beni galiba... :) Flash desteğine takılma hocam youtube bazı videoları seyredemiyorsun büyük çogunluğu açılıyor teknik servise sordum youtube gibi film oynatıcı siteler son yıllarda flash dan daha esnek bir format kullanmaya başlamışlar.Eski klipleri seyredemiyorsunuz mesala, ancak son 3-4 yılda youtube yüklenmiş her şeyi açıyor tv.

hannioglu' Alıntı:
hannioglu' Alıntı:
Yesil26' Alıntı:

Flash desteğini yanlış anlamışım, çay+sıcak baya çarptı beni galiba... :) Flash desteğine takılma hocam youtube bazı videoları seyredemiyorsun büyük çogunluğu açılıyor teknik servise sordum youtube gibi film oynatıcı siteler son yıllarda flash dan daha esnek bir format kullanmaya başlamışlar.Eski klipleri seyredemiyorsunuz mesala, ancak son 3-4 yılda youtube yüklenmiş her şeyi açıyor tv.

Youtube uygulamasıyla bu sorun da aşılabiliyor.

Ambilight gerçekten çok keyifli.

Dahili hd uydu alıcıs ve 3D ile göz dolduruyor gerçekten.

6007 serisi var. DTS ses formatını desteklememesi eksi yanı. ac3 e çevirmek gerekiyor ya da bilgisayarı direkt bağlayıp izlemek gerekiyor.

6877 nin 47 inç olanı var iyiki aldım diyorum her izlediğimde gerçekten büyük keyif, hdmi ile bilgisayarı bağlayınca dts problemi flash problemi hiçbiri yaşanmıyor.

3 yıl önce tam bu zamanlar LCD ye 2000 tl vermiş idim.. memnnum ama LED hızlı gelişti.. Şimdi 2000 tl ye süper ledler var :D İçim gidiyor gördükçe..

Geri