Lisede BTR Görevi(?)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
SİRE' Alıntı:
18 saat dersim var, bir günüm boş. Bana ters evrede gideceksiniz görevlendirildiğiniz okula dediler -ki bunu asla kabul etmem.- Dayanak olarak ne gösterebilirim?
Bir de puantaj mı götürülüyor kadromuzun bulunduğu okula? Siz ne şekilde yapıyorsunuz?
görevlendirme onayınızda ters devre yazsınlar o zaman, madem ters devrede gitmeniz gerekiyormuş.

Çok programlı lisede görev yapıyorum . 22 saat alan dersim var . Yalnız böte mezunuyum bilişim dersleri aslında atelye dersleri ve benm asıl derslerim değil . Bunların dışında 31 saate kadar farklı derslerim var yeni programda . Program yapılmadan btr istedim . Şimdi farklı bi lisede btr görevi gelmiş .
Nasıl bi çalışma planı olacak anlamadım.
31 saat dersim varken kadrolu okulumda benden btr yi nasıl isterler .?
Görevlendirme iptal edilebilir mi ?
Ya da alan dersi dışındaki derslerimi bırakmam gerekiyor arkadaşlar ??

elitbote' Alıntı:
Çok programlı lisede görev yapıyorum . 22 saat alan dersim var . Yalnız böte mezunuyum bilişim dersleri aslında atelye dersleri ve benm asıl derslerim değil . Bunların dışında 31 saate kadar farklı derslerim var yeni programda . Program yapılmadan btr istedim . Şimdi farklı bi lisede btr görevi gelmiş .
kendi okulun niye değilde başka okulda btr hocam?

Benim bulunduğum ilçede akıllı tahta kurulumu yapılan bir tek okul var - lise -, ayrıca ilçede bulunan tek BT öğretmeni de benim. Dolayısıyla beni bu liseye BTR olarak veriyorlar. Ben ise bir orta okulda kadroluyum. Okulda dersim olduğu saatlerde dersteyim geri kalan zamanda lisedeyim. Liseye gittiğim zaman da lisenni ders saatlerine uyuyorum. Puantajı da haftada 18 saat olacak şekilde lise idaresi yapıyor okuluma gönderiyor... Burada işler bu şekilde arkadaşlar...

Ben de bu sene katakulli yoluyla bi liseye btr olarak görevlendirildim. Kadromun olduğu ortaokulda 6 saat dersim var ve 2 güne yaydılar. Diğer 3 gün liseye btr olarak gideceğim. Kadromun olduğu ortaokulda 5 ve 6. sınıflarda ders zorunlu olduğu için 6 saat dersim oldu. 7 ve 8. sınıflarda dersimi seçmediler çünkü btr olarak görevlendirilmeme güvenip diğer öğretmenlere ders çıkardılar. Millet zaten yana döne ders arıyo durumlar kötü. Şimdi lisede büyük ihtimal çalışma saatleri ile ilgili müdürle aramızda sorun çıkacak. Hayırlısı diyorum ama bu sene de sıkıntılı geçecek gibi görünüyo.

KöfteHoRr' Alıntı:
elitbote' Alıntı:
kendi okulun niye değilde başka okulda btr hocam?

çünkü çok programlı liseler fatih projesi kapsamında değil. Görevlendirdiğim imam hatip fatih projesi kapsamında hocam

3 gün kendi okulumda 16 saat dersim var 2 gün lisede btr yim. 3 gün kendi okulumdan sonra liseye gitmiyorum değil mi?

Geri