boteakif' Alıntı:Acaba dünyada Linux ile Windows arasındaki kullanım oranları tam ters olsa yine yukarıdaki veriler ortaya çıkar mıydı?
feto23' Alıntı:ne fenasınız siz insanın zorla kanına giriyosunuz. tamam siz kazandınız ilk fırsatta kuruyorum Linux.
Hatta biraz daha abartırsak bu siteye girdiğinize göre Linux kullanıyorsunuz demektir. Bu forumun sunucusu Linux uhaha:omd' Alıntı:Tablet yada cep telefonunuzda Android yüklü ise hayırlı olsun, siz de bir linux kullanıcısısınız demektir
Oyunların Linux uyumlu çıkması için sadece zaman gerekiyor. Bazı şirketler, Linux uyumlu oyun yapmaya başladılar bile.korn454545' Alıntı:Oyunlar bile linux uyumlu çıkmıyor. Ev kullanıcısına hitap eden işletim sistemi windowstur.
korn454545' Alıntı:Emin ol en çok hangi işletim sistemi kullanılırsa virüsler de o işletim sistemine uygun hale getirilir.
serdengecti' Alıntı:hocam çocuklara ben compiz eklentili Lubuntu kurdum. inanın windows kullanan yok gibi
lubuntu kurma nedenim çok hafif olması ve ubuntu depolarını kurması
Ben böyle söyleyenleri Android işletim sistemi için virüs yazmaya davet ediyorum. Akıllı telefon ve tabletlerde en çok kullanılan işletim sistemi bu çünkü.korn454545' Alıntı:Emin ol en çok hangi işletim sistemi kullanılırsa virüsler de o işletim sistemine uygun hale getirilir.
Serdengeçti hocam ben de ubuntu 12.10 kullanıyordum. Sonra linux mint i merakettim. O da ubuntu tabanlıymış ama mint menüler ve görsellik açısından ubuntunun yanında klasik kaldı aynen win 7 nin yanında xp gibi. Ubuntu daha görsel geldi. Peki senin kullandığın ve şiddetle önereceğin linux dağıtımı hangisi?serdengecti' Alıntı:uzun zamandır linux işletim sistemi kulanıyorum. Trojan, virüs derdi yok. işletim sistemi 100 mb ram kullanıyor şu an. kaç aydır sistem hızında herhangi bir deeğişiklik olmadı. günlük kullanım için yapılamayacak bir iş yok.
serdengecti' Alıntı:http://forum.ubuntu-tr.net/
hocam üç aşağı beş yukarı aynı mantıkla kuruluyor ubuntu versiyonları. ben size okullarda lubuntu kurmanızı öneririm
ubuntunun lxde masaüstü yapılandırmasıyla oluşturulan distrodur
lubuntu.net ise benim size önerdiğimiz sistemin indirilebileceği adres
zamanım olursa lubuntu kurulumunu resimli anlatırım