Az önce bizim memur sınav hizmetlerinde çok yakın bir arkadaşını aradı Bayram sonuna kaldı dedi...
botebocuu' Alıntı:fortam_01 hocam ali beyle benden sonra görüşmüsünüz o zaman ben daha müdür yard. ile görüşecem demişti kesinleşti diyelim o zaman inşallah. bana da önce fatih projesi kapsamındaki liseleri dedi bunun için tekrar bir dilekçe almayacaklar galiba hatta beni başka bir yere vereceklerini de öğrenmiştim.
shemonster' Alıntı:hala çalışmalar devam mı ediyor?
sabahtan beni aradı ali bey eşimin okuluyla ilgili olarak o zaman kendisi söylemişti şu an imzada bekliyorum demişti...öğleden sonra çıkarsa 1 kasımdan itibaren biter mi dersiniz beter mi dersiniz BTR mi dersiniz işte o göreve başlayacağızhakanotuken' Alıntı:Valiye gittiğini kim söyledi hocam
söyledikleriniz doğru ise harika olur...botebocuu' Alıntı:hocam kararnamelerin onay tarihi olarak yarın yazacak okula yarın da gelse pazartesi de gelse ek ders yazılmaya o günden itibaren başlar zaten çok geciktirmezler onuda gönderirler inşallah samsun mem gibi ayrıntılı bir görev tanımı ve yapacakları işler gibi bir yazıda gönderirler adamlar mümkünse ayrı bir oda bile verin diye ayrıntılı yazmışlardı hayaldi gerçek oldu müdürler çatlayacak