Müdür Beni Hala Formatör Sanıyor Sinir Oluyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Müdür Beyefendi beni hala formatör öğretmen sanıp öyle muamele ediyor. Bozuşmak istemiyorum henüz. Şunu yap, bunu yap, emir üstüne emir.

İçimden 'Lan m.l daha okul bile açılmadı ve açılsa bile formatörlüğüm belli bile değil. Bu sene belkide olmayacak diyorum' ama içimden. Ah bir de dışımdan diyebilsem.

En sonunda bozuşacağım gibi. Okul açılana kadar sabrediyorum ama kaytarmaktan başka çarem yok henüz.

Kaytarma vb. ne tür fikirleriniz var. Madem formatörlük yok beleş amelelik de olmamalı. Ve bu dinazor kafalılar bizim öğretmen olduğumuzu unutmamalı. Ama ne yapmalı?

aynı aynı çoğununda aynıdır... ben ne yaptım. dün ilçeyi aradığımı formatörlüğün olup olmayacağını sorduğumu onlarında beklediklerini yeni bir görev tanımı yazıyorlar vs. vs. şeklinde dedilerini söyledim. yani mesajımı almıştır o

:D başımıza gelecek şey beklenen şey işin ötesi de olacak istediklerini yapmayaıncada kötü olacağız

müdürüne formatör görevlendirmeler ne zaman hocam diye sor
oda bilmiyorum der.
yani daha görevlendirmem çıkmadı yani dersininiz o da anlar heralde...

aynı durum bende de söz konusu müdür de idareciler de öğretmenler de formatörmüşüm gibi davranıyor. yüksek sesle sık sık formatör değilim ben bu sene diye tekrarlıyorum :) seminer dönemi bitsin zaten derse girip çıkıcam sadece ortalıkta hiç görünmeyi düşünmüyorum yavaş yavaş alışırlar bir de tabi bol bol "hayır" ya da "yapamam vaktim yok" deme alıştırması yapmak lazım :roll:

zor anlar hocam işlerine gelmez çünkü en basit bir işlemi bile yapmayı bilmiyor bir çoğu

Hallederiz hocam. Tabii ne demek. Haa o mu, aklımdan çıkmış. Ben de tam onu hatırlatacaktım nasıl yapalım. Tamam yaparız hocam.

Benzeri cümleleri daha sık söylemenizi öneririm :D Bir süre sizi rahatlatır.

Ben p.tesiden bu yana toplantılarda bile kaç kere formatör olmayacağımı söyledim. Arayan nah bulur beni ders dışında :mrgreen:

hocam siz de formatör öğretmen değilmişsiniz gibi davranın.yoksa çok geç kalabilirsiniz. :wink:

Dersteyken bir şey isterse : "dersteyim şu an" ,
Ders yokken bir şey isterse : "dersim bitti okulda değilim şu an"
:)

Tabi ikinciyi söylemeden önce, zilin çalmasıyla sizin kimseye yakalanmadan arka kapıdan çıkmış olmanız lazım.

Eğer ben tavrımı koyarım bozulursa bozulsun derseniz o kolay zaten : "Formatör olmadığım için benim görevim değil."

Ben ne pc ne de formator ogretmenim.yarin bir okula kamera takmaya bir de ag yapilandirmasi icin gidecegim.halen benim gibiler hizmetici egitime secilmez ama olsun.

Buzkırıcı' Alıntı:
forumda hacker egitimi acsak keske.isteyen bir yerlerde deneyebilir.

Güzel fikir. Sadece belli üyelerin görebileceği bir başlık altında neden olmasın.

hocam şikayetcı olacagına bu durumu net bır sekılde belırtsene eğer formator olmayacaksan

banada müdürüm dediki:sen öğretmenler gittikten sonra çık dedi; :P bende formatör değilimki dedim:)

Hocam ortalıkta fazla görünmeden diğer öğretmenler kaçta çıkıyorsa siz de onlarla imzanızı atıp çıkın.
İlçeye gidip gelen birisidir, anlayacak birisi ise ilçeden BT formatörü görevlendirme konusunu sormasını isteyin. Belki henüz formatör olmadığınızı anlar. Ya da zaten bilir ama numara yapar. Fıkralardaki gibi müdürlerden her şey beklenir.
Bu sıralar zaten telefonunuzun sesi duyulmuyor ve şarjı çabuk bitiyordur :)
Hastanede işiniz olur ya da bir yakınınızı götürmeniz gerekiyordur.

bizimki çok uyanık müdür yardımcısına yazdırmış maddeler zinciri bil. tek. formatör öğretmenin görevleri diye imzala diyorlar bana.. kusura kalmayın formatör değilim bilişim tek. öğretmeniyim bunu gösterdikten sonra x2 ekders versen yine olmaz dedim....
adam aklına gelen her maddeyi koymuş yani daha alt maddeler bakmadım ama araba yıkama felanda olabilir arada... :puhaha:
sanırım liste eğitekteki formatör öğretmenin görevleri listesini kölelik amaçlı modifiye edilmiş hali

bence de net ve açık ol hocam. ''hallederiz'' tarzı yaklaşımlarınız sorununuzu çözmeyecek daha da uzatacak ve sizin için öğretmenliğinizin yanında kişikiğinizin de olumsuz yönde değerlendirilmesine sebep olacaktır. İkili ilişkilerinizi bilmiyorum ama olumlu bir duruş ve dille durumu izah edin. Gerilim olacaksa illa göze alın baştan olsun ve bitsin, dilklenmeyin ama dik durun, yoksa üzüntü ve gerilim süreciniz uzar.

başlığı görünce her tarafta saçma sapan idarecilerle karşılaşılaşılacağını bir kez daha anladım.
bizim müdürde pazartesi yana yakıla beni aramış 12.30 dan sonra. neymiş ben saat 15.00e kadar duracakmışım. ertesi gün 15e kadar kalmam gerektiğini belirtti. şaka gibi ya. formatör değilim diğer öğretmenlerle birlikte çıkarım diyorum ben sana iş veriyorum 15e kadar kalacaksın diye ısrar etti. yarın bakarım dedim arkamı döndüm çıktım. :))
yıl içinde allah yardımcım olsun artık. kedi köpek gibi yiyeceğiz birbirimiz gene :P

Ben ilk günden, (3 Eyl)
Okul Müdürümüze bundan sonra hiçbir işle ilgilenemeyeceğimi alo deyince gelebilecek bir bilgisayar servisi bulmalarını,
Öğretmen arkadaşlara da bundan sonra derse girip gideceğimi Ömer amcamın bundan başka bişey yapma dediğini söyledim.
Kimse bişey demedi tabiki. Okul açılınca iki vızıklarlar bende olmaz derim olur biter.

bursadayım. tüm yaz okuldaydık. 3 eylül itibariyle görevimize son verildi. müdürle aramız çok iyi. beni her türlü idare eder bende elimden geldiğinnce işleri yapmaya çalışırdım. saat 11de gelir 3te çıkarım hiçbişey demez. tek dediği okulda işler yürüsünde ben senin saatine karışmam. bende görev iptal edilince dedim hocam benim paraya ihtiyacım var. haliyle dersim yok maaş karşılığı bile yok. ek ders alamayacağım için sıkıntım var ve bundan sonra formatmış vs işlermiş yaptığım taktirde okula fatura getirip parasını almak zorundayım çünkü benimde bir geçimim var dedim. sağolsun hak verdi. ilçeye falan gittikçe bu durumuda dillendirin formatörü aldınız işlerimiz yarım kalıyor vs deyin dedim söylerim dedi. benimde okulda dururum böyle işte :)

adrenaline' Alıntı:
bursadayım. tüm yaz okuldaydık. 3 eylül itibariyle görevimize son verildi. müdürle aramız çok iyi. beni her türlü idare eder bende elimden geldiğinnce işleri yapmaya çalışırdım. saat 11de gelir 3te çıkarım hiçbişey demez. tek dediği okulda işler yürüsünde ben senin saatine karışmam. bende görev iptal edilince dedim hocam benim paraya ihtiyacım var. haliyle dersim yok maaş karşılığı bile yok. ek ders alamayacağım için sıkıntım var ve bundan sonra formatmış vs işlermiş yaptığım taktirde okula fatura getirip parasını almak zorundayım çünkü benimde bir geçimim var dedim. sağolsun hak verdi. ilçeye falan gittikçe bu durumuda dillendirin formatörü aldınız işlerimiz yarım kalıyor vs deyin dedim söylerim dedi. benimde okulda dururum böyle işte :)

Hocam fatura işini nasıl yapacaksın? Bana da bir okul web sayfası yaptıracaktı da fatura kesemem diye kabul etmemiştim.

Geri