Mühendislik Tercihlerini Görelim

Kodla Büyü
Vauvvv... Süleyman Demirel Üni. hızlı çıktı. Maşallah, temennimiz diğerleri de bir an önce harekete geçsin.

Evet ben de kazanmışım. Ama içimde bir ümitsizlik var. Yine de başvurumu yapacam, derslerimi seçecem, hayırlısı olsun inşallah. İlk sene ben dersleri geçemem ama artık üni.den atılma yok değil mi?

Tercihlerim içinde en düşük puanlı olanı kazanabilmişim :oops:

O nee... Doğan ÇALIKOĞLU Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinde.. :scared:

Şok oldum :scared:

Napcaz şimdi...

Ekli dosyalar

• muh_tercih_sonuc.jpg
    muh_tercih_sonuc.jpg
    104.7 KB · Görüntüleme: 687
AKADEMİA' Alıntı:

O nee... Doğan ÇALIKOĞLU Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinde.. :scared:

Napcaz şimdi...
hayırlı olsun hocam, ben de karabük üniversitesini kazandım, bilgi almak için arıyorum ama telefon hep meşgul, siz devam devamsızlık ile ilgili herhangi birşey öğrenebildiniz mi? Nereden geleceksiniz ? Ben Kastamonu dayım

AKADEMİA' Alıntı:

Napcaz şimdi...

İyidir Doğan hoca, sadece biraz kuralcı:)

0zge' Alıntı:
İyidir Doğan hoca, sadece biraz kuralcı:)

Hocam kendisinden ders almadım ama tanıyorum. Diyaloğumuz olmuştu, benim gördüğüm aşırı önyargılı, tabii bir de torpilci. Bir ilave daha Gazi Teknik Eğitimlilerden pek hoşlanmaz.

Pek şansım yok yani, eğer ondan ders almam gerekiyorsa geçme ihtimalim yok denecek kadar az.

Geri