taatoo' Alıntı:amin hocam valla çok zor bi durum nasıl geçecek zaman bilmiyorumnefes23' Alıntı:inşallah hocam Allah kavuştursun tez zamanda hepimizi..
çocuk varmı hocam?
taatoo' Alıntı:amin hocam valla çok zor bi durum nasıl geçecek zaman bilmiyorumnefes23' Alıntı:inşallah hocam Allah kavuştursun tez zamanda hepimizi..
taatoo' Alıntı:yok hocam daha yeni evlendik 6ay oldu evleneli sizin varmı hocam
Allah bağışlasın hocamnefes23' Alıntı:taatoo' Alıntı:yok hocam daha yeni evlendik 6ay oldu evleneli sizin varmı hocam
benim 4 yaşında kızım var. çocuk olmadan gitmesi daha iyi olmuş hocam . yoksa zorluk ikiye katlanıyor. olsun hocam napalım atandılar ya razıyız çekicez sağlık olsun da geçer gider Allah'ın izniyle...
server06' Alıntı:böyle saçmalık olur mu yaaa. 1ay oldu dilekçeleri alalı. listeyi hazırlayıp onaya sunmak bu kadar mı zor. anlamıyorum bu manisa mem'i.
ugursamsa' Alıntı:server06' Alıntı:böyle saçmalık olur mu yaaa. 1ay oldu dilekçeleri alalı. listeyi hazırlayıp onaya sunmak bu kadar mı zor. anlamıyorum bu manisa mem'i.
Hocam belki onaya sunulmuştur ama imza çok gecikiyor malesef. Bulunduğum ildeki (Diyarbakır) memi aradım, geçen hafta valiya imza için gitti gelir gelmez siteye koyacağız dendi. Biz sabırsızlıkla beklerken hiyerarşiye takılıyoruz...
server06' Alıntı:arkadaşlar btr yazısı çıkmış manisa memde(http://manisa.meb.gov.tr/www/birim-bilg ... cerik/4431). ama görevlendirme olarak sadece 1.faz okullar(liseler) listelenmiş bu konu hakkında bilgisi olan var mı? normalde bilişim sınıfı olan ortaokullara da oluyordu görevlendirme.