merhaba arkadaşlar. bazı sebeplerden dolayı geçen dönem müdürümüzle aramız açılmıştı. geçen senenin 2. dönemi 16 saatle norm u var göstermişlerdi. bu sene ise okuldaki taşımalı öğrenciler gitti ama 2. kademe şube sayısı aynı (8) ve beni norm fazlası durumundayım. müdüre "bilişim teknolojileri öğretmeni maaş karşılığı girmesi gereken ders sayısı dolmaz ise formatörlüğe baş vurup dersleri aksatmadan okulda görev alır" dedim. o da "benim formatöre ihtiyacım yok" dedi. böyle bişey olabilir mi? ben okuldaki tek bilişimciyim, 1 adet lab. var. 4 ve 5. sınıfların da ilköğretim haftalık ders çizelgesinde bilişim tekn. dersi olmadığı için de seçmiyor. (ama isterse verebilir bence). yani ben formatör olmak istiyorum diye gidip ısrar edebilir miyim arkadaşlar? ya da, formatörlük başvurusu onun keyfine mi kalmış birşey yoksa benim maaş karşılığını dolduramadığım için istediğim görevlendirmedir?
formatörlük görev talep dilekçesi elinde olan yollayabilirse çok memnun olaurum arkadaşlar.
hepinize şimdiden teşekkürler ...
formatörlük görev talep dilekçesi elinde olan yollayabilirse çok memnun olaurum arkadaşlar.
hepinize şimdiden teşekkürler ...