Müdür Yardımcısı olarak atandım...

Kodla Büyü
Hayırlı olsun hocam.
2011 sınavında 84,848 aldım ama birçok okulda bilişim dersi olmadığından benim tercih bile edemediğim okullara 70'li puanlarda birçok kişi yerleşti. Şimdi kendi ilçemde puanı en yüksek olan kişiyken Ek-1 ile 9. sıraya düştüm. İlçedeki en iyi okula gidebilecekken, ilçede atanamayacak konuma düştüm. Ortaokulları lise öğretmenlerinin yazabilecek olması krizi daha da artırdı. Kime isyan edeyim bilmiyorum.

Sınav Puanı Ek - 1 Atama Puanı
1 ******************** Coğrafya 75,758 25,84 101,598
2 ******************** Fen Bilimleri/Fen ve T 80,808 19,21 100,018
3 ******************** Coğrafya 84,848 14,66 99,508
4 ******************** Türkçe 80,808 16,47 97,278
5 ******************** Türk Dili ve Edebiyatı 83,838 12,08 95,918
6 ******************** Bilişim Teknolojileri 72,727 22,64 95,367
7 ******************** Türk Dili ve Edebiyatı 73,737 21,32 95,057
8 ******************** Din Kült.ve Ahl. Bil. 70,707 23,94 94,647
9 ***************** Bilişim Teknolojileri 84,848 8,92 93,768
10 ******************** Muhasebe ve Finansm73,737 19,84 93,577
11 ******************** Bilişim Teknolojileri 81,818 10,28 92,098
12 ******************** Bilişim Teknolojileri 81,818 9,92 91,738
13 ******************** Türk Dili ve Edebiyatı 75,758 12,89 88,648
14 ******************** Türkçe 77,778 9,6 87,378
15 ******************** Bilişim Teknolojileri 71,717 14,84 86,557
16 ******************** Türkçe 77,778 7,12 84,898

hayırlı ugurlu olsun hocam, Allah utandırmasın. ygencay hocam ek1 adaletsizliğine kurban oluyorsunuz maalesef.

Bu gidişle ben de düşünmüyor değilim öğretmenliği sevmesem ve resmi işlerden de anlasam ben de geçmeyi düşünürüm...

aakcakaza' Alıntı:
hayırlı ugurlu olsun hocam, Allah utandırmasın. ygencay hocam ek1 adaletsizliğine kurban oluyorsunuz maalesef.
neden adeletsizlik olsun ki. ek bir alan arkadaşlar yüksek lisansını yapmış, diğer arkadaşlar sahilde güneşlenirken yaz tatillerini seminerlerde hizmet içi kurslarda geçirmiş bu kadar çalışan arkadaşlara ek bir puanı bence daha fazla verilmeli.. Şunu da belirteyim bende ek1 maduruyum ama doğruya doğru...

twetyynet' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:
neden adeletsizlik olsun ki. ek bir alan arkadaşlar yüksek lisansını yapmış, diğer arkadaşlar sahilde güneşlenirken yaz tatillerini seminerlerde hizmet içi kurslarda geçirmiş bu kadar çalışan arkadaşlara ek bir puanı bence daha fazla verilmeli.. Şunu da belirteyim bende ek1 maduruyum ama doğruya doğru...

Sayın hocam yüksek lisans yapıp da puan alan arkadaşlara lafımız olamaz tabi.Ama sizde takdir edersiniz ki gerek aylıkla ödülden, gerekse de takdir ve teşekkür den gelen puanların genelde çok da adil olmadığını düşünüyorum.Eski okuluma yaptığım hizmetler en azından bi teşekkür gerektirirdi ama işte belli bi sendika üyesi değilsen maalesef verilmiyor.Ben hakkımı helal etmiyorum.

Bu belgeleri hakkıyla alan arkadaşlara lafım olmaz tabiki...

Evet arkadaşlar bi müdür yardımcılığı da benden. Ankara - Çankaya Metin Oktay Ortaokulu, diğer atanan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.

gulages72' Alıntı:
twetyynet' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

Sayın hocam yüksek lisans yapıp da puan alan arkadaşlara lafımız olamaz tabi.Ama sizde takdir edersiniz ki gerek aylıkla ödülden, gerekse de takdir ve teşekkür den gelen puanların genelde çok da adil olmadığını düşünüyorum.Eski okuluma yaptığım hizmetler en azından bi teşekkür gerektirirdi ama işte belli bi sendika üyesi değilsen maalesef verilmiyor.Ben hakkımı helal etmiyorum.

Bu belgeleri hakkıyla alan arkadaşlara lafım olmaz tabiki...
+
hocam yüksek lisansların çoğu da adil olmuyor

Hayırlı olsun. Ama kolay bir görev değil. 1 yıl dayanabildim ben. Allah kolaylık versin :)

yagiz38' Alıntı:
Evet arkadaşlar bi müdür yardımcılığı da benden. Ankara - Çankaya Metin Oktay Ortaokulu, diğer atanan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.

Ben de 5 ekim cumartesi günü atandım. Ankara Mamak Osman Yüksel Serdengeçti İmam Hatip Ortaokulu. 91 puan.

fatal' Alıntı:
malum sendikadansınız heralde
ne alaka hocam. sınav puanım 87 ek1 puanım da 9 atandım. genelleme yapmanız çok yanlış. ek1 olmasa daha bir yer gelirdi o ayrı. ama sizin bu tavrınızda hiç hoş değil. ve müdür yardımcılığında mülakat yok.

87.70 puanla ankara da batıkent de bir okula md yrd olarak atanmıştım. Dilekçeyle iptal ettirdim. Çocuklarım ağır bastı. Benim için zor karardı ama anneliği tercih ettim. Yerime yine bir bayan atandı. Herkes için hayırlıs olsun.

arkadaşlar tüm ilçelere listeler ulaştı. bu listeyle görevden ayrılıp başlayabiliyoruz.

Soru şu: Çankaya'da ikamet ediyor ve çalışıyordum. Mamak'a tayinim çıktı. Yolluk alabilir miyim? benzer durumda olanlar cevap verebilir mi?

ışık06' Alıntı:
87.70 puanla ankara da batıkent de bir okula md yrd olarak atanmıştım. Dilekçeyle iptal ettirdim. Çocuklarım ağır bastı. Benim için zor karardı ama anneliği tercih ettim. Yerime yine bir bayan atandı. Herkes için hayırlıs olsun.

Hayırlısı olsun hocam. Bilgilendirme için teşekkürler.

seferzafer' Alıntı:
Soru şu: Çankaya'da ikamet ediyor ve çalışıyordum. Mamak'a tayinim çıktı. Yolluk alabilir miyim? benzer durumda olanlar cevap verebilir mi?

Farklı ilçe olduğu için yolluk alabilmeniz lazım sayın hocam.

DotCom' Alıntı:
ışık06' Alıntı:

seferzafer' Alıntı:

kafamdaki soru işareti şu. büyükşehir olduğundan ikisi de merkez ilçe. benzer durumda olanlar. ankara, İstanbul ve diğer büyükşehirlerde merkez ilçelere arası yer değiştirenler... :?:

seferzafer' Alıntı:
DotCom' Alıntı:
ışık06' Alıntı:

seferzafer' Alıntı:

kafamdaki soru işareti şu. büyükşehir olduğundan ikisi de merkez ilçe. benzer durumda olanlar. ankara, İstanbul ve diğer büyükşehirlerde merkez ilçelere arası yer değiştirenler... :?:

Kocaeli büyükşehir belediyesine bağlı olan merkez ilçelerden İzmit ve Kartepe ilçeleri arasında yer değiştirenler yolluk aldılar bildiğim kadarıyla.

mal müdürlüğünü aradım ve büyükşehir sınırları içerisindeki ilçeler arasındaki yer değiştirmelerde ödenmediğini söylediler. cevabımı aldım.

Geri