müdür formatöre ihtiyacım yok diyor ....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mex02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ankara'da başvuru formunu müdürün de onaylaması gerekiyor. Ama ihtiyaç yoksa size, ders de seçmediyse sanırım başka okulda görevlendirilmenizi problem etmez. Aranız da açık madem, hocam siz sağ ben selamet bana yol verin de.

togius' Alıntı:
öncelikle kendi okullarındaki formatörlerin görevlendirmelerinde insiyatif müdürdedir. Ne yazık ki bu bir paradigma. Az önce farklı bir durumdaki btci arkadaşa verdiğim cevabıda aynen sana vereyim. Sende git görevlendirmeni başka okula iste senin için sorun olmayacaksa. O zaman tutuşur.

allah allah
desteksiz sallamışsın

adama diyorum ki hocam ekders almam gerek zaten 9 saat ders var burada ayrıca lab. yok başka okula gideyim formatörlük için, bana dediği; yok cnm neden benm bilg. ögrt. başkası kullansın bana lazım olursun yıl içinde :) neyse verdik bakalım formu hayırlısı

adama diyorum ki hocam ekders almam gerek zaten 9 saat ders var burada ayrıca lab. yok başka okula gideyim formatörlük için, bana dediği; yok cnm neden benm bilg. ögrt. başkası kullansın bana lazım olursun yıl içinde :) neyse verdik bakalım formu hayırlısı

Lab yoksa sizin ili bilmem ama Ankara'da görevlendirme olmaz zaten. Lab yoksa elbette formatör görevlendirilmesi saçma olur. Ancak, müdürün de hem dersinizi seçmeyip, hem de ileride bana lazım olur demesi garip. Adam formatör değil, bilgisayar öğretmeni. Yani ileride nasıl lazım olacak size? Görevi olmayan işler mi yaptıracaksınız adama? Bence müdürünüzün sizin başka okulda görevlendirilmenize karşı çıkmaması/çıkamaması lazım.

sitelerde' Alıntı:
Lab yoksa sizin ili bilmem ama Ankara'da görevlendirme olmaz zaten. Lab yoksa elbette formatör görevlendirilmesi saçma olur. Ancak, müdürün de hem dersinizi seçmeyip, hem de ileride bana lazım olur demesi garip. Adam formatör değil, bilgisayar öğretmeni. Yani ileride nasıl lazım olacak size? Görevi olmayan işler mi yaptıracaksınız adama? Bence müdürünüzün sizin başka okulda görevlendirilmenize karşı çıkmaması/çıkamaması lazım.

Ankarada lab olmayan okula formatör görevlendirmesi yapılıyor.

mex02' Alıntı:
...ben okuldaki tek bilişimciyim, 1 adet lab. var. 4 ve 5. sınıfların da ilköğretim haftalık ders çizelgesinde bilişim tekn. dersi olmadığı için de seçmiyor. (ama isterse verebilir bence). ....
İstese de veremez hocam neye dayanarak size ek ders ödeyecek ki ? Geçen sene 4-5. sınıflara girilmesi bile yanlış uygulamadır çünkü ttkb ders seçilebilir ama serbest etkinlikler dersine sınıf öğretmeni girer diyor. O yüzden size 4-5 leri veremezler ama formatörlük tamamen hakkınızdır. Şahsen ben öle müdürün olduğu bir okulda formatör olmak istemem çünkü çalışma saatlerini sorun eder size..

Ne diyeyim bizi bu hallere düşürenler utansın..

Allah davul etsin o müdürü. ne demek formatöre ihtiyacım yok. elindeki personeli (hele de bilişim teknolojileri öğretmenini) bile bile göndermek ahmaklıktır.

Geri