MALATYA Formatör Öğretmen Görevlendirmesi

Kodla Büyü
formatör olursak Allah ın izni ile en az kaç ders almamız gerekiyor..
bizim okul da "5 sınıflar" hariç diğer seçmeli dersler dağıtıldı. 5 ci sınıfları benim istemem mi gerekiyor..
idare diğer arkadaşların ek ders olayı için daha çok onlara verme taraftarı..
inşallah bir aksilik çıkmaz da okul okul dolaşmayız.

formatör başvuru yazısı valilğe gönderilmiştir. bir aksilik olmaz ise onay pazartesi yayınlanacaktır. önemle duyrulur diye mail aldım malatya il mem'den,hadi hayırlısı

ceyhun_emre' Alıntı:
http://www.google.com.tr/#hl=tr&sclient=psy-ab&q=www.kayipsehir.biz&oq=www.kayipsehir.biz&gs_l=hp.3...2503.10035.0.10533.23.19.2.2.3.0.153.2272.0j19.19.0...0.0...1c.1.HJWcLsYqog0&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=9091bdd4f97512da&biw=1600&bih=799
arkadaşlar bu linkeri neden veriyorsunuz... amaç ne..
hoşunuza gidiyorsa oturun kendiniz izleyin.. lütfen milletin zamanını böyle şeylerle çalmayın!

ersin hocam öyle deme ya :) yapanlar emin olunki eğitici arkadaşlar ve m.boyraz...ama anlamadığım şu var bu forumda malatyadan bi kaç kişi olduğumuz...öbür bilişimciler veya formatörler nerde??kuzu mı
isali yani :?

Onay çıkmadığı için ben sadece dersime girip çıkıyorum, 12 saat dersim var.
pazartesi muhtemelen onay çıkacak diye e-posta aldım, lakin bir gelişme yok hala...
branşımız iyice ayaklar altına alınıyor :verymad:

Sanki bakanlar kabinesi oluşturuluyor, altı üstü bir görevlendirme yav...
Tamam imzada, ama niye bu kadar bekletiliyor...Mesele ney anlayabilmiş değiliz.

Arkadaşlar bana da onaya gitti diye mail geldi ama halen bi gelişme yok bizi oyalıyolar bence.Şimdiye kadar bu kadar gecikme olmamıştı
Ne yapacağımızı şaşırdık.Onaylamayacaklarsa bari görevlendirme ders isteyelim

toplamda 8 saat dersim var,program yapılırken sabah ilk 2 saatimi boşalttırdımm diğerleri sorun değil,nasıl olsa formatör olucam dedim,darmaduman ders programı kabak gibi ortada kaldım :)

Bu nasıl iş arkadaş?
3. haftadır ne zaman arasam, aynı terane: "onay için bekliyor."
yok milli eğitim onayı, yok valilik onayı ...
tatildeki meclisi toplamak bile bu kadar zor olmasa gerek...
işin aslı nedir arkadaş? olmayacaksa olmayacak deyin babalar gibi, biz de yolumuza bakalım.
formatörlük olacak diye 15 saatin altında bıraktık bilişim derslerini. yoksa komple seçer 20-22 saat ders alırdık,
şimdi sap gibi 12 ders ile ortada kaldık.
bu oyalamaca, kaçmaca oyunu ne zamana kadar sürecek? ayıptır.

arkadaşlar bi sorum olacak formatörlük belli değil daha malum, 9 saat dersim var derslerime gelip gideyim dedim müdür olmaz sen norm fazlasısın formatörlük olmasa da gelmen gerekiyo dedi çok üstelemedim bugün yarın onay çıkar diye ama işin aslını merak ediyorum açıkçası norm fazlası olunca branş dahi olsa 5 gün okula gelmek zorunda mı?

yabancı' Alıntı:
arkadaşlar bi sorum olacak formatörlük belli değil daha malum, 9 saat dersim var derslerime gelip gideyim dedim müdür olmaz sen norm fazlasısın formatörlük olmasa da gelmen gerekiyo dedi çok üstelemedim bugün yarın onay çıkar diye ama işin aslını merak ediyorum açıkçası norm fazlası olunca branş dahi olsa 5 gün okula gelmek zorunda mı?[/quote
hayır hocam hergün gitme zaten 9 saat dersin var 15 tamamlamak için 6 saat okulda kalman lazım..maaş karşılığını doldurman için 6 saat yeterli

arkadaşlar;
onay çıkana kadar okullarda hiç bir işe elimizi sürmeyelim sadece dersimizi verip çıkalım. çünkü il mili eğitimler okulların farmatörsüz de yürüyebileceğini sanıyorlar. bırakalım okul kaosa dönsün. idareciler mecbur il milli eğitimi sıkıştırmaya başlasınlar. milli eğitim de valilik de bize ihtiyaç olduğunu görsün anlasın.
yoksa "zaten işler yürüyor" mantığıyla ne milli eğitim ne valilik ne de bakanlık fomatörsüz okulların sıkıntılarını göremeyecek, anlamayacaklar...

Bizlere atılan mesajda pazartesi yayınlanabilir dendi ancak hangi pazartesi olduğu söylenmedi. Beklemedeyiz pazartesileri :puhaha:

bugün tarihli onay çıkmış valilikten, birazdan gün içinde malatya mem sayfasında yayınlanacakmış.

Geri