LPG li araçta stepne bagaj problemi

Kodla Büyü

hpekedis

Site Gezgini
Yeni araç almaya niyetim var. Şu anki aracım tüplü(sedan kasa), stepne bagajda duruyor, bebek arabasını koyunca bagajda yer kalmıyor.Bu arada tüp, simit tüp, bagajın içinde ama alt tarafta, simit tüpü olanlar bilir. Ama stepne her daim bagajda duruyor, daha doğrusu tedbir için taşıyorum.

Çevremdeki bazı arkadaşlar stepneyi çıkarıp, köpük gibi bir şey ve komprösör aldık gibi birşey dediler, anlamadım. Stepneyi taşımayıp, köpükle aracını kullanan var mı? Olaya yabancı olduğum için umarım anlatabilmişimdir :)

İnanın stepne yüzünden tüplü ilanlara bakmıyorum, bu arada dosta gidecek sedan veya satation vagon aracı olupta satmaya niyeti olan varsa görüşebiliriz.

bende stepneye taşımıyorum hocam 1 yıldır sorun olmadı olursada yol yardımımız var

Hocam senin gibi bende lpg li araç aldığımda aynı ikilemi yaşadım.
Oncelikle 2.el kucuk stepne lastik almayi düşündüm. Sonra vazgecip orjinal lastigi bir kilifla taşımaya karar verdim. Iyiki de taşımışım.
Çevre yoluda 90 km civarinda hızla giderken arkamdaki araba selektor yapıp korna calmaya başladı. Meğer bizim arabanın tekerinden fırlayan metal lastigi patlatmis ve arkadaki arabanin camini catlatmis. Hem pompa hem sprey var ama lastikteki deliğe neredeyse parmagim giriyor. Mecbur lastigi degistirdik. Lastikci lastigin tamir olmayacagini söyledi daha 2 aylik lastigi atmak zorunda kaldik malesef.
En iyisi stepneyi taşımak yada dizel bir araba almak. :wink:

Biraz uzun ve imla hataları oldu ama idare edin mobilden yazıyorum. Başlığı görünce paylaşayım dedim.

İki cesit tup var. Siz simit tup almazsiniz olur biter.500 lt bagaj herseye yeter.
Ayrica saglam bir yol yardiminiz yoksa stepneyi mutlaka tasiyin.lastik yarilirsa 10 dk da degistirebilirsiniz

hpekedis' Alıntı:
Yeni araç almaya niyetim var. Şu anki aracım tüplü(sedan kasa), stepne bagajda duruyor, bebek arabasını koyunca bagajda yer kalmıyor.Bu arada tüp, simit tüp, bagajın içinde ama alt tarafta, simit tüpü olanlar bilir. Ama stepne her daim bagajda duruyor, daha doğrusu tedbir için taşıyorum.

Çevremdeki bazı arkadaşlar stepneyi çıkarıp, köpük gibi bir şey ve komprösör aldık gibi birşey dediler, anlamadım. Stepneyi taşımayıp, köpükle aracını kullanan var mı? Olaya yabancı olduğum için umarım anlatabilmişimdir :)

İnanın stepne yüzünden tüplü ilanlara bakmıyorum, bu arada dosta gidecek sedan veya satation vagon aracı olupta satmaya niyeti olan varsa görüşebiliriz.

Hocam ne köpük, ne kompresör. İkisini de kullansan seni ancak lastikçiye kadar götürür. Tavsiyem şu; trafik sigortasını yaptırırken 30-40 lira fark veriosun. çekici hizmeti alıyorsun. lastik patladığında seni zaten nerde olsan, lastikçiye götürüyor. iyi günler

hocam seat toledonun bagajını gördünmü. Bence bagajı değiştir. istetmesiz olmaz

hocam bende aynı ikilemi yaşadım.çözümüm şehir içinde kompresör taşımak şehir dışında ise 4 kişi yolculuk yapmıyorsam stepneyi arka koltuğa bırakmak.stepne önemli evet ama bagajda onun kadar önemli.ben bu yüzden simit tüpü tercih ettim

BBNET
Geri