Müdür formatörlük başvurumu kabul etmiyorr

Kodla Büyü
arkadaşlar herkese iyi akşamlar. bende konu başlığındaki sorunla karşılaştım, ama uğraşmakta istemiyorum TEF mezunuyum ama ilkokula 26 dan aatandım nasıl olduğunu bile anlamadım. benim merak ettiğim bir konu var cevap veren arkadaşlarımada şimdiden teşekkür ediyorum. bilindiği üzere bilişim dersleri seçmeli ve 2 saat yazıyor bu her bir şube için mi 2 saat ders anlamına geliyor ? yani 6-A , 6-B ,6-C gibi üç şubeden her bir şube 2 saat seçmeli olarak bilişim dersini alabiliyor ve toplamda 6 saat bilişim dersi mi verebiliyoruz. yani 10 şube olsa ve her bir şube bilişimi seçmeli olarak seçse 20 saat bilişim dersine mi girebiliyoruz?? bu sorunun cevabı benim için çok önemli şimdiden okuyan ve yorum yazan tü arkadaşlara teşekkür ediyorum.

yok hocam bu yeni sistemde bilişim dersi 2 saat olarak yazıyor ama her bir şube için mi 2 saat onu bir türlü anlayamadım? birde başka okulda formatör öğretmen olmam mümkünmü acaba ? kendi okulumda bilişim sınıfı olmasına rağmen kendi okulumda bu görevi alamayacağım. cevaplarınız içinde teşekkür ederim

Hocam sen dilekçeni ver o üst yazıyla Milli Eğitime göndermiyorsa, Git milli eğitime şikayet dilekçeni ver... Sonrada dava açarsın görevini kişisel amaçları uğruna suistimal etmekten...
Formatörlük dilekçeni de okulda kurumnet varsa yaz kendi çak müdürün imzasını gönder... Yada Direk Milli Eğitim Müdürlüğünede Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Bölümüne verirsin...

hocam 2 saat yazıyorsa her şube içindir o. gecen seneye kadar bulundugum ildekı formtr başvuru dılekçesınde tercıh edeceğınız 3 okul yazıyodu. şansa bu senekınde yazmıyo. sadece görev yaptığınız okul yazıyor

hocam her seferinde adaylığınız kalmaz tehtidiyle karşılaşıyor bütün arkadaşlar. yani susmak bana göre değil ama bekleyenlerin varsa eskiden bir yutuyorsan artık iki yutuyorsun. daha açıkta formdan yazmak istemiyorum. sadece iki sorunun cevabını arıyorum 10 şubesi olan bir okulda bilişim teknolojileri ve yazılım dersi seçmeli olarak her bir şube için 2 saat olmak üzere 20 saat mi verilecek ???? birde kendi okulumda olamadığım formatörlüğü başka bir okulda olabiliyormuyum??? ilgili cevaplarınız içinde tekrar teşekkür ediyorum çok sağolun

anladım hocam o zaman seçmeli olarak şubeler seçerse herbir şube için 2 saat ders verebileceğiz yorumlardan bu anlaşılıyor. ve bu seneye görede başka okulda formatör olarak görev alamıyoruz. Allah kimseye sebepsiz yere kimsenin ekmeğiyle oynama fırsatı vermesin... gerçekten birden cevap alabilmek ve meslektaşlarımla bunu paylaşabilmek güzel bir duygu hepine çok teşekkür ediyorum eyw.

siyahbeyin' Alıntı:
hocam her seferinde adaylığınız kalmaz tehtidiyle karşılaşıyor bütün arkadaşlar. yani susmak bana göre değil ama bekleyenlerin varsa eskiden bir yutuyorsan artık iki yutuyorsun. daha açıkta formdan yazmak istemiyorum. sadece iki sorunun cevabını arıyorum 10 şubesi olan bir okulda bilişim teknolojileri ve yazılım dersi seçmeli olarak her bir şube için 2 saat olmak üzere 20 saat mi verilecek ???? birde kendi okulumda olamadığım formatörlüğü başka bir okulda olabiliyormuyum??? ilgili cevaplarınız içinde tekrar teşekkür ediyorum çok sağolun

:) adaylığınız kalkmaz tam bir yalan.. bunu yapabilmesi için soruşturmadan geçmesi lazım kendisinin. bunu hiçbir müdür istemez yeni öğretmenleri kandırırlar..

ilhanmsn dilekçe kanunundan haberin yokmu senin.. yok.. bu kanuna göre dilekçeni almak ve aldığına dairde bir belge düzenleyip vermek zorunda okul müdürün. dilekçe kanununa göre işlem yapmıyorsa milli eğitim müdürünüze doğrudan şikayet dilekçesi verin.. alo 147 yi arayıp müdürünüzü şikayet edin dilekçeyi almıyor diye.

alan dışı beden dersine girmeyin zaten hocam.. farklı okullarda gezsenizde kendi alan derslerini verin.. okulunuzdaki hiçbir işi açıkça benim görevim değil artık yapmak istemiyorum deyip geri çevirin. doğudaykem kurallar ağır aksak ilerler.. ama mutlaka ilerleyecek..

mbing davası aç hocam mahkemeye veren kazanıyor vallahi okula dilekçe yaz evrağa kayıt yaptır ona rağmen kendi bildiğini yapıyorsa dava aç bu ne yaaa bütün çileyi biz çekiyoruz normal bir öğretmen olsaydık keşke gerçi bu dünyaya bir daha gelsem asla öğretmen olmazdım.

ilhanmsn' Alıntı:
çok tşkkr ederim BTFormator hocam. son kez yarın görüşeceğim. olmassa mebe gıdecem
Hocam birde okul müdürüne tüm koşulların Formatörlük başvurusu için uygun olduğunu neden kabul etmediğini cevaben isteyen bir dilekçe yaz işine yarayacaktır sorun çıkarsa.

hocam müdürünle sıkıntın varsa formatör olman işine gelmez .. gir beden dersine başka okulada git değişiklik olur... Gerçekten başka bişeyede karışmazsın ne güzel işte...

çok tşkr ederim değerli hocalarım. başka okula formtör olmak için mebe dılekçe vereceğim bugun. Cuma gunum boştu. boş gunumede nöbet yazmaz müdürüm

Arkadaşlar bulundugum okulda seçmeli olarak bilgisayar secilmedi norm fazlası durumdayım, hergün okula gitmel zorunda kalıyorum ve mesai bitimini bekliyorum , bu durum dogru mudur? 6 saat dersi olan arkadaslar norm fazlası olmuyorlar mı? benim secmeli derlerim secilirse norm fazlası durumdam kurtulur muyum?? Lütfen cevap bekliyorum

hocam dersı olmayan ogretmen 8 5 okuldadır ve ıdarenın verdıgı gorevlerı yapar ama genelde bos bos oturur malesef okulda olmak zorundasın

kabul etmeme diye dişey yok cunku onun insiyatifinde olan birsey degil...

PC lab var mı?
var

PC sayısı 15+1 mi?
evet

o halde salla gitsin müdürü...
görevlendirmelerde 15+1 pc sayısı olan okullara görevlendirilir
bağlı bulundugu müdür yardımcısı mesai saatlerine uyar
max. maaş karsılıgı kadar derse girer
maaş karşılığını dolduramadıgı saatleri de BT formatör öğretmeni olarak geçirir
görevlendirmede ÖNCELİKLE kendi kadrosunun bulundugu okula, kadrosunun bulundugu okulda pc sayısı yetersiz veya lab yoksa diğer tercihlerine bakılır
diye yazar hocam... gördüğünüz üzre maddelerde müdürün istegi diye bi bölüm yok...

ver dilekçeyi sayıyı da al... sonrası ona kalmıs...

mfacil' Alıntı:
hocam dersı olmayan ogretmen 8 5 okuldadır ve ıdarenın verdıgı gorevlerı yapar ama genelde bos bos oturur malesef okulda olmak zorundasın

hocam bunun resmi bir yazısı vs varmı, herkes baska bir sey söylüyor yardımcı olursan sevinirim..

Geri