Mahalli Temel Bilgisayar Kullanım Kursu

Kodla Büyü

fidancal

Aktif Üye
İlçemizde yapılacak olan temel bilgisayar kullanım kursuna görevli tüm öğretmenler katılacaktır denildi.Bilgisayar Öğretmenleri de dahil böyle bir olaya rastayan arkadaşlar var mı yada biz bu kursa katılmak zorundamıyız fikri olan varmı? teşekkürler

fidancal' Alıntı:
İlçemizde yapılacak olan temel bilgisayar kullanım kursuna görevli tüm öğretmenler katılacaktır denildi.Bilgisayar Öğretmenleri de dahil böyle bir olaya rastayan arkadaşlar var mı yada biz bu kursa katılmak zorundamıyız fikri olan varmı? teşekkürler
hocam öyle saçmalıkmı olur temel bilgisayar kullanım kursunda bilgisayar öğretmeninin işi ne.o kursu verenler zaten bilgisayar öğretmenleri genelde.bence bir araştırın-soruşturun gerekirse itiraz edin.

yok hcm öle şey olurmu o kursu ben verdim daha dün akşam bitti, sertifikası olmayan öğretmenler alınıyor.

İlgili sertifikası olmayan tüm öğretmenler alacak denmiş ama BT öğretmenleri hariç demeyi unutmuşlar. Yakında düzeltirler. Eğitimi veren benim olmadı kendi adımı da gönderirim eğitim alanlarla :P

Teşeşkkürler ama bugun yeniden aradık fatih projesiyle ilgili dediler bilgisayar öğretmeni olsun olmasın herkes katılacak diyolar.zaten idarecilerin bakış açıları belli bilgisayara daha diyecek bişey var mı bilmiyorum

Aslında yazı yani veri paketi ilk çıktığında şöyle diyordu ; Biz FATİH projesi kapsamında eğitimler yapacağız o yüzden mahalli bilgisayar kurslarını öncelikle projenin ilk başlayacağı 1629 ortaöğretim okulu öğretmenlerine verin. Yani bilgisayar bilmeyenlere verinki FATİH eğitimlerinde sıkıntı yaşamasınlar. Tüh nasıl unutmuşuz bilenleri almayın, bilgisayarcıları almayın, elektrik ve elektronikçileri, matematikçileri almayın, teknoloji tasarımcıları da almayın ya sadece bilmeyenleri alın dememişiz.... Demekki veri paketi OSI'nin diğer katmanlarına çıkarken kayıplara uğramış bayağı değişmiş. Aşağı gelene kadar o halemi gelmiş. E ben ne diyeyim. "Hz.Nuh'a İsrafil kurban için bir inek getirmiş o da oğlu mustafa yerine ineği kurban etmiş" e ben bunun neresini düzelteyim. Soru bunlar ne zaman çözülür, cevap bilişimciler de idareci olmaya başladığı zaman. Hadi kalın sağlıcakla, kursa devamsızlık yapmayın :)

BBNET
Geri