mart ek ders

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan isbb80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam ben bu sene btr istemedim ve bilgim yok ek dersleri konusunda. eskiden formatörken idareci gibi ek ders alırdık şimdi bu 206 176 gibi rakamlar neye göre belirleniyor bilgi verebilir misiniz

maaş 2200 tl.... ek ders 2500 tl.. meslek lisesindeyim.

tayinci42' Alıntı:

çekici filan çağırıyor musnuz hocam :), yoksa üçbeş arkadaş toplanıp halatla filan mı çekiyorsunuz :) Şaka bi yana fazlasıyla hak ediyorsunuz hocam, Allah kolaylık versin.

Vay canısını. Benim ekderse espriyle takılan arkadaşlara maaşı geçiyor şeklinde cevap veriyordum. Demek gerçekten maaşı geçenler varmış :mrgreen:

Gazetelerde 2 sayfa haberi:

Para çekme limiti nedeniyle atm 'lerde 5 gün bekleyen öğretmenin dramı :D

tayinci42' Alıntı:
Sayın hocam bir yanlışlık olmasın .
2500 TL saati 10 TL olsa 250 saat eder Çift öğretmen anca bu kadar alır.Bende meslek lisesindeyim.Anlayamadım doğrusu
29 saat full 29*4=116 40 saat açık lise hadi 30 saat pansiyon toplamda 176 saat eder kaldı ki bu görevleri yaparken üstüne 76 saat daha fazlanız var.
Varsa yapılacak iş veya kurs biz de alalım :D yoksa paranızda gözümüz yok hocam allah daha da bol etsin.Öğretmenin hakkıdır.

alican44' Alıntı:
206 saat. Tabi bunun 50 saati Fatih Kursu. Yoksa nerde 206 saat...

Bu kadar ekdersi nerelerde değerlendiriyosunuz Alican hocam. Gayrimenkul mü, yastık altımı, bağ bahçemi :mrgreen:

Halk eğitim de bir öğretmen olarak ben en fazla ek ders nasıl alırım?
20+20 haftalık 40 saat kurs vermeye başlıcam haftaya onun dışında yapabileceğim bişey var mı?
BÖTE mezunuyum.
Zamanında 2003 de 340 puanla bir haftalık araştırmayla BÖTEnin ataması daha fazla diye BÖTEyi seçmiştim gidemeyeceğim TEF yoktu. Hata mı yaptım acaba?

Geri