Bununla açıklanabilir gibi görünüyor ama bunun dışında 4 başarı belgesi daha ne zaman alınabilir hocam. 2 tane ödül için 6 başarı belgesi gerekmez mi2022’te herkes iki tane başarı belgesi aldı zaten. Mahmut Özer dönemi.
Bununla açıklanabilir gibi görünüyor ama bunun dışında 4 başarı belgesi daha ne zaman alınabilir hocam. 2 tane ödül için 6 başarı belgesi gerekmez mi2022’te herkes iki tane başarı belgesi aldı zaten. Mahmut Özer dönemi.
Bununla açıklanabilir gibi görünüyor ama bunun dışında 4 başarı belgesi daha ne zaman alınabilir hocam. 2 tane ödül için 6 başarı belgesi gerekmez mi
Tabii ki yeterli hocam. (Uygulamada böyle)Okul müdürü olması yeterli değil mi?
Aslında 4 tane muhtemel emekli olmaz isem 3. üstün başarı gelecek ve bunların hepsini 30.yıldan sonra verdiler.(dikkat edelim verdiler) 30 yıl sağol diyen bile çıkmadı(mütevazı olmanın sonucu).Bende algoritmayı değiştirdim (diğerlerinden farklı bir şey yapıyorsan amirlerin gözüne sokacaksın baktın oralı olmuyorlar direk söyleyeceksin verin belgemi kardeşim ) . Sonuç 7 başarı 3 üstün b 2 ödül2 yılda nasıl 3 tane başarı belgesi alınabiliyor anlayamadım
Hocam şu algoritmayı bana da söyler misiniz 1 yıl sonra ben de 30 yılı bitiriyorum da belki bana da verirlerAslında 4 tane muhtemel emekli olmaz isem 3. üstün başarı gelecek ve bunların hepsini 30.yıldan sonra verdiler.(dikkat edelim verdiler) 30 yıl sağol diyen bile çıkmadı(mütevazı olmanın sonucu).Bende algoritmayı değiştirdim (diğerlerinden farklı bir şey yapıyorsan amirlerin gözüne sokacaksın baktın oralı olmuyorlar direk söyleyeceksin verin belgemi kardeşim ) . Sonuç 7 başarı 3 üstün b 2 ödül
Tabii ki yeterli hocam. (Uygulamada böyle)
Not: bana göre kesinlikle yeterli değil. Tersine yanlış uygulama
Öğretmen olarak bu ödülü almak (açık konuşalım hele sarı veya kankası sendikadan değilseniz) gerçekten zor.
Tek şansınız. Bir kitap yazımında adınız olmalı. Veya basılı bir dergide yazınız olmalı. (ISSN ve ISBN numaralarına ihtiyacınız var ) birde okulum temiz vs. çalışmalarda katılımcı olmalısınız. Yani AB projesi yapmanız bile puan kazandırmıyor.
Ama yukardakiler varsa sendikanız ne olursa olsun ödül alırsınız. Ben aldım.
Buda demektir ki. Öğretmene ödül ancak o ildeki tüm idareciler ödül aldıktan sonra mümkün olacak. Ha çok itiraz ettiğimden de değil özellikle ikili öğretim yapan okullarda sabah 8 akşam 6 çalışmak (çoğu öyle yapmasa da yapan var) teşvik gerektirir.Son değişikler kitap ve makale yazma kriteri kaldırldı.
Buda demektir ki. Öğretmene ödül ancak o ildeki tüm idareciler ödül aldıktan sonra mümkün olacak. Ha çok itiraz ettiğimden de değil özellikle ikili öğretim yapan okullarda sabah 8 akşam 6 çalışmak (çoğu öyle yapmasa da yapan var) teşvik gerektirir.
Müdürünüz yazacak üst makama. Yoksa kimse bakmaz kimin başarı belgesi var kime maaşla ödüllendirme verelim diye.Benim 1,.esimin 2 ustun basarisi var ama aylikla odullerdirme almadik.
Bizim okulda 2 yıl önce alana yine verildi Cimerden bilgi istiyeceğim..Ödül değerlendirme modülü var. Her yıl üstün başarı alanlar sisteme otomatik düşer. Komisyon sırayla ilçe il değerlendirmesi yapar puan verir. İl geneli kontenjan sayısı kadar ödül sistem tarafından verilir. Ödül alamayanlar bir sonraki sene tekrar sisteme değerlendirmek için düşer. Bilgiler mebbis kayıtlarından çekilir.
Bizim okulda 2 yıl önce alana yine verildi Cimerden bilgi istiyeceğim..
Yani bence de böyle saçmalık mı olur ozaman Cimere yazmasam mı yaptıkları şeyi önceki yasaya göre istedikleri gibi verdiler galibaYönerge yeni değişti. Bundan sonra hiç almayanara verilecekmiş ...
Yani bence de böyle saçmalık mı olur ozaman Cimere yazmasam mı yaptıkları şeyi önceki yasaya göre istedikleri gibi verdiler galiba
çok ümitlenmeyin hocam ödül verilenlere baktığınızda önce il milli eğitim memurları ve amirleri, sonra ilçe milli eğitim memurları ve amirleri, sonra idareciler en son kalırsa kırıntılar öğretmene veriliyor. ödül verilenler yayınlandığında özellikle bakın isterseniz3 tane basari belgesi aldiktan sonra ustun basari belgesi aldik. Maasla odullendirme icin ne yapmaliyim. Benim birsey yapmam geeekiyormu
çok ümitlenmeyin hocam ödül verilenlere baktığınızda önce il milli eğitim memurları ve amirleri, sonra ilçe milli eğitim memurları ve amirleri, sonra idareciler en son kalırsa kırıntılar öğretmene veriliyor. ödül verilenler yayınlandığında özellikle bakın isterseniz
ne değişmişki ben bişi anlamadım, üstün başarı alan herkes alcakmı şimdi?
yayınlanan yönetmelik aynısı. zaten orada anlatıldığı gibi oluyordu. havuza atılıyorsunuz her sene oradan değerlendirmeye katılıyorsunuz. sonuç yine aynı oluyor önce il ve ilçedeki amir ve memurlar. sonra idareciler en son göstermelik bir kaç öğretmen. o da yine idarecinizin inisiyatifine bırakılmış.Son yapılan değişik ile bunu değişmesi bekleniyor …
üstün başarıyı zaten 3 tane başarı belgesi alan herkes alıyordu. ödül için havuz getirilmiş gibi yazmışlar ama o da vardı zaten.ne değişmişki ben bişi anlamadım, üstün başarı alan herkes alcakmı şimdi?
yayınlanan yönetmelik aynısı. zaten orada anlatıldığı gibi oluyordu. havuza atılıyorsunuz her sene oradan değerlendirmeye katılıyorsunuz. sonuç yine aynı oluyor önce il ve ilçedeki amir ve memurlar. sonra idareciler en son göstermelik bir kaç öğretmen. o da yine idarecinizin inisiyatifine bırakılmış.
benimde 3 başarı belgesi oldu. otomatik üstün başarı oluyor deniyor ama sistem öyle bişey görünmüyor. Üstün başarı için ne yapmak gerekiyor bilen yok. haziran döneminde maaş ödülü için başvurucam ancak haziran öncesi üstün başarı almam gerek. Ne yapmam gerektiğini bilen var mı ?
Okul yazıyla milli eğitim müdürlüğüne yazıyor. Belge hazırlanıyor gönderiliyor size.benimde 3 başarı belgesi oldu. otomatik üstün başarı oluyor deniyor ama sistem öyle bişey görünmüyor. Üstün başarı için ne yapmak gerekiyor bilen yok. haziran döneminde maaş ödülü için başvurucam ancak haziran öncesi üstün başarı almam gerek. Ne yapmam gerektiğini bilen var mı ?
benimde 3 başarı belgesi oldu. otomatik üstün başarı oluyor deniyor ama sistem öyle bişey görünmüyor. Üstün başarı için ne yapmak gerekiyor bilen yok. haziran döneminde maaş ödülü için başvurucam ancak haziran öncesi üstün başarı almam gerek. Ne yapmam gerektiğini bilen var mı ?
Hocam 3 başarı belgem olduktan sonra okul Müdürlüğüne dilekçe yazdım. Okul da il mem'e gönderdi. Kısa sürede üstün başarı belgesi düzenlendi ve mebbise işlendi. Süreç bu şekilde işliyorbenimde 3 başarı belgesi oldu. otomatik üstün başarı oluyor deniyor ama sistem öyle bişey görünmüyor. Üstün başarı için ne yapmak gerekiyor bilen yok. haziran döneminde maaş ödülü için başvurucam ancak haziran öncesi üstün başarı almam gerek. Ne yapmam gerektiğini bilen var mı ?