Hayırlı olsun hocam inş darısı başımıza.
karinca_52' Alıntı:hayırlı olsun hocam...sakın sende ilk iş olarak bilgisayar öğretmenini ezme :mrgreen:
neden adeletsizlik olsun ki. ek bir alan arkadaşlar yüksek lisansını yapmış, diğer arkadaşlar sahilde güneşlenirken yaz tatillerini seminerlerde hizmet içi kurslarda geçirmiş bu kadar çalışan arkadaşlara ek bir puanı bence daha fazla verilmeli.. Şunu da belirteyim bende ek1 maduruyum ama doğruya doğru...aakcakaza' Alıntı:hayırlı ugurlu olsun hocam, Allah utandırmasın. ygencay hocam ek1 adaletsizliğine kurban oluyorsunuz maalesef.
twetyynet' Alıntı:neden adeletsizlik olsun ki. ek bir alan arkadaşlar yüksek lisansını yapmış, diğer arkadaşlar sahilde güneşlenirken yaz tatillerini seminerlerde hizmet içi kurslarda geçirmiş bu kadar çalışan arkadaşlara ek bir puanı bence daha fazla verilmeli.. Şunu da belirteyim bende ek1 maduruyum ama doğruya doğru...aakcakaza' Alıntı:hayırlı ugurlu olsun hocam, Allah utandırmasın. ygencay hocam ek1 adaletsizliğine kurban oluyorsunuz maalesef.
+gulages72' Alıntı:twetyynet' Alıntı:neden adeletsizlik olsun ki. ek bir alan arkadaşlar yüksek lisansını yapmış, diğer arkadaşlar sahilde güneşlenirken yaz tatillerini seminerlerde hizmet içi kurslarda geçirmiş bu kadar çalışan arkadaşlara ek bir puanı bence daha fazla verilmeli.. Şunu da belirteyim bende ek1 maduruyum ama doğruya doğru...aakcakaza' Alıntı:hayırlı ugurlu olsun hocam, Allah utandırmasın. ygencay hocam ek1 adaletsizliğine kurban oluyorsunuz maalesef.
Sayın hocam yüksek lisans yapıp da puan alan arkadaşlara lafımız olamaz tabi.Ama sizde takdir edersiniz ki gerek aylıkla ödülden, gerekse de takdir ve teşekkür den gelen puanların genelde çok da adil olmadığını düşünüyorum.Eski okuluma yaptığım hizmetler en azından bi teşekkür gerektirirdi ama işte belli bi sendika üyesi değilsen maalesef verilmiyor.Ben hakkımı helal etmiyorum.
Bu belgeleri hakkıyla alan arkadaşlara lafım olmaz tabiki...
yagiz38' Alıntı:Evet arkadaşlar bi müdür yardımcılığı da benden. Ankara - Çankaya Metin Oktay Ortaokulu, diğer atanan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.
ne alaka hocam. sınav puanım 87 ek1 puanım da 9 atandım. genelleme yapmanız çok yanlış. ek1 olmasa daha bir yer gelirdi o ayrı. ama sizin bu tavrınızda hiç hoş değil. ve müdür yardımcılığında mülakat yok.fatal' Alıntı:malum sendikadansınız heralde
ışık06' Alıntı:87.70 puanla ankara da batıkent de bir okula md yrd olarak atanmıştım. Dilekçeyle iptal ettirdim. Çocuklarım ağır bastı. Benim için zor karardı ama anneliği tercih ettim. Yerime yine bir bayan atandı. Herkes için hayırlıs olsun.
seferzafer' Alıntı:Soru şu: Çankaya'da ikamet ediyor ve çalışıyordum. Mamak'a tayinim çıktı. Yolluk alabilir miyim? benzer durumda olanlar cevap verebilir mi?
DotCom' Alıntı:ışık06' Alıntı:87.70 puanla ankara da batıkent de bir okula md yrd olarak atanmıştım. Dilekçeyle iptal ettirdim. Çocuklarım ağır bastı. Benim için zor karardı ama anneliği tercih ettim. Yerime yine bir bayan atandı. Herkes için hayırlıs olsun.
Hayırlısı olsun hocam. Bilgilendirme için teşekkürler.
seferzafer' Alıntı:Soru şu: Çankaya'da ikamet ediyor ve çalışıyordum. Mamak'a tayinim çıktı. Yolluk alabilir miyim? benzer durumda olanlar cevap verebilir mi?
Farklı ilçe olduğu için yolluk alabilmeniz lazım sayın hocam.
seferzafer' Alıntı:DotCom' Alıntı:ışık06' Alıntı:87.70 puanla ankara da batıkent de bir okula md yrd olarak atanmıştım. Dilekçeyle iptal ettirdim. Çocuklarım ağır bastı. Benim için zor karardı ama anneliği tercih ettim. Yerime yine bir bayan atandı. Herkes için hayırlıs olsun.
Hayırlısı olsun hocam. Bilgilendirme için teşekkürler.
Farklı ilçe olduğu için yolluk alabilmeniz lazım sayın hocam.
kafamdaki soru işareti şu. büyükşehir olduğundan ikisi de merkez ilçe. benzer durumda olanlar. ankara, İstanbul ve diğer büyükşehirlerde merkez ilçelere arası yer değiştirenler... :?: