giryan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 438 4 Aralık 2017 #1 Hocalarım okulumdan bir arkadaşım macbook air aldı. Office 2007 veya 2010 kurmak istiyor fakat ücretliymiş. İOS için bildiğiniz ilaçlı office var mı acaba? Daha önce bu konuda deneyimim olmadığı için önce sizlere bir danışayım istedim.
Hocalarım okulumdan bir arkadaşım macbook air aldı. Office 2007 veya 2010 kurmak istiyor fakat ücretliymiş. İOS için bildiğiniz ilaçlı office var mı acaba? Daha önce bu konuda deneyimim olmadığı için önce sizlere bir danışayım istedim.
devcodeblog Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,001 4 Aralık 2017 #2 Open office ver gitsin hocam. Tas gibi. Bulabilirsen forumlarda illa ki vardır.
giryan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 438 4 Aralık 2017 #3 İyi fikir hocam =) Biraz araştırayım olmazsa open office kurarım, ofisin yeni sürümü der geçerim =))
devcodeblog Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,001 5 Aralık 2017 #4 giryan' Alıntı: İyi fikir hocam =) Biraz araştırayım olmazsa open office kurarım, ofisin yeni sürümü der geçerim =)) Genişletmek için tıkla ... Beni uğraştırdın hocam de.
giryan' Alıntı: İyi fikir hocam =) Biraz araştırayım olmazsa open office kurarım, ofisin yeni sürümü der geçerim =)) Genişletmek için tıkla ... Beni uğraştırdın hocam de.
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,892 5 Aralık 2017 #5 http://turkmac.org/ hocam şuraya bir sorsana belki vardır.