müdür yardımcılığından istifa etmek??

Kodla Büyü
Hocam kesinlikle istifa etmeyi düşünmeyin bile. Körleşmek dediğiniz öğretmenken daha fazla olmuyor mu? Hep ver hep ver öğrenciye peki biz ne alıyoruz? Önceden öğretmenlikten zevk alınıyordu şuan da öğrenciyi sınıfta tut yeter öğrenci ilgisiz, mesleki sahiplenme yok ve ne yazıkki git gide de kötüleşiyor. En azından müdür yardımcılığında size vakit kalacaktır oturun kendinizi geliştirin. Şu an yoğun olabilirsiniz fakat işe tamamen alıştığınızda kendinize bolca vakit kalacaktır. 2011 sınavına bayağı katılım oldu girmeyenler de pişman girmediklerine. İyi düşünün ilerde öğretmenliğinde bir avantajı kalmayacak...

arkadaşlar aranızda benim durumda olan var mıdır istifa dilekçesi falan nasıl oluyor yardımlarınızı bekliyorum

dobra1979' Alıntı:
arkadaşlar eml ye müdür yardımcısı olarak atandım ama gerçekten yorucu bir iş. İstifa etmeyi düşünmeye başladım :) ancak o okulda da kalmak istemiyorum merkezde bulduğum boş bir okula tayin isteyebilirmiyim (İlköğretime) lütfen bu konuda düşüncelerinize ihtiyacım var.
Hocam hangi ildesin becayiş yapalım sen öğretmen bende idareci olmaz mı? Yerinde kal hocam norm derdi yok, müfredat derdi. Ben kalın derim sayın hocam

Yönetmeliği var, bakabilirsin.İstifa ettiğiniz zaman normu olan kendi okulumuza veya başka bir okula bir defaya mahsus puanınıza bakılmaksızın atamanız yapılır.Dilekçe yazıp şu okula atamamın yapılmasını istiyorum diyeceksin.Okul üst yazı ile ilçeye orası da ile gönderiyor.Sonra ilden kararnameniz çıkıyor.Atama döneminden önce istifa etmenizi tavsiye ederim yoksa normlar haraketleniyor, sizin istediğiniz okula bir başkasıda atanır norm fazlalığı ortaya çıkar.

Ferhat' Alıntı:
Yönetmeliği var, bakabilirsin.İstifa ettiğiniz zaman normu olan kendi okulumuza veya başka bir okula bir defaya mahsus puanınıza bakılmaksızın atamanız yapılır.Dilekçe yazıp şu okula atamamın yapılmasını istiyorum diyeceksin.Okul üst yazı ile ilçeye orası da ile gönderiyor.Sonra ilden kararnameniz çıkıyor.Atama döneminden önce istifa etmenizi tavsiye ederim yoksa normlar haraketleniyor, sizin istediğiniz okula bir başkasıda atanır norm fazlalığı ortaya çıkar.

sayın hocam dilekçeme merkezde ihtiyaç bulunan bir ilköğretim okuluna atanmak istiyorum dedim artık ya nasip hakkımızda hayırlısı diyorum. Madde 28 i okudum normalde geri dönmemesi gerek

Bence istifa etmeniz yerinde olur, müdür yardımcısı olmaya hak kazanmış biri olarak sorduğunuz soruları biliyor olmanız gerekmez mi? En azından bu soruları öğretmenlere sormanız çok saçma olmuş.

hidayet38' Alıntı:
Yeni sistemle meslek liseleri en popüler liseler olacak o zaman iyiki istifa etmemişim dersiniz...
Yeni sistem meslek lisesindeki öğrenciye bi günde mi etki edecek hocam. Meslek liselerinin talihi bu. Malesef öğrenciler vasıfsız.

mutlak_adeger' Alıntı:
Bence istifa etmeniz yerinde olur, müdür yardımcısı olmaya hak kazanmış biri olarak sorduğunuz soruları biliyor olmanız gerekmez mi? En azından bu soruları öğretmenlere sormanız çok saçma olmuş.

sataşacak başka bi yer bul insan bazen bildiklerinide sorma durumunda kalabiliyor yönetmelikte madde 28 açıklıyor ama öyle stres varki sorma ihtiyacında oluyor insan. Öğretmene sormak neden saçma olsun ki burada benim gibi durumda olan arkadaşlar da olabilir ben bir kaç ihtimali gözönünde bulunduraraak sordum. Saygılar.

müdür yardımcılığı delilik. tabi işinin hakkını vereceğini düşünüyorsan. bi kere bile aklımın ucundan geçirmedim valla.

İstifa falan etme.. Sonra daha pişman olursun. Şu an yoğun bir tempodasına ama işi tam öğrendiktten sonra rahatlayacaksın..

Geri