Okulların büyük bir çoğunluğu böyle bence, bir söz var deliyle dalaşacağına çalıyı dolaş diye. Okul değiştirsende gittiğin okulun müdürünü arayıp dolduruyor bunlar çamura bulaşıp sıçratmamak lazım bazen
hastasıyız dede' Alıntı:dedim ya hocam benimkiler picliğin kitabını yazmıştı, çok profösyönellerdi, bende cahil cesareti ile girdim savaşa, okul mokul görev umurlarında değildi insanları ezmek ve sindirmek üzere yönetiyorlardı okulu ve onların kılına dahi zarar veremedim olan bana oldu. öğretmen arkadaşlar hepsi idareden yana oldular müfettişler idareyle yemeğe çıktılar, ben ise kendi kendimi yedim durdum. neyse allah herkesin kalbine göre versin hocam, iyi geceler...yusufcuk51' Alıntı:benimde 9. yılım hocam aynı tepkilerde farklı sonuçlar almışız demek ki ama ben tehdide karşı farklı tavır sergileyemem sonucuna ikimizde katlanırız artık ne olursa...hastasıyız dede' Alıntı:iyi falan olmadı hocam ben insanlığımı kaybettim, her işin altında bir çapanoğlu arar oldum, şizofreni başladı, karşıdakinin her hareketinden nem kapar oldum, normal söylenen sözü dahiüzerime alınıp hemen karşıya saldırıya geçiyorum, sonra pişman oluyorum, ama iş işten geçmiş oluyor, hesapsız kitapsız yaşayamaz oldum, eski mutluluğumdan umursamazlığımdan eser kalmadı, herşeyi kafaya takar oldum, bırak hocam sorunlarını konuşarak güzellikle hallet olmuyorsa resmi yollardan oda olmuyorsa, boşver gitsin, kafana şapkadan başka birşey takma, bu meslekte 10. yılım, sana dost tavsiyesi.