MALATYA Formatör Öğretmen Görevlendirmesi

Kodla Büyü

ersin_sisman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yaklaşık 1 ay önce başvuruları aldılar ancak hala ses seda yok. Yapılıp yapılmayacağı hakkında da kimsenin bir bilgisi yok. Bu yeni sistemle öğretmenlikten ve milli eğitim camiasından iyice soğudum. Allah yardımcımız olsun ...

hocam cuma günü aradım milli eğitimi, onay a verildi imzalanır imzalanmaz yayınlayacağız dediler..
pazartesiye açıklanır dediler amaaaa... halen birşey belli değil..

erdoganince' Alıntı:
yasin hocada öyle demişti...ama numan örnek onaylamıyomus :x yada bekletiyor..
hocam bir an önce onaylaslarda bizde ona göre seçmeli derslere karar versek,
böyle giderse hem dersten hemde formatörlükten olacağız..

m.boyraz yapmış listeyi göndermiş onaya...eğer numan yapmazsa mehmet beyin suçu yok demekki....ama şuda bi gerçekki malatya mebde çok laşka çıktı malesef :cry:

hocam aslında eğitici formatör arkadaşlar çok iyi, işi bilen kimseler ancak presedüre takıldımı onay işimiz zor demektir. Eğitimin başında eğitimden anlayan kimseler lazım...

evet eğiticiler çok iyiler işin erbabılar ersin hocam..ankara yapıdığına göre malatya ndn yapmıyor.eğiticiler bunu numan beye söyleseler bence iş daha kolay hallolur.eğer tlfnları varsa eğiticilerle bunu bi konuşsanız size zahmet..en azından olup olmayacağını bilelimki ona göre ayarlayalım kendimizi..

Arkadaşlar liste yapılmış ve atama 2 ye gönderilmiş. Şu anda da onay bekliyor. Görevlendirmeler 1 eylül itibariyle yapılacakmış. Yani bir imzayı bekliyoruz. Biraz zaman alır bilirsiniz :+1:

ders dışı etkinlikler bile yayınlanmış..
ders programı için gerekli olan -kendileri başka bir şey için gerekli olmadığını düşünselerde- formatörlük halen bekletiliyor..
helal olsun

çok şükür.
Arkadaşlar bana mem den mesaj geldi başvurunuzun valiliğe gönderildiğiyle ilgili..
bir aksilik olmazsa pazartesi onaylanacak diyorr.
bu da bir gelişmee. :puhaha:

Geri