dorian' Alıntı:Hocam ilk görev yıllarımda böyle yöneticilerle çalıştım.
Uyarı aldım, dik durdum. Üstüme geldikçe çekilmedim... Koridorda azarlandım, Öğretmenler odasında, toplantıda küçük düşürüldüm. Lab'a girip ğrencilerin karşısında bile azar işittim, çok utandım. Sabrettim hocam. Ben dik durdukça ezmeye çalıştı Sayın müdürümüz. Kötü sözleri duyma hocam, yürümeye devam et.
Bu tür şeyler başına geliyorsa öğreniyorsun tecrübeleniyorsun hocam.
Şimdiki Okulumda yöneticilerim çok iyiler çok şükür, öğretmenler ile çok sıkıyız, inşallah sana da nasip olur.
turhan287' Alıntı:Çalışmaktan zarar gelmez, Anasınıfı öğretmeni bişey istemiş bunu yapacak başka kişi yoksa okulda sen yaparsın tabikide ama illaki böyle cezalar vermenin anlamı yok bu güç gösterisi yada acizlik konuşarak halletmek en iyisi bir eğitimcinin pekiştirmenin, düzeltmenin cezadan daha etkili olduğunu bilmesi gerek.
the_korsan' Alıntı:hocam müdür yardımcısı soruşturma filan açamaz dert etme. Gelip size söylerse ki size soruşturma açıyorum, ee daha ne bekliyosun yazmaya başlayın diyebilirsin.
Hocam savunmanız istenirse aynen şunu yazın.
"uyuyakalmışım insanlık halidir, geç kalmakta başka bir mazeretim yoktur." bundan sonra daha dikkatli olursunuz açık vermezsiniz ama mutlaka bir açık bulursunuz sıra size gelir.