bu 4. senem olucak manisada görev yapıyorum. merkezde değil ilçesindeyim. her sene en az sene başıydı-dönem ortasıydı derken 2-3 ay ek ders alamadığımız zaman oldu, manisada işler gevşek doğru ama bu işten daha önemli bi sorun varki o da manisadaki bilgisayar öğretmenlerinin bu konuda çok pasif olmasıdır. bu siteye yeni üye oldum, ilçemde gerekli konuşmalarıma ve birlik olma çağrılarıma arkadaşlarım olanca inatlarıyla topu baştakilere atmakla yetiniyorlar şimdilik. ben dilekçeme lise yazdım, formatörlükler belli olmadı ama ben görevlendirmemi aldım(kaymakam oluru ile- ek ders karşılığı). formatörlük belli olursa yine aynı okul olur die bekliyorum, şimdilik 2 gün kendi okulumda derse giriyorum, 3 gün lisede akıllı tahtalarla ilgileniyorum.
inanın bu ilin en büyük eksiği iletişimsizlik herkes kendi derdinde, laf çok iş yok. buraya üye olmamın asıl nedeni bu konuda bişeyler yapabilmek. manisa ilindeki arkadaşları birlik olmaya davet ediyorum.
bu arada hiç bir görevlendirme geçmiş tarihli verilemez, imza günü yada imzadan sonraki ilk iş günü başlama tarihidir.(sonuç itibarıyle şöyle düşününüz ki siz okulda durmuş olabilirsiniz ama herkesin okulda sizin gibi durduğunu bilemezsiniz bu durumda çalışma olmadan ek ders olmaz)
idareniz sizi okulda tutmaya çalışırsa derse girmeden durmayın, parasını cebinden vermiyor hatırlatın.