Müdür Beni Hala Formatör Sanıyor Sinir Oluyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ben de önceden formatördüm ve bu sene tekrar görevlendirme bekliyorum. Sabah geldiğimde seminer ile ilgili iş falan vermiyorlar bana. Ben web sitesinin bakımını, ıvır zıvır bilgisayar işlerini falan yapıyorum yalnız bana şu saatte çıkamazsın. Geç geldin. Şunu yaptın, bunu yapmadın demiyorlar.

mewluth' Alıntı:
adrenaline' Alıntı:
bursadayım. tüm yaz okuldaydık. 3 eylül itibariyle görevimize son verildi. müdürle aramız çok iyi. beni her türlü idare eder bende elimden geldiğinnce işleri yapmaya çalışırdım. saat 11de gelir 3te çıkarım hiçbişey demez. tek dediği okulda işler yürüsünde ben senin saatine karışmam. bende görev iptal edilince dedim hocam benim paraya ihtiyacım var. haliyle dersim yok maaş karşılığı bile yok. ek ders alamayacağım için sıkıntım var ve bundan sonra formatmış vs işlermiş yaptığım taktirde okula fatura getirip parasını almak zorundayım çünkü benimde bir geçimim var dedim. sağolsun hak verdi. ilçeye falan gittikçe bu durumuda dillendirin formatörü aldınız işlerimiz yarım kalıyor vs deyin dedim söylerim dedi. benimde okulda dururum böyle işte :)

Hocam fatura işini nasıl yapacaksın? Bana da bir okul web sayfası yaptıracaktı da fatura kesemem diye kabul etmemiştim.
Hocam elektronik ve bilgisayar üzerine dükkanı olan arkadaşım var. Ondan alıyorum faturayı.

Yazın görevlendirme olmadı. Müdür ramazandan sonra ses sistemi yapacağım okula bana yardım eder misin dedi? Ben hoparlörleri takacağım sadece anfi ayarları kalıyo geriye onu bilmiyorum dedi. Tamam dedim. Herşeyi taktı ben sadece anfiye 2 kablo taktım bi tane de bilgisayara taktım. Adam çok teşekkür etti. Emir kipiyle konuşmadı hiç. Rica etti. Bu onu benim gözümde küçültmedi bilakis insana değer veren biri olduğunu gördüm. Konuşma tarzı önemli bu işlerde. Senin de zamanını aldım hakkını helal et dedi.

Geri