dersteyim öğrencileri görevlendirdim onlar uğraşırken bende pclere dynedli yeni imaj yüklüyorum sabahtan beri yoruldum zaten
nöbetçi öğrenci:öğretmenim müdür sizi çağıyor
ben:dersteyim kızım şimdi işim de var
15 dk sonra
nöbetçi öğrenci: hocam sizi müdür çağırıyor acilmiş
indim aşağı pcnin başında eskiden müdür olup müdürlüğü elinden alınan bedenci,başında da bizim yeni öğretmenlikten 90 küsur puanla okulumuza gelen müdür...neyse devam ediyim
müdür:hocam çağırıyoruz gelmiyosun
ben:hocam derste olduğumu söyledim
müdür: dersten daha acil şeyler olabilir
ben:hocam dersten daha acil bişey yok,gelme zorunluluğumda yok
müdür: olurmu hocam ya...
bedencilur hocam o an öğrencilere bişey gösteriyo olur gelemez filan
neyse pc başındaki bedenci bi dosyayı kaydedip açamamış o kadar basit işlem ki yıllarca müdürlük yapmış birisi hadi onun biraz yaşı var bizim ki hem genç hem müdür ama zerre kadar bilgisayar bilgisi yok zırt pırt çağıyordu zaten bende son zamanlarda her çağırmasında işim varsa işim bitince yoksada kasten 10-15 dakika geç gidiyodum...
neyse kaydedip açtım dosyayı
müdür: teşekkür ederiz (imalı)
ben: bundan sonra çağırmayın hocam beni
müdür:ben çağırıyımda siz gelmeyin hocam
ben: tamam çağırın bakalım geliyomuyum ve çekip gittim sınıfa ne moral kaldı sinirimden elim ayağım titredi halada geçmiş değil bundan sonra ne derste ne boştayken çağırsın gitmem artık...
not: kendi okulumda btr değilim 20 saat dersim var
nöbetçi öğrenci:öğretmenim müdür sizi çağıyor
ben:dersteyim kızım şimdi işim de var
15 dk sonra
nöbetçi öğrenci: hocam sizi müdür çağırıyor acilmiş
indim aşağı pcnin başında eskiden müdür olup müdürlüğü elinden alınan bedenci,başında da bizim yeni öğretmenlikten 90 küsur puanla okulumuza gelen müdür...neyse devam ediyim
müdür:hocam çağırıyoruz gelmiyosun
ben:hocam derste olduğumu söyledim
müdür: dersten daha acil şeyler olabilir
ben:hocam dersten daha acil bişey yok,gelme zorunluluğumda yok
müdür: olurmu hocam ya...
bedencilur hocam o an öğrencilere bişey gösteriyo olur gelemez filan
neyse pc başındaki bedenci bi dosyayı kaydedip açamamış o kadar basit işlem ki yıllarca müdürlük yapmış birisi hadi onun biraz yaşı var bizim ki hem genç hem müdür ama zerre kadar bilgisayar bilgisi yok zırt pırt çağıyordu zaten bende son zamanlarda her çağırmasında işim varsa işim bitince yoksada kasten 10-15 dakika geç gidiyodum...
neyse kaydedip açtım dosyayı
müdür: teşekkür ederiz (imalı)
ben: bundan sonra çağırmayın hocam beni
müdür:ben çağırıyımda siz gelmeyin hocam
ben: tamam çağırın bakalım geliyomuyum ve çekip gittim sınıfa ne moral kaldı sinirimden elim ayağım titredi halada geçmiş değil bundan sonra ne derste ne boştayken çağırsın gitmem artık...
not: kendi okulumda btr değilim 20 saat dersim var