LED TV tavsiye rica ediyorum.

Kodla Büyü
BesSTy' Alıntı:
3 yıl önce tam bu zamanlar LCD ye 2000 tl vermiş idim.. memnnum ama LED hızlı gelişti.. Şimdi 2000 tl ye süper ledler var :D İçim gidiyor gördükçe..
Mesela hangileri hocam tavsiye edebilcekleriniz var mı?

Valla hocam alacağım zaman LCD baya araştırmıştım.. Görmekten kastım elektronik mağazalardan.. İhtiyacım olmadığından detaylı araştırmadım hiç bir zaman LED için.. Ama marka tavsiyesi olarak Samsung diyebilirim.. Bende ki LCD bu smart tv olayları yokken bile bunu sağlıyordu.. İnternete bağlanıp face twitter youtube gibi servisleri kullanabiliyordum.. Yazılım konusunda sanırım açık ara öndedir diğer firmalardan.. Yenilikleri sürekli samsung sağlıyor anladığım kadarı ile..

Bu arada 40 inç büyük gelir diye düşünme 46 inç al bence en ideali odur.. Tabi odanın büyüklüğü önemli ama ben 2-2,5 metre mesafe için 40 inç küçük geliyor bir süre sonra hele bir de duvara astıracaksan daha da küçük gelir.. Keşke 46 alaydım diyom hep.. Bir daha alırsam 46 alırım gayet ideal..

Bende şuan 47LM670S var ve her şeyiyle tavsiye edeceğim bir ürün.
Dahili uydu alıcısını ben kullanmıyorum, arkadaşların dediği gibi kanal geçişleri sıkıntılı.

3D TV'de LG oldukça iyi. Gözlükler ucuz, geçenlerde gittigidiyordan 4 tane gözlük aldık 20 TL 'ye :)

Son bir şey dahili uydu alıcılı alma geçiş olayı sıkıntılı.. Kaç tanesinde rastladım hatırlamıyorum ama hep bir sıkıntı.. İnsanı rahatsız ediyor... Al LED'i bir de lig tv hd ya da d*smart hd tadından yenmez :D

BesSTy' Alıntı:
Son bir şey dahili uydu alıcılı alma geçiş olayı sıkıntılı.. Kaç tanesinde rastladım hatırlamıyorum ama hep bir sıkıntı.. İnsanı rahatsız ediyor... Al LED'i bir de lig tv hd ya da d*smart hd tadından yenmez :D
ewet hocam bende samsung düşünüyorum ve bi de yanına d smart almayı... Ballı kaymaklı olsun :puhaha: :puhaha: Ama kafamdaki tv ler olmayınca kafam karıştı..40es7000 iyiydi bnm için. Son çıkan f seriside baya pahalı

Geri