tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 24 Aralık 2010 #31 hayırlı olsun sevindim hocam :alkis:
P PaviDus Üye Mesajlar 23 24 Aralık 2010 #32 tcoalngsau' Alıntı: hayırlı olsun sevindim hocam :alkis: Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam. Bir de şu kararı göndermeyi başarabilseydim.
tcoalngsau' Alıntı: hayırlı olsun sevindim hocam :alkis: Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam. Bir de şu kararı göndermeyi başarabilseydim.
P PaviDus Üye Mesajlar 23 24 Aralık 2010 #33 Karar ek'te sunulmuştur... Ekli dosyalar idari_karar.zip idari_karar.zip 653.4 KB · Görüntüleme: 249
rustuarslan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 356 4 Haziran 2011 #34 idari karara uygun olarak sizleri tekrar göreve başlattılarmı yoksa başlatacağız diyip geçiştiriyorlarmı?? eğer halen başlatmadılarsa idari karara rağman başlatılmadığını valillğe bildirerek soruşturmayı açtırıp .. gerisini anlayın.. : :wink:
idari karara uygun olarak sizleri tekrar göreve başlattılarmı yoksa başlatacağız diyip geçiştiriyorlarmı?? eğer halen başlatmadılarsa idari karara rağman başlatılmadığını valillğe bildirerek soruşturmayı açtırıp .. gerisini anlayın.. : :wink:
melissa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 360 28 Eylül 2011 #35 hocam yürekten tebrik ediyorum sizi.umarım hepimizi norm fazlası yapan idarecilerimiz içinde bu mahkeme kararları caydırıcı neden olur.
hocam yürekten tebrik ediyorum sizi.umarım hepimizi norm fazlası yapan idarecilerimiz içinde bu mahkeme kararları caydırıcı neden olur.