duyu80' Alıntı:
Arkaşım çekemiyorum işte sizi açıkca söylüyorum hem amelesiniz hem gözünüz hiç doymuyor. Tefci ne demek hacı sen 15 -20 bilgisayar lı odadan sorumlusun diye atölye şefisin aynısını böteci lisede yapıyor hayrına...gördüğün ders ağırmış da mikroişlemci mimarisi tasarlarsın diye korktuk aman... senin mezun ettiğin hangi çocuk ikilik sayı sistemini biliyor yahuu..sana o da yetmeez huzur hakkı az yatmış dersin yazın yine huzursuz olursun.Devlet meslek liselerine milli eğitim bütçesinin yarısını ayırıyor.Onun yarısınıda size ayırıyor. sonuç ne meslek lisesinde okuyup da o mesleği icra eden çocuk var mı o da yok.Siz olmasanız japonya olucaz ama siz varsınız .Lütfen bitin artık.Bütün bunlara rağmen havalara girmeyip kabile devletinin çarpıık sisteminin zamanında açmış koyunun olmadğı yerde abdurahman çelebi olmuş çiçekleriyiz fazla sesimiz çıkmasın deseniz bişey demicez yine amma...
Arkadaşım bana özelden yaz buyur gel ben istanbuldayım. teknik lisedeyim. yetiştirdiğim çocukların nerelerde çalıştıklarını söylemeyeceğim doğrudan alıp yanlarına götüreceğim. bakalım ben olmadan benim götürdüğüm yerlere girmen için sen ne kadar beklersin bir gör. adab-ı muhaşeret diye bir konumuz vardı lisedeyken içinde de çok güzel bilgiler mevcuttu ama tabi alana anlayana. bilgimizi sınamak istiyorsan önce sınayabilecek pozisyona geçmen lazım. senin öğrencilerine seni sınamaya kalktığında oturup buyrun sınayın diyorsun sanırım. senin özelliklerin ve verdiğin eğitim çok önemli. ama bu önemi sen biliyorsan önemli. benim verdiğim eğitim de önemli tabi benim bilinçli olmam doğrultusunda. bir mıh bir süvari kurtarır. o suvari değerli de o mıh ustası mı değersiz. böyle basit konulara takılıp kalmayalım arkadaşlar. (ikilik sayı sistemini çevirme konusunda gelince ülkedeki tüm sınavlar için geçerli bir durum var ülkeme matematiği sevdirememişiz çok doğrudur ama bunun tartışma yeri burası değildir. merak edene sayıların evrensel tarihi kitap setini tavsiye ederim. 8 tanesi ben de mevcut oku oku bitmiyor
ondan sonra bilinçli tartışmak isteyenle konuşabiliriz).
Eğitimci olmak başlı başına bir değerdir. Bilişimci olmak eğitimci olmaktan sonra gelir ( öğretmenlik yapanlar için )
Eğitemediğimiz bir öğrenciye neyi öğretmeyi bekleriz ki!!!