Müdür Yardımcısı olan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deepman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
2011 Müdür yardımcılığı sınavında 84 puan almıştım ama tercih etmedim. En son 2013 Ekim ayında sınava dayalı yapılan idareci atmasında bir liseye müdür yardımcısı olarak atandım. İdari işleri aslında bir bilgisayarcıya zor gelmiyor hatta çok daha basit bir şekilde yürütebiliyorsun. İlk başlarda herhangi bir sıkıntı yoktu, herhalde yeni atamanın verdiği bir şey olsa gerek. Ancak diğer idarecilerle ve özelliklede müdür ile kafan uyuşmadığı zaman canın sıkılabiliyor. Ben müdürü sevemedim ve aslında öyle birisini sevmem mümkün değil, kendisini bulunmayan hint kumaşı gibi görünen insanları hiç sevemiyorum, işin kötü tarafı hiç bir şeye yatkın değil sadece patron. Bu son çıkan idarecilerin artık görevlendirme şeklindeki yönetmelikten sonra 2014 kasım ayında müdür yardımcılığından istifa ettim. Tamamıyla müdüre iş yapmak istemediğimden dolayı yoksa idarecilik o kadarda kötü değil. İstifa ettikten sonra halk eğitimde boş norm olduğundan tayin istedim şuan memnunum iyiki istifa etmişim. Yeni çıkan yönetmeliğin de etkisi oldu. zaten idarecilik olmuş artık görevlendirme...

Geri