cyln' Alıntı:elektronik-bilgisayar bölümü bilgisayar sistemleri öğretmenliği mezunları elektronik mühendisliğine de basvurabiliyorlar mı
1661' Alıntı:88 puan var; Kocaeli, sakarya ikinci öğretimler yazcam inşallah.
daha tercihleri yapmadım ama
hakketten olmuyor mu yahu bak açıktan bi binlik çalışır haaacumhurtorun' Alıntı:cyln' Alıntı:elektronik-bilgisayar bölümü bilgisayar sistemleri öğretmenliği mezunları elektronik mühendisliğine de basvurabiliyorlar mı
yok kardeş olmuyor, sen başvurma
AKADEMİA' Alıntı:1661' Alıntı:88 puan var; Kocaeli, sakarya ikinci öğretimler yazcam inşallah.
daha tercihleri yapmadım ama
Hocam 2. öğretim yazmanızın nedeni derslere devam edebilmek sanırım. Ama şunu bilin ki belli bir süre sonra mesela 2-3 ay sonra "yaa derslere gelmesek de sadece sınavlara gelsek olmaz mı" moduna geçeceksiniz, çoğu zaman bilerek devamsızlık yapacaksınız, ve bir şekilde okula gitmemenin yollarını arayacaksınız. Madem sonucu görebiliyoruz o halde neden 2. öğretim yazıyorsun ki. 1. öğretim yaz, derse zaten gitmeyeceksin, gitmek istemeyeceksin, gidemeyeceksin. "Kocaeli-Sakarya" demişsin, sanırım evin bunlardan birinde, peki diğerine çıkarsa ne yapacaksın devam edebilecek misin haftada 1-2 gün. Ve sürekli, her hafta.
Bence siz 1500 vermektense yine 300'e bu işi kıvırın. Çünkü derse devam etmek sadece sizin için bizler için de gerçekten çok zor hatta imkansız olacak. Puanınız iyiymiş büyük ihtimal ilk tercihiniz gelir.
cemreerva' Alıntı:bütün illeri yazcam hangisi gelirse pek umudum da yok gerçi
puanım:68
sonsuzartibir' Alıntı:İTÜ lülere gelsin
01. Tercih 104410048 GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ/Mühendislik Fakültesi/Elektronik Mühendisliği
02. Tercih 109210229 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA)/Mühendislik Fakültesi/Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
03. Tercih 110110058 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Elektrik-Elektronik Fakültesi/Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
04. Tercih 106910328 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
05. Tercih 109230127 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA)/Mühendislik Fakültesi/Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (İÖ)
06. Tercih 105510565 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Elektrik-Elektronik Fakültesi/Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği