megi21' Alıntı:dalgaya aldıgınız için tskler arkadaslar.
megi21' Alıntı:okulumuza yeni gelen okul müdürü bt sınıfını kapatıp derslik yapmak istiyor ve seçmeli olarak bilgisayar dersini seçmek istemiyor.bunu yapabilir mi kendimi nasıl mağdur durumuna sokmamayı sağlarım
nhy03' Alıntı:megi21' Alıntı:okulumuza yeni gelen okul müdürü bt sınıfını kapatıp derslik yapmak istiyor ve seçmeli olarak bilgisayar dersini seçmek istemiyor.bunu yapabilir mi kendimi nasıl mağdur durumuna sokmamayı sağlarım
Ne biçim müdürler var ya aklım almıyor. Bunları insanı hiç düşünmüyor. Bunları gördükçe kendimi çok şanslı hissediyorum. Müdürüm okulda B.t Öğretmeni olduğu için dersleri özellikle seçiyor ve birinci kademe de ders olmamasına rağmen yine de serbest etkinlik dersini verdi.
megi21' Alıntı:okulumuza yeni gelen okul müdürü bt sınıfını kapatıp derslik yapmak istiyor ve seçmeli olarak bilgisayar dersini seçmek istemiyor.bunu yapabilir mi kendimi nasıl mağdur durumuna sokmamayı sağlarım
megi21' Alıntı:hocam bende dediğiniz gibi biliyorum okulda bt sınıfı ve formatör varken seçmeli oalrak bilgisayaarı seçmek zorunda olduğunu sanıyordum ama dönem arasındaki kurulda seçmeyecem dersi bt sınıfını kaldırcam diyor bende daha önce başıma gelmediği için kesin bilgi sahibi değilim ama bir şekilde bilgi sahibi olcaz artık bakalım
tolgahan0010' Alıntı:hocam öncelikli olarak müdürünüze yarın bir dilekçe yazın. okulumuzdaki bt sınıfının kapatılıp sınıfa dönüştürüleceği ile ilgili duyumlar aldığınızı ve bu durumun ne gerekçe gösterilerek yapılacağına yönelik bir dilekçe yazıp müdürünüze verin. mutlaka cevap yazmak zorunda. daha sonra dileçeyi verirken müdürünüze diyin ki gelecek herhangi bir olumsuz cevaba göre ilçeye daha sonra ile ve daha sonrada valiliğe ve en son olarakta bakanlığa dilekçe yazacağınızı söyleyim. ama ilk adım olarak müdürünüze verin dilekçeyi. ama dilekçe yerine bu yazdıklarımı lafla yapmaya kalkarsan baş ağrısından başka bişey olmaz. bi öneri ben resmi yoldan olumsuz sonuç hiç almadım sende dene bence
hocam o yazılar zaten var müdürünün elinde bilmiyormu o yazıları. zaten doğru yoldasın bu saatten sonra fikir vermeye gerek yok. moralinide bozma. sen okul vasıtasıyla bakanlığa dilekçe verdiğin gün müdürün seni odasına çağırıp bi çay ısmarlayıp. dilekçeye falan ne gerek vardı ile başlayıp olayı kapatacaktır. hayırlısı hakkında hocam.megi21' Alıntı:teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar ve ilginiz için
bende 2 şube müdürü ile görüştüm. okullara gelen 2 üst yazı yollayacaklar yarın bana bt sınıflarının kapatılmaması ve bt sınıfı olan okullarda seçmeli olarak zorunlu bilgisayar derslerinin seçilmesi ile ilgili. bu yazılar okullara gönderilmiş eylülde bunları müdürümüze göstercem izah etmeye çalışcam. ben geri adım atcagını snamıyorum gerçi ama şansımı dneyecem. sonuç vermezsede okulum vasıtası ile bakanlıkdan görüş almak için okujla dilekçe vermeyi düşünüyorum bakalım neler olcak.
uğraştığımız işlere bak ya bugun öğretmenler günü ve morali sıfır.yazık gerçekten.
Evet sayın hocam bizde 2 adet BT sınıfı var bir tanesinden bilgisayarları idare ve sınıflara dağıtmışlar, kapatıp sistemden düşmek için baya bi uğraştık. O müdür öğretmenliğe başla böle bişi yaparsa sen resmi yerlere gereken işlemleri yaparsan.omd' Alıntı:Bırakın kapatsın. Daha sonra resmi yollarla hakkınızı ararsınız. Müdür de müdürlüğünden olur