Olmaz. Oranlama yapmanız lazımOnur hocam, eğitim öğretim süreci 36 hafta yaklaşık. 9. sınıflarda 1 saatlik derste 72 saatlik programı uygulayamıyoruz. Yarısını almak daha uygun olmaz mı?
Olmaz. Oranlama yapmanız lazımOnur hocam, eğitim öğretim süreci 36 hafta yaklaşık. 9. sınıflarda 1 saatlik derste 72 saatlik programı uygulayamıyoruz. Yarısını almak daha uygun olmaz mı?
Merhaba hocalarım ilk defa fen lisesinde görev yapacağım 9.sınıf bilişim teknolojileri ve seçmeli bilişim teknolojileri olmak üzere 3 saat dersim var ders içerikleri nasıl olacak bilmiyorum.Yıllık plan ve zümre elinde olan varsa gönderir misiniz.
cimenebru42@gmail.com mail adresim
Mesajlarınızdan seçtiğiniz dersinizin adını hala tam anlayamadım ama dersin adı bilişim teknolojileri ve yazılım hocam. 2 mesaj öncesinde 2 ders adı yazmışsınız. Bizler Anadolu liselerinde ve meslek liselerinde 9 larda seçmeli Programlamaya Giriş ve Algoritma anlatacağız. Size önerim müfredat Programını ve haftalık ders dağıtım çizelgelerinde incelemeniz. Talim terbiye haftalık ders çizelgeleri kuruma göre değişmekte.Hocalarım fen lisesi 1 saatlik seçmeli bilişim teknolojileri dersinde hangi konuları anlatacağız