hocam antivirüs engelliyordur büyük ihtimalle programın bazı dosyalarını karantinaya alıyordur, o dosyaları istisnalara eklemelisiniz.İyi Günler Maks kurdum fakat kilit ekranı gelmiyor ama tekrar kurmaya çalıştığımda ise kurulu olduğu için kurmamama hatası veriyor kiliti aktif nasıl edebilirim yardımcı olabilir misiniz
Akıllı tahtaya MAKS kurarken bir onay sayfası çıkıyor orada işletim sistemi Windows 10 ve 11 için kurulum yapılabilir tiki işaretleniyor. Biz okulda Windows 11 yüklü akıllı tahtalarda kullanıyoruz.Windows 11 için MAKS kullanabilir miyiz.
Bugün kurmak için denediğimde Windows 10 ve 7 seçenekleri vardı sadece. Ayrıca aynı ekranda kurulum yapamazsınız yazıyordu. MAKS 1.5 sürümüydü kurmaya çalıştığım hocam. Siz hangi sürüm ile kurulum yapabildiniz.Akıllı tahtaya MAKS kurarken bir onay sayfası çıkıyor orada işletim sistemi Windows 10 ve 11 için kurulum yapılabilir tiki işaretleniyor. Biz okulda Windows 11 yüklü akıllı tahtalarda kullanıyoruz.
Ben MAKS 2.1 kurdum.Bugün kurmak için denediğimde Windows 10 ve 7 seçenekleri vardı sadece. Ayrıca aynı ekranda kurulum yapamazsınız yazıyordu. MAKS 1.5 sürümüydü kurmaya çalıştığım hocam. Siz hangi sürüm ile kurulum yapabildiniz.
Hatta şimdi tekrar siteye baktım da MAKS V2.2 çıkmış onu da kurabilirsiniz.Ben MAKS 2.1 kurdum.
Teşekkürler hocam. 2.2 ile sorunu çözdüm.Hatta şimdi tekrar siteye baktım da MAKS V2.2 çıkmış onu da kurabilirsiniz.
www.teffikakca.comhocam v2.2 versiyonunu nerden indiriyoruz? sitesinde 1.5 versiyonu var hala
Yok hocam keske o kadar kabiliyetli olsalarda herseyi bana sormasalarBazı öğretmen arkadaşlar usb belleğe yazmaya karşı korumayı etkinleştiriyor bu yüzden şifre oluşturulamıyor. Belki böyle bişey olmuş olabilir sayın hocam.