Bilisiimci37
Üye
Kendi çocuğum için ve aynı zamanda merak ettiğim için Lego WeDo 2.0 başlangıç seti almak istiyorum. Yakın zamanda alan var mı ? aliexpress den alan varsa link paylaşabilir mi ?
"teknokta" lego distrübütörü ama setler çok pahalı gerçekten.Ama Lego Spike var şuan, özellikle Wedo mu istiyorsunu?. Kursları ben de sordum ve onlar da pahalı kursa vereceğim parayla alabilirim ama zaman bulup kurs gibi çocuğa bunu kullandırabilme meselesi benim için daha zorlayıcı geldi. Bazı bilişim öğretmenleri gruplarında set ilanı yazabiliyorlar, güvenilir bir yerden 2. el de bakılabilir, bazı okullar set değiştirince satabiliyor. Sıfır alıp para verecekseniz de Spike düşünün derim.Kendi çocuğum için ve aynı zamanda merak ettiğim için Lego WeDo 2.0 başlangıç seti almak istiyorum. Yakın zamanda alan var mı ? aliexpress den alan varsa link paylaşabilir mi
Kendimiz elbet yaparız bize de eğlence olur Ancak düzen konusunda kurs daha mantıklı geldi. Uyguna bulursanız paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.Bende bir iki kursa baktım hocam ama aylık 2000 civarı ücret isteniyor. Oraya vereceğim ücret yerine seti alsam kendimiz yaparız diye düşünmüştüm ama aliexpresten de tam anlayamadım hangi set işimizi görür.
Hocam lego spike daha çok ilkokul düzeyinde sanırım. Benim çocuk 5 yaşında ve lego yapmaya çok meraklı. Her gün beraber kesin lego yapıyoruz. Madem yapıyoruz en azından birazda kodlama işin içine girsin diye düşüyorum. Spike bu yaş çocuk için uygun olur mu ?"teknokta" lego distrübütörü ama setler çok pahalı gerçekten.Ama Lego Spike var şuan, özellikle Wedo mu istiyorsunu?. Kursları ben de sordum ve onlar da pahalı kursa vereceğim parayla alabilirim ama zaman bulup kurs gibi çocuğa bunu kullandırabilme meselesi benim için daha zorlayıcı geldi. Bazı bilişim öğretmenleri gruplarında set ilanı yazabiliyorlar, güvenilir bir yerden 2. el de bakılabilir, bazı okullar set değiştirince satabiliyor. Sıfır alıp para verecekseniz de Spike düşünün derim.
Hocam yakın zamanda aldıysanız ürünün linkini paylaşabilir misiniz ?ben aliexpress den kutulu şekilde almıştım vergisiyle 2400 tl tutmuş. orjinalinide kullanmı biri olarak gayet memnun kalmıştım. gördüğüm tek kusuru bazı parçaları takıp çıkarmada oğlum zorlanmıştı ona yardımcı olmuştum. hub ini bataryalı olandan seçmiştim. şarjı hep full gösteriyor. bittiğini dişlileri döndürmeyince anlıyordum.