emifay' Alıntı:arkadaşlar kızıltepede görevlendirmeler yapıldı diye duydum bilgisi olan var mı?
sanmıyorum, olsa il geneli olur...
emifay' Alıntı:arkadaşlar kızıltepede görevlendirmeler yapıldı diye duydum bilgisi olan var mı?
xorcistforyou' Alıntı:Boşuna arama hocam bir beklenti içine igrme ama bir haber vereyim...
Fatih projesi için il formatörünü Ankara'ya çağırmışlar en son aldığım duyum bu.. Tabi Mardin'de il formatörü yok bakalım ne yapacaklar... :wink:
zeki tekin' Alıntı:arkadaşlar bu il milli eğitim müdürü oldukça mardin de görevlendirme olmaz. Ancak bakanlıktan yeni bir yazı gelirse yapar.
erbaa83' Alıntı:xorcistforyou' Alıntı:Boşuna arama hocam bir beklenti içine igrme ama bir haber vereyim...
Fatih projesi için il formatörünü Ankara'ya çağırmışlar en son aldığım duyum bu.. Tabi Mardin'de il formatörü yok bakalım ne yapacaklar... :wink:
Hcam mardin mem de bu işle ilgilenen şube müdürünü aradım ve bana dediği su "Bende sizlerin zor durumda olduğunuzu biliyorum
ancak kesinlikle görevlendirme olmayacak" yapacak bişey yok sanırım haftada 5 saat derse girip yatacaz gibi...
zeki tekin' Alıntı:arkadaşlar bu il milli eğitim müdürü oldukça mardin de görevlendirme olmaz. Ancak bakanlıktan yeni bir yazı gelirse yapar.
mkarahan' Alıntı:zeki tekin' Alıntı:arkadaşlar bu il milli eğitim müdürü oldukça mardin de görevlendirme olmaz. Ancak bakanlıktan yeni bir yazı gelirse yapar.
Milli Eğitim Müdürü gitmiş arkadaşlar (Çok Şükür). Şuanda yerine bakan kim bilmiyorum ama görevlendirme için gidip konuşursak görevlendirme olabilir sanırım.
:+1:Tuba ÖZTÜRK' Alıntı:milli eğitim müdürü gitmiş arkadaşlar... ihsan bey bakıyormuş yerine..formatörlük için bastırma zamanı..
Bi gelişme yok mu daha???zeki tekin' Alıntı:mardin- merkezdeki arkadaşlarımız sorsunlar p.tesi. ilçe formatörümüz en kısa sürede görevlendirme için form alacağız dedi. ama ihsan bey de onaylamazsa yapacak birşey yok dedi.
hocam atandığım okuldan 2 arkadaşla ev arıyoduk bulduk. ayın 7sine kadar eve taşınıcaz. evi tuttuğumuz yerde tek kalan bi öğretmen vardı o arkadaş arıyodu istersen bi konuş hocam. 301 numaradayım beklerim konuşalım yardımcı olmaya çalışayımvakkasozkin' Alıntı:hocam ben de mardin kızıltepe de öğretmen evinde kalıyorum ev arkadaşı arıyorum uygun görürseniz tanışalım