togius' Alıntı:öncelikle kendi okullarındaki formatörlerin görevlendirmelerinde insiyatif müdürdedir. Ne yazık ki bu bir paradigma. Az önce farklı bir durumdaki btci arkadaşa verdiğim cevabıda aynen sana vereyim. Sende git görevlendirmeni başka okula iste senin için sorun olmayacaksa. O zaman tutuşur.
sitelerde' Alıntı:Lab yoksa sizin ili bilmem ama Ankara'da görevlendirme olmaz zaten. Lab yoksa elbette formatör görevlendirilmesi saçma olur. Ancak, müdürün de hem dersinizi seçmeyip, hem de ileride bana lazım olur demesi garip. Adam formatör değil, bilgisayar öğretmeni. Yani ileride nasıl lazım olacak size? Görevi olmayan işler mi yaptıracaksınız adama? Bence müdürünüzün sizin başka okulda görevlendirilmenize karşı çıkmaması/çıkamaması lazım.
İstese de veremez hocam neye dayanarak size ek ders ödeyecek ki ? Geçen sene 4-5. sınıflara girilmesi bile yanlış uygulamadır çünkü ttkb ders seçilebilir ama serbest etkinlikler dersine sınıf öğretmeni girer diyor. O yüzden size 4-5 leri veremezler ama formatörlük tamamen hakkınızdır. Şahsen ben öle müdürün olduğu bir okulda formatör olmak istemem çünkü çalışma saatlerini sorun eder size..mex02' Alıntı:...ben okuldaki tek bilişimciyim, 1 adet lab. var. 4 ve 5. sınıfların da ilköğretim haftalık ders çizelgesinde bilişim tekn. dersi olmadığı için de seçmiyor. (ama isterse verebilir bence). ....