müdür formatöre ihtiyacım yok diyor ....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mex02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mex02

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar. bazı sebeplerden dolayı geçen dönem müdürümüzle aramız açılmıştı. geçen senenin 2. dönemi 16 saatle norm u var göstermişlerdi. bu sene ise okuldaki taşımalı öğrenciler gitti ama 2. kademe şube sayısı aynı (8) ve beni norm fazlası durumundayım. müdüre "bilişim teknolojileri öğretmeni maaş karşılığı girmesi gereken ders sayısı dolmaz ise formatörlüğe baş vurup dersleri aksatmadan okulda görev alır" dedim. o da "benim formatöre ihtiyacım yok" dedi. böyle bişey olabilir mi? ben okuldaki tek bilişimciyim, 1 adet lab. var. 4 ve 5. sınıfların da ilköğretim haftalık ders çizelgesinde bilişim tekn. dersi olmadığı için de seçmiyor. (ama isterse verebilir bence). yani ben formatör olmak istiyorum diye gidip ısrar edebilir miyim arkadaşlar? ya da, formatörlük başvurusu onun keyfine mi kalmış birşey yoksa benim maaş karşılığını dolduramadığım için istediğim görevlendirmedir?

formatörlük görev talep dilekçesi elinde olan yollayabilirse çok memnun olaurum arkadaşlar.
hepinize şimdiden teşekkürler ...

öncelikle kendi okullarındaki formatörlerin görevlendirmelerinde insiyatif müdürdedir. Ne yazık ki bu bir paradigma. Az önce farklı bir durumdaki btci arkadaşa verdiğim cevabıda aynen sana vereyim. Sende git görevlendirmeni başka okula iste senin için sorun olmayacaksa. O zaman tutuşur.

okulunuzun onaylaması gerekir hocam. bence ilçeyle konuşun yukarıdan yazı gelince anlıyorlar başka türlü olmuyor.

aha bi delirmiş de burda, bunlar bişey mi içti ki, kafayı bulmuşlar. bt öğretmeni var elinde kapı gibi istemiyo, kardeşim yaşça benden küçüksündür samimiyetten yazıyom ek2 yi doldur ver eline kendi okulunu yaz uygun değildir e imza atsın bulsun bi gerekçe yazsın o kadar yiğitse sen de ilçe mem deki şube müdürüne elden ver, onunla konuş, o okuldan da git senin kıymetini bilmeyenle ne işin var boşverrrr

Ekli dosyalar

İlköğretimde zorunlu diye biliyorum. Sizi yapmamak için sağlam bir nedeni olmalı. Hem de çok sağlam. O durumda da soruçturma açması gerekir. Kendini zora sokmak istemiyorsa onaylamak zorunda. Dilekçenizi verin ve kayda sokun(benim gibi güvenip bırakıp gitmeyin :) ). Sonra gelen cevaba göre önce ilçeye, olmadı ile, o da olmazsa mahkemeye gidersiniz. Sonuçta haklı çıkarsınız ve birilerinin canı yanar. Ama burada soru sorarken durumunuzu da net yazmalısınız. Okulda bilişim sınıf mı var vs.

sen de sadece öğretmenlik yap. gir dersin ver çık. bozulan bilgisayarlarla uğraşma :D formatör işi bunlar be nyapamam de ne hali varsa görsün sana ne hocam. formatöre ihtiyacı yoksa bırak kendi yapsın formatör işlerini o zaman.

hocam yerinde olsam hiç düşünmem 4 okul hakkın var.
Yaz başka okulları bakalım diğer müdürler seni nasıl karşılayacak.
Bizim ilçede müdürler birbiriyle yarışıyor formatör almak için....sizin müdürün garezi varsa o başka

tugrulbey hocam dediğiniz gibi müdürün garezi var. geçen dönem dersi seçmemişler ve BT ders sayısına 16 saat yazmış(8 şube vardı 8 saat ders olur) ki ben de buna biinaen atandım (bu arada yanlış beyan verdiği için müdürü şikayet diye bir durum söz konusu olabilir mi?). fakat şimdi şube sayısı yani ders saati değişmediği halde 8 saat yazıp beni norm muhabbetinden fazla gösterip göndermek istiyor.
okulda BT sınıfı var, ben de tek BT öğretmeniyim.

Arkadaşlar ben görev talep formunu versem müdür imzalamalı mıdır? bununla ilgili ne yapabilirim. sonuçta benim kadrom ve görev yerim hala kendi okulum görünüyor, formatörlük onayı veren de valilik.
bi çözüm yolu lütfen ...

arkadaşlar bu arada görev talep formunu göndermek için belli bir süre bekletme hakkı var mıdır?

arkdaşlar anladığım kadarı ile bu formu illa kendi okul müdürümüze onaylatmamız gerekmiyor? benim okulumda lab. yok ama müdür anlamıyor 1.sıraya bizim okulu yazacaksın diyor.ben mesela a okulunda çalışıyorum diyelim ve formu doldururken 1.sıraya B okulunu 2.sıraya C okulunu yazıp onayını B okulunun müdürünemi yaptırıcam? yazılardan öyle anladım yanlışım varsa söyleyin lütfen...

okulda lab yoksa formatörlük çıkmaz ki. Çıkıyorsa bildiğin suç yani.

biliyorum hocam çıkmıyor formu şöyle doldursam 1. okul kendi okulum 2. okul başka bir okul olsa? 2. okula verirlermi beni formatör olarak?

yaliya' Alıntı:
aha bi delirmiş de burda, bunlar bişey mi içti ki, kafayı bulmuşlar. bt öğretmeni var elinde kapı gibi istemiyo, kardeşim yaşça benden küçüksündür samimiyetten yazıyom ek2 yi doldur ver eline kendi okulunu yaz uygun değildir e imza atsın bulsun bi gerekçe yazsın o kadar yiğitse sen de ilçe mem deki şube müdürüne elden ver, onunla konuş, o okuldan da git senin kıymetini bilmeyenle ne işin var boşverrrr
Aynen katılıyorum...

Formatörlük görevlendirmeleri BT sınıfı olan okullarda zorunlu.
Ek-2 yi doldur, o da onaylamasın bakalım,
senin yapman gereken tek şey dik durmak, taviz vermemek, alttan almamak,
paşa paşa onaylayacak.

müdürüne şunu söylemek isterdim; hem teknolojiden anlamıyorsun hemde sanki orası babanın yeriymiş gibi ukalalık yapıyorsun! yazık ki meb böyle eski kafalılara mevki sunuyor..

Bu formatörlük dilekçesinde okul müdürünün imzası yokki zaten nerden müdür onayını çıkardınız anlamadım. Formatör olmak isteyen dilekçesini imzalar ve memura verir memurda ona üst yazı yazarak milli eğitime gönderir. Müdürün imzası ancak üst yazıda olur, üst yazıyda müdür imzalamak zorundadır çünkü formatörlük duyurusu çıktığı zaman şu tarihe kadar ilçe milli eğitime ulaştırılması der. Siz dilekçenizi zamanında verirseniz okul müdürünün üst yazıyı imzalayıp milli eğitime göndermemesi suçtur.

Ayrıca bir okulda formatör ihtiyacı olup olmadığına müdür karar vermez, genelgeye göre en az 15+1 bt sınıfı varsa formatör ihtiyacını milli eğitim belirler ve ihtiyaç olan bütün okulların listesini yayınlar.

Kaynak : http://mersin.meb.gov.tr/index.asp?id=1 ... =zincirgor

Bilişim Tekn. öğretmeni olmayan başka bir okul müdürü ile konuşun ve oraya formatör olarak görev isteyin. Kadronuzun olduğu okuldaki müdür de ne hali varsa görsün.

Evet, başka okula gitmek bana görede en mantıklısı. Sonuçta formatörlük görevi okul idaresi ile birlikte yürütülen bi görevdir ve müdürle uyumlu çalışmak gerekir. Aksi takdirde göreviniz zor geçebilir.

bu cvplarınızı keşke süre bitmeden yazsaydınız..ne diyeyim hayırlısı böyleymiş..müdüre formu verdim 4 gündür götürecek hala milli eğitime..sanırım sümen altı edecek bizim iş yatar..adam kılın teki

hocam ben Van Merkez de çalışıyorum. p.tesi günü normlar tekrar belirlenmiş herhalde bölge toplantısı yapılmış. yalnız ben de başka bir okula kadro aldırmak için dilekçe verdim. orada formatörlük için başvuru yaptım.
bu arada arkadaşlar bizim eski ..... müdür benim dilekçeme formatör ihtiyacım yoktur diye yazmıştı. eğer bu adam şimdi bilişimi seçip normu var gösterip, fomatör veya öğretmen isterse ben bu adama dava açabilir miyim?
hakkım gasp edilmiştir diye veya başka bi sebepten?

ben formatörlükten nası kurtulurum die düşünürken istifa ettim müdürüm labul etmedi seninki de tam tersi :D

Geri