Yarın bakarım artık okuldan. Görevlendirme olmuşsa Pazartesi liseye başlarız artık.erbaa83' Alıntı:Bugün yazılar geldi ...
bakabildiniz mi hocam ben daha bakamadım daahmetfx' Alıntı:Yarın bakarım artık okuldan. Görevlendirme olmuşsa Pazartesi liseye başlarız artık.erbaa83' Alıntı:Bugün yazılar geldi ...
cyln' Alıntı:bakabildiniz mi hocam ben daha bakamadım daahmetfx' Alıntı:Yarın bakarım artık okuldan. Görevlendirme olmuşsa Pazartesi liseye başlarız artık.erbaa83' Alıntı:Bugün yazılar geldi ...
cyln' Alıntı:görev başlama tarihi ne yazmıslar hocam?
11 şubat mı?
Ben de yazıyı görmeden gitmedim liseye, en garantilisi..compteach06' Alıntı:Hocam ben kendi okulumda kaldım böyle sıkıntıların çıkacağını bildiğim için.Bu olaya bir çözüm bulmaları gerekiyor her dönem aynı problem.Yazın 3 haftalık ekdersimi alamadım bu yazı kargaşasından.
cyln' Alıntı:26 Şubat 2013 İTİBARİYLE İCERİK GUNCELLENMİSTİR
merhaba arkadaşlar
malumunuz 2.dönem BTR görevlendirme sonuçları açıklandı.
Şimdi görevlendirilen öğretmenlerin bilgilerinin yer aldıgı tabloda 11.02.2013-14.06.2013 yazarken il mem atamanın yazdıgı üstyazıda da onaylanma tarihinden 14 haziran 2013 e kadar diye yazıyor.
bu nedenle de benim gibi 11 şubattan itibaren okula gidip BTR yapan arkadaslar 11-19 şubat arasındaki 1 haftalık sürenin ekdersini alamıyor. en azından bizim ilçe milli eğitim ödenmez deyip ödememekte ısrar ediyor. Sizde durum nasıl? neler yaptınız? neler yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda?