Müdür formatörlük başvurumu kabul etmiyorr

Kodla Büyü

ilhanmsn

Aktif Üye
Müdür kabul etmiyorr. Acil yardım

Formatörlük başvuruları başladı. Dilekçemı müdüre verdi. Fakat senı formtr yapmayacağım başka okullara gideceksın dıyor. okulda 6 saat dersım var. 12 saat beden dersi versi toplam 18 oldu. beden dersını alacağını 3-4 okul gezeceğimi soyledi. aramazda bıraz sıkıntılarda var gecen senden. bu durumda ne yapılır.Meb e gitmelimiyim şube mudurlerıne durumu anlatayım mı yoksa ne yapayım ???

Hocam benden selam söyle deki bir arkadaşım var böyle böyle söylüyor sizin için......................................... o anlar :verymad:

gecen seneden kaynaklı sıkıntılardan dolayı çektırcekmış bana :)) başka okula formtr olarak gorevlendırme istesemmıkı o nasıl oluyr

ilhanmsn' Alıntı:
gecen seneden kaynaklı sıkıntılardan dolayı çektırcekmış bana :)) başka okula formtr olarak gorevlendırme istesemmıkı o nasıl oluyr
öncelikle il koordinatörüne durumu izah et onun kanalıyla başka okula görevlendirmeni iste, olmadı direkt mem e dilekçe ver...ve o müdürü ne de okulda bir bt öğretmeni olması durumunda senin formatör olacağını görevlendirmelerin mem tarafından değil valilik tarafından yapıldığını, validen üstün olduğunu düşünüyorsa bir çayını içmesini tavsiye et

Re: Müdür kabul etmiyorr. Acil yardım

Müdürün dilekçenizi kabul etmeme gibi bir imkanı yok. Kabul etmezse gerekçe bildirmesi gerekir ki bu da itiraz ve hatta mahkeme yolunu açar. Ancak olumsuz (görevin şartlarına uygun olmadığınıza dair bir şerh) yazısı ile birlikte ilçe/il milli eğitim müdürlüğüne göndermesi gerekir.

Dilekçenizi direkt olarak İlçe/İl EBİTEFÖ'ye göndermenizi veya elden teslim ederek durumu onunla da paylaşmanızı öneririm.

Hocam bir dilekçe yazın kurumunuzun formatörlük başvurusu için uygun olduğunu belirten. Sonrada aldığınız cevaba uygun olarak mebe başvuracağınızı söyleyin ve bunları kesinlikle ama kesinlikle korkmadan yapın geri adım atacaktır.

çok tşkr ederim hocam. doğudayım ben 3 yıldır burdayım formatörum. İl koordinatörü fln yok herhalde yada pek çalışmıyorlar. ilsisdeki formtör arkadaşlarla bu durumu bı konuşayım onlar ne diyecek...

hocam o zamanda beden eğitimi dersi öğretmenı yok dıyecek. Öğretmen ihtiyacından dolayı formatör yapamam gibi bişey dıyebılırmı

Hocam Formatör olduğun için azami maaş karşılığı (15 saat) kadar derse girmen gerekiyor. Bu kadar dersin yoksa başka derse girmene zaten gerek yok. Kalan süreyi formatörlükle ilgili işlerle tamamlamış sayılırsın. Beden eğitimi öğretmeni yoksa bunun seni bağlayıcı hiçbir yanı yok. Öğretmen ihtiyacından dolayı böyle birşey diyemez. Kaldı ki (bana göre gerek olmamakla beraber bazı illerdeki uygulama gereği) formatörken de toplamda 15 saati aşmayacak şekilde beden eğitimi dersine de girebilirsin.

Bakanlığa sizi şikayet ederim ve bakanlık müfettişi yolatırım okula de.Ayrıca sendikanın birine üye olur ve mobbing uyguladığını gerekçesiyle dava açarım deyin bakalım ne yapacak

Re: Müdür kabul etmiyorr. Acil yardım

ilhanmsn' Alıntı:
Formatörlük başvuruları başladı. Dilekçemı müdüre verdi. Fakat senı formtr yapmayacağım başka okullara gideceksın dıyor. okulda 6 saat dersım var. 12 saat beden dersi versi toplam 18 oldu. beden dersını alacağını 3-4 okul gezeceğimi soyledi. aramazda bıraz sıkıntılarda var gecen senden. bu durumda ne yapılır.Meb e gitmelimiyim şube mudurlerıne durumu anlatayım mı yoksa ne yapayım ???

Hocam hiç müdürlerle falan uğraşma durumu İl Eğitici Formatörüne bildir ve dilekçeni direk onlara gönder. Başıma gelmişti daha önceleri bu şekilde görevlendirilmiştim.

Verdiğiniz bilgiler için çok tşkr ederim saygıdeğer hocalarım. Birde formatörün çalışma saatleri hakkında kesın bılgınız varmı. ben 8 - 5 diye bılıyorum.bızım okul 8.30 - 14.30 arası. il mebın sayfasında okul mesai saatlerıne uygun demiş

BENDE SUAN KUFRETTİM SENN GERİZEKALI MUDURUNE
bu ne ya evcilik mi oynuyoruz , çalışıyormuyuz ne demek kaBUL ETMEMEK KİM OLUYOR Kİ HIYAR. VALİ YAPIYOR GÖREVLENDRMEYİ...

bıde okulun butun işlerini yapıyrdum gecen senelerde aklına gelebılecek herşeyı. Hızmetlının yaptığından mudurun yaptığı her işe kadar. kendı arabamla koşturuyrdum okulun işlerine....

hocam pc lerden bırının remını sök :)= o sızı anlar o zmn

hocam saat 8 5 calısırsınız szın mudur gıcık ama benım gıbı bır mudurun olsa senı 3 te yollardı ALGÜLÜM VER GÜLÜM yapın hocam o sızı yorarsa sızde onu yorun mesela resmı teblıg yapmadıgı ıslerı yavastan alın projeksıyon calısmıyormus banane demeyın ama halletmeyınde bıraz burnu yansın :)=

bende ogretmenlerle ugrasıyorum bır haftadır branslardan 2 ser ogretmenım var dedımkı sabah ve oglen ayıralım yok bır sene oglen cekılmez dedıler butun gununuzu acmam lazım dedım tamam dedıler yınede bır gunlerını kapadım begenmedıler bende tamamını acıp program yaptım ve teblıg ettım 11 ogretmene 9 sınıfa sınıf ogretmenı yapamadım cekılıs yap dedıler ona gore dusunun mudurlerın durumunu

yanı mudurun sıgortası atmıs sızden cıkarıyor galıba

Yav hocam sen dolduruşa gelme müdürler için öncelik derslerin doldurulması olduğundan formatör istemeyebilir en doğal hakkıdır çünkü müdür senin yerine öğretmen istemiycem diye imza atıyor.

peki nasıl olacak hocam her zaman oluyorda. gecen sene sonu tartışmadan sonra bana çektırecenı soluyomuş. bole formatr olmayark onun kına yakmasınımı sağlayacağım. ve doğudayım 3-4 okul gezecem

Yerden göğe haklısın çok zor durumdasın ama iplerimiz müdürlerin elinde hocam hepimizin. Müdürmü kralmı belli değiller. Halbuki 4 saat dersi olup formatörlüğü kabul edilenler var...

ders programınıda ben yapıyorum hocam butun öğretmenlerı memnun etmek zor oluyor ama bışekılde memnun oluyorlar ben bıraz uğraşsamda o konuda

ders programınıda ben yapıyorum hocam butun öğretmenlerı memnun etmek zor oluyor ama bışekılde memnun oluyorlar ben bıraz uğraşsamda o konuda

hocam modem sıfresını degstır :)= kesınlıkle cozum bulamaz :!: bu ısaretı sevıyorum :)= her pc ye yakısıyor

E bu müdür düşünmezmi siz olmayınca çıkacak güçlükleri bence gidin güzelce konuşun kendinizi ifade edin eminimki sorun kalmayacaktır. Sonuçta eğitimcisiniz hocam. Tabi size kalmış yinede.

formatör olmassam bt lerde pclere bıle elımı surmem. teknık serıs çağırsın yaptırsınlar.burdada ole bı bulurlarkı teknık serısı :D

hocam aramızda çok iyiydi 2 senedır. benımde burda son senem buyuk ıhtımalle. gecen sene sonunda bıkaç olay yaşandı saçma sapan şeyler aramız bozuldu. ondan sonra herturlu gıcıklığa açığım yanı :D

ya hocam hıç anlamam hayatımda elımı surmemışım ama okulun guvenlık kameralerını bıle ben yaptım ya hıç bırı çalışmıyodu. içini açtım araştırdım lehımledım. herşeyı yapyrdum. ortam guzeldi. Ama ortam bozulunca hıç bışey yapasım yok yanı o okula

Geri