bilal57
Site Gezgini
Hocam bordrodoki diğer bilgileri de özelden atarmısınız onları da bir karşılaştırsam. Teşekkürler.ekteki gibi %15 lik ek tazminat yok sende, ekde eklediğim benim var bakarsın
Hocam bordrodoki diğer bilgileri de özelden atarmısınız onları da bir karşılaştırsam. Teşekkürler.ekteki gibi %15 lik ek tazminat yok sende, ekde eklediğim benim var bakarsın
Çok sağolun hocam bende bu şekilde dilekçe mi vereyimHocam benim de yanlış hesaplanmıştı. Teknik öğretmenim özkansoft tan araştırıp geçmiş bordroları çıkarttım. Bir çizelge var onu memurumuzla birlikte doldurup ilçe milli eğitimdeki sorumlu kişiye verdik. 15 gün içeresinde eksik yatan miktar hesabıma yattı.
Çok sağolun hocam sendika yok sizin galibaMerhaba ben de nisan 2019 dan bu yana4/1 olarak görev yapıyorum. Çocuk benim üstüme değil eşim çalışıyor 126 lira bes var 4300 lira maaş yattı. Böte mezunuyum.
Evet ben de sendika yok. Benim maaş doğrudur umarımÇok sağolun hocam sendika yok sizin galiba
Hocam bence sizde de yanlışlık var gibi ama siz bir mahep ten http://www.ozkansoft.com/mahep.php bir hesaplayın.Evet ben de sendika yok. Benim maaş doğrudur umarım
kıdem yılıyla alakalı değilmiş hocam hatayı bulduk. 4/1 ine geçerken özel hizmet tazminatomın oranını 115 olarak güncellememişler onun için hata çıkıyormuş.Kıdem yılın 5 değil 4 olacak hocam 4382 yatması gerekli yani.