T
tolga264
Misafir
bakanlık neyı dogru yaptı kı bunu dogru yapsın
a_gulsekerci' Alıntı:bir BÖTE mezunu olarak TEF mezunlarına yapılmış bir haksızlık olarak görüyorum. Hem üniversiteye girişte bizden daha yüksek puan alarak girmişlerdi hem de müfredatları BÖTE lere göre çok daha ağırdı.
Nasıl bizim hakkımız olan işlerde başkalarının görev almasını istemiyorsak, bu konuda da aynı duyarlılıkta olmalıyız.
fatihkultukturkan' Alıntı:helal olsun ibetay çok güzel konuştun.
Söylenecek laf bırakmamışsın bize.
alixsaglam' Alıntı:serkanalgül arkdaşımız doğru söylüyor. ben de 2000 girişliyim. bote ile tef hemen hemen aynıydı belki de bote 1-2 puan üstündü. hala da hemen hemen aynı sanırsam. tef li arkdaşlar yanlış anlamasın. ayrım yapmak istemiyorum. sadece bu oss de ki puan meselesine katılmadım ben. hem biz de ünv boyunca gecemizde - gündüzümüzde bilgisayarla uğraştık. sadece basit bilgisayar dersleri anlatma yetkisi reva olmaması lazım bize..
ozharput' Alıntı:Her zaman ki gibi bakanlık yine saçmaladı. Bizler 4 yıl Teknik eğitim fakültesinde canımız çıktı, görmediğimiz işe yaramayacak veya yarayacak hiçbir ders kalmadı, sabahlara kadar projelerle uğraştık mezun olabilmek için. Böte mezunları ise 4 sene yangelip yatarak okulu bitirdiler ve onlarda meslek liselerine gidecekler. Allah tan reva mı bu. :x
serkanalgül' Alıntı:alixsaglam' Alıntı:serkanalgül arkdaşımız doğru söylüyor. ben de 2000 girişliyim. bote ile tef hemen hemen aynıydı belki de bote 1-2 puan üstündü. hala da hemen hemen aynı sanırsam. tef li arkdaşlar yanlış anlamasın. ayrım yapmak istemiyorum. sadece bu oss de ki puan meselesine katılmadım ben. hem biz de ünv boyunca gecemizde - gündüzümüzde bilgisayarla uğraştık. sadece basit bilgisayar dersleri anlatma yetkisi reva olmaması lazım bize..
Üniversitede aldığımız eğitimi Türkiye de uygulamamıza izin verilmiyor hocam. öncelikle bizlerin eğitim teknoloğu olarak görev almamız lazım. ama türkiye deki okullara fazla olduğumuz için bizlere Bilgisayar öğretmenliği yaptırıyorlar bebelere
+1.Hocama kaılıyorum.BÖTE bölümlerinin kuruluş amacı EĞİTİM TEKNOLOĞU yetiştirmektir cok yanlış uygulamalar var TEF den mezun olanlar ilköretime atanırlen biz ses cıkarmıyoruz