bahhele' Alıntı:hangi ilçe hocam ? ben manisada şunu öğrendim malesef.. İlçe koordinatörünün dediğine ble asla güvenme.çünkü merkezdekiler kafalarına göre takılıyor!
denizlerb' Alıntı:bence tam tersi hocam. bütün iş ilçe formatörlerinde bitiyor. çünkü ilçede görevlendirilecek kişleri onlar belirleyip ile liste gönderiyorlar. il de listeleri birleştirip onaya sunuyor.bahhele' Alıntı:hangi ilçe hocam ? ben manisada şunu öğrendim malesef.. İlçe koordinatörünün dediğine ble asla güvenme.çünkü merkezdekiler kafalarına göre takılıyor!
aynen hocam yeni okulunda yapman gerekiyoryusufcuk51' Alıntı:benim norm fazlalığından dolayı okulum değişti 22 sinde eski okulumla ilişiğim kesilecek, başvurunun son gününde yani. başvuruyu yeni okulumdan mı yapmam gerekiyor ?
bende anlamadım hocam listede neden ilkokul varda ortaokul yok sehven yanlış yazıldığını sanmıyorum..light' Alıntı:İlk ve orta okul beraberiz. Doğal olarak kadromuz ortaokulda. Listeye ilkokul yazmışlar. Peki kadromuzun bulunduğu okul ilk tercihimiz sayılıyor ve ilk sırada yer alıyor. 2.tercihe ilkokulu yazmamız gerekiyor mu yine de anlamadım.
2sinde vali oluruna çıkması gerekiyo bu hafta ses çıkar herhalde bu hafta hallederlerse bildiğin ağlarımkaybil' Alıntı:Son durum nedir arkadaslar bilgisi olan var mi
hocam bide bunlar erken aldılar vali oluruna gitme tarihi 2si diyodu bi valilik oluru almak bi gün nası beceriyolar bu kadar uzatmayı çok merak ediyorumbahhele' Alıntı:bizim eski ilçe sorumlusuyla görüştüm. bu hafta daha çıkmayacakmış görevlendirmeler. bilginiz olsun.sabah konuşmuş ildekilerle
yok hocam il sorumlusu ile ben konuştuğumda 8 şubat tarihinden itibaren görevlendirme olacak dedibahhele' Alıntı:gitmeyin hocam. ücret yazılmayacağını söyledi eski ilçe sorumlusu..yazmazlar bencede
taatoo' Alıntı:hocam bide bunlar erken aldılar vali oluruna gitme tarihi 2si diyodu bi valilik oluru almak bi gün nası beceriyolar bu kadar uzatmayı çok merak ediyorumbahhele' Alıntı:bizim eski ilçe sorumlusuyla görüştüm. bu hafta daha çıkmayacakmış görevlendirmeler. bilginiz olsun.sabah konuşmuş ildekilerle
haftaya pazartesiye anca olur oda en iyi ihtimalbahhele' Alıntı:taatoo' Alıntı:hocam bide bunlar erken aldılar vali oluruna gitme tarihi 2si diyodu bi valilik oluru almak bi gün nası beceriyolar bu kadar uzatmayı çok merak ediyorumbahhele' Alıntı:bizim eski ilçe sorumlusuyla görüştüm. bu hafta daha çıkmayacakmış görevlendirmeler. bilginiz olsun.sabah konuşmuş ildekilerle
hocam banada eski sorumlu cuma günü daha listelerle uğraşıyolardı dedi..anlıycaan daha valinin önüne çarşamba felan gidicekmiş.
liste varmı hocamyusufcuk51' Alıntı:Onaylar 8 şubat tarihli olmuş arkadaşlar göreve başlayabilirsiniz
liste yok daha hocam ama ilçeden aradılar 8 şubattan itibaren oldğunu bildirdiler göreve başlayabilirsiniz diye belirttilerkaybil' Alıntı:liste varmı hocamyusufcuk51' Alıntı:Onaylar 8 şubat tarihli olmuş arkadaşlar göreve başlayabilirsiniz