Hocam bt sınıfı kapatılırsa formatorluk görevlendirilmesi olmaz dolayısıyla norm fazlası olmazmisinizngunaslancan' Alıntı:benim okulumda da Bt Sınıfı kapatılacak. Ama açıkçası umrumda değil hatta daha iyi olacak. Çünkü bilgisayarlar milattan kalma, 98 kurulu, hergün en az 2-3 tanesi çökme durumunda, çalışanlar da daha doğrusu açılanlar da doğru düzgün işlemiyor. Durup dururken kapanıyor. Bios pilleri bitmiş durumda İyileştirme yapılmıyor ödenek yok diye doğru düzgün bi word bile işleyemiyoruz. artık ne olursa olsun dedim kapatın.
İsin enteresan yani bende bunu söyledim ama kimse karışanda ben kapatırım havalarında. Aslında deneyimli de bir Müdür ama ya bilmiyor yada güvendiği bişeyler varmaverick07' Alıntı:bende de aynı sorun vardı hatta müdür dersi seçmemeyi düşünüyordu. Kendisi beni çağırıp il bilgisayar formatörünü aradı. telefonun hoparlörünü açtı konuşmaya başladı. Ben bilgisayar öğretmenime ders vermemeyi düşünüyorum olur mu dedi. Eğitici formatör en az 6 saat vermeniz gerekir dedi. bu konuşmadan sonra 6 saat ders verdi anlayacağınız. Sınıfı kapatma işine gelince benim bildiğim BT sınıflarındaki her donanım zimmetli sınıftan dışarı bile çıkarılamaz ve sınıf öyle müdürün demesiyle kapatılamaz. il formatörleriyle olmadı şube müdürüyle görüşün derim. hiç olmadı bakanlık bilgi edinmeye yazın.
ismailt' Alıntı:müdür beye de ki.Yarın öbür gün akıllı tahtalar gelir tablet pcler gelir fellik fellik beni arasın.Beim dersimi seçmez ve labı kaldırırsan ne bilişimi öğretmeni kadrosu açılır buraya ne de formatör görevlendirilir.Sonra başını vuracak yer arasın.Benden söylemesi diyerek mağrur bir duruş sergile ben giderim başka okula bana heryer aynı.Kıymetimi bilecek bir idareci vardır çünkü bilişim öğretmeni olmayıp da bütün bu ihalelerin başına kaldığını gören müdürler var şahit oluyoruz ah bi bilgisayar öğretmenim olsa diye yakınıyolar aklını başına devşir de
ilk3r' Alıntı:Bunları bilmiyor mü sanıyorsunismailt' Alıntı:müdür beye de ki.Yarın öbür gün akıllı tahtalar gelir tablet pcler gelir fellik fellik beni arasın.Beim dersimi seçmez ve labı kaldırırsan ne bilişimi öğretmeni kadrosu açılır buraya ne de formatör görevlendirilir.Sonra başını vuracak yer arasın.Benden söylemesi diyerek mağrur bir duruş sergile ben giderim başka okula bana heryer aynı.Kıymetimi bilecek bir idareci vardır çünkü bilişim öğretmeni olmayıp da bütün bu ihalelerin başına kaldığını gören müdürler var şahit oluyoruz ah bi bilgisayar öğretmenim olsa diye yakınıyolar aklını başına devşir de
Arkadaş dalgaya almamış bence uygun bi dille müdüre bunları anlat
megi21' Alıntı:okulumuza yeni gelen okul müdürü bt sınıfını kapatıp derslik yapmak istiyor ve seçmeli olarak bilgisayar dersini seçmek istemiyor.bunu yapabilir mi kendimi nasıl mağdur durumuna sokmamayı sağlarım
Demise' Alıntı:Sınıf yetersizliğinden dolayı BT sınıflarının kapatılmasına ilişkin yeni bir yazı var mı? Bu konu ile ilgili son durum nedir arkadaşlar? Böyle bir durumla karşılaşacak gibiyiz. Araştırdığım yazıların tarihleri çok eski.
togius' Alıntı:megi21' Alıntı:okulumuza yeni gelen okul müdürü bt sınıfını kapatıp derslik yapmak istiyor ve seçmeli olarak bilgisayar dersini seçmek istemiyor.bunu yapabilir mi kendimi nasıl mağdur durumuna sokmamayı sağlarım
Sana bu lafı söyleyen müdürün anasını avradını bacısını baldızını soyunu sopunu sülalesini silsilesini gelmişini geçmişini eşiktekini beşiktekini köpeğini emciğini dedesinin yedi ceddini doğurtan ebesini ağlayan bebesini solduğu havayı içtiği suyu yediği ekmeyi kafasının tasını beyninin bardağını ırkını dilini cinsiyetini milliyetini hürriyetini cumhuriyetini sabahını akşamını öğleden sonrasını sabah seher vaktini akşam eşref saatini kafasındaki saçı arkasındaki kıçı elinin ayarını bahçesinin hıyarını kıçındaki kıllarını boş boş geçen yıllarını şaşı bakan gözlerini kütürdeyen dizlerini memleketinin yaylasını safiyesini aylasını gözlerinin ferini alnının terini babasının kelini anasının saç telini baharda esen yelini düğündeki gelini beyninin vakumunu bahçesindeki zakkumunu tuttuğu kalemini ciğerinin veremini böbreğindeki taşı boynunun üstündeki başı orağını çekicini tüm tanıdıklarının hepsicni tez vakitte tiyatroya götüreyim.
Yok hocam öyle birşey. Sınıf yetersizse yeni bina yapsınlar yada sabahcı-öğrenci yapsınlar. Öyle bir durum olursa ilk önce idare odalarına bakıyorlar ama sisteme girerken idareciler özellikle odalarının metrekaresini düşük gösteriyor.Demise' Alıntı:Sınıf yetersizliğinden dolayı BT sınıflarının kapatılmasına ilişkin yeni bir yazı var mı? Bu konu ile ilgili son durum nedir arkadaşlar? Böyle bir durumla karşılaşacak gibiyiz. Araştırdığım yazıların tarihleri çok eski.
hasan' Alıntı:Yok hocam öyle birşey. Sınıf yetersizse yeni bina yapsınlar yada sabahcı-öğrenci yapsınlar. Öyle bir durum olursa ilk önce idare odalarına bakıyorlar ama sisteme girerken idareciler özellikle odalarının metrekaresini düşük gösteriyor.Demise' Alıntı:Sınıf yetersizliğinden dolayı BT sınıflarının kapatılmasına ilişkin yeni bir yazı var mı? Bu konu ile ilgili son durum nedir arkadaşlar? Böyle bir durumla karşılaşacak gibiyiz. Araştırdığım yazıların tarihleri çok eski.
Allah korusun , öyle bir gerzeklik yapan olursa yazılı olarak dersimi nerede işleyeceğinizi, bts nin kapatılmasının yasal dayanağını ve başka bir yer olup olmayacağını sorun..