Boş olan gün için kabulümdür de hocam, öteki günlerde gidilemez öyle değil mi?kemalkarademir' Alıntı:lise saat kaçta başlıyorsa o satten kaçta bitiyorsa o saate kadar sayın hocam
Hocam maalesef saat konusunda muğlaklık var ama genel yorum 30 saat olduğu yönünde. İdarenizi ikna edin 15.20' de çıkın.desertrose' Alıntı:Arkadaşlar benim de bir sorum olacak, ben anadolu lisesindeyim. BT rehber öğretmeni olduğumda çalışma saatleri ne olacak?şimdi lisede 9 ve 10. snıflarda 8 saat ders var ve 16.10 da çıkıyorlar. 11 ve 12 ler de ise 7 ders oluyor ve 15.20 de çıkıyorlar. biz kaça kadar durucaz?
Doğru demiş hocam. Lisede görevli olduğunuz günler okuldaki ders başlangıç ve bitiş saatleridir mesainiz. Bizim için saçma bi yorum ama yazı bunu söylüyor.H_M' Alıntı:Arkadaşlar Anadolu Lisesinde BTR oldum bu yıl geçen yıl da aynı şekilde lisede görevlendirilmiştim. Kadrom Ortaokulda. Kadromun bulunduğu okuldaki müdürümle konuşup 30 saat üzerinden bir ayarlama yapılmasını istedim. Sen öyle düşünme ders saatleri içinde görevlisiniz dedi. 30 saat ile ilgili kesinlik var mı ???
2li öğretim yapan okullar için 2 öğretmen görevlendirilmesi tamam, ama dediğim gibi maalesef rehber öğretmen gibi olmuyor bizim ki. Yeğitek'in yazısı ders 16:00'da bitiyorsa sizin göreviniz de o saatte bitiyor diyor. Tabi tekli öğretimdes_bote' Alıntı:ben de lisedeyim okul 07:30da başlayıp 17:25te bitiyor. tüm gün okulda olunur mu hiç ya. bu durum geçen sene karara bağlandı. haftada 30 saat. rehber öğretmenlerle aynı. ikili eğitim yapıyorsa ikinci öğretmen alacak.
BT Rehberliği görevlendirmesini vali yapıyor, valinin yaptığı bir görevlendirmenin üstüne kaymakam nasıl görevlendirme yapıyormuş?H_M' Alıntı:Hocam Kaymakamlıktan Olur alınır yine görevlendirme yapılır dendi. Ve iş bu noktaya gelirse meslekten soğumaktan korktum açıkçası..Branştan soğuduk da öğretmenlikten soğumayalım bari..
Haklısınız yeterince HAYIR demeyi bilmiyorum.
Hocam yeğitek'in teredüte düşülen konular yazısını bi daha okuyun isterseniz.altintepebilisim' Alıntı:Arkadaşlar BT Rehber Öğretmen görevlendirmeleri artık 30 saat üzerinden yapılıyor. Yani bu demek oluyor ki haftada girdiğiniz ders sayısı ve BT Rehberi olarak görevlendirildiğiniz ders sayısının toplamı 30 olması gerekiyor. Örnek vermek gerekirse orta okulda 12 saat derse giriyorsunuz diyelim. Ders programınızı haftada 2 güne yerleşecek şekilde hazırlatıyorsunuz. Diğer 3 gün de görevlendirildiğiniz liseye gidiyorsunuz. Fakat lisede sabahtan akşama kadar durma diye birşey söz konusu değil. Orada da günde 6 ders olacak şekilde 3 gün için bir ders programı hazırlatıyorsunuz ve toplamda 30 saat dersinizi tamamlamış oluyorsunuz. Lisede yaptırdığınız ders programında dersiniz BT Rehberliği olarak geçiyor. Okulda haftada 30 dersten fazla kalmayı kabul etmeyin kesinlikle.