İlk kez ters evde diye birşey duydum. Nedir ters evre?
görevlendirme onayınızda ters devre yazsınlar o zaman, madem ters devrede gitmeniz gerekiyormuş.SİRE' Alıntı:18 saat dersim var, bir günüm boş. Bana ters evrede gideceksiniz görevlendirildiğiniz okula dediler -ki bunu asla kabul etmem.- Dayanak olarak ne gösterebilirim?
Bir de puantaj mı götürülüyor kadromuzun bulunduğu okula? Siz ne şekilde yapıyorsunuz?
Yani -öğleci isen sabahları gideceksin görevlendirildiğin okula- diyorlar kıt akıllarıyla.yasarsahbaz' Alıntı:İlk kez ters evde diye birşey duydum. Nedir ters evre?
kendi okulun niye değilde başka okulda btr hocam?elitbote' Alıntı:Çok programlı lisede görev yapıyorum . 22 saat alan dersim var . Yalnız böte mezunuyum bilişim dersleri aslında atelye dersleri ve benm asıl derslerim değil . Bunların dışında 31 saate kadar farklı derslerim var yeni programda . Program yapılmadan btr istedim . Şimdi farklı bi lisede btr görevi gelmiş .
Nasıl bi çalışma planı olacak anlamadım.
31 saat dersim varken kadrolu okulumda benden btr yi nasıl isterler .?
Görevlendirme iptal edilebilir mi ?
Ya da alan dersi dışındaki derslerimi bırakmam gerekiyor arkadaşlar ??
KöfteHoRr' Alıntı:kendi okulun niye değilde başka okulda btr hocam?elitbote' Alıntı:Çok programlı lisede görev yapıyorum . 22 saat alan dersim var . Yalnız böte mezunuyum bilişim dersleri aslında atelye dersleri ve benm asıl derslerim değil . Bunların dışında 31 saate kadar farklı derslerim var yeni programda . Program yapılmadan btr istedim . Şimdi farklı bi lisede btr görevi gelmiş .
Nasıl bi çalışma planı olacak anlamadım.
31 saat dersim varken kadrolu okulumda benden btr yi nasıl isterler .?
Görevlendirme iptal edilebilir mi ?
Ya da alan dersi dışındaki derslerimi bırakmam gerekiyor arkadaşlar ??