Bunu ben de çok merak ettim nasıl oluyor kitayinci42' Alıntı:maaş 2200 tl.... ek ders 2500 tl.. meslek lisesindeyim.
Bunu ben de çok merak ettim nasıl oluyor kitayinci42' Alıntı:maaş 2200 tl.... ek ders 2500 tl.. meslek lisesindeyim.
arda5544' Alıntı:76 saat yatacak
halk eğitimde en fazla haftada kaç saat ek ders alabiliyor böte ciler bilgisi olan varmı ?
halk eğitime geçmeyi düşündüm norm fazlası olarak son anda vazgeçtim hata mı yaptım acaba ?
atakom' Alıntı:Bunu ben de çok merak ettim nasıl oluyor kitayinci42' Alıntı:maaş 2200 tl.... ek ders 2500 tl.. meslek lisesindeyim.
tayinci42' Alıntı:atakom' Alıntı:Bunu ben de çok merak ettim nasıl oluyor kitayinci42' Alıntı:maaş 2200 tl.... ek ders 2500 tl.. meslek lisesindeyim.
25 ŞUBAT - 31 MART 5 HAFTA
haftada;
27 normal *5=135 - özürlü öğrencilere %25 fazla hesaplanır
10 kurs*5=50 (gece) - özürlü vatandaşlara %25 fazla hesaplanır
26 belletmenlik - özürlü öğrencilere %25 fazla hesaplanır
90 tl üniversite sınavı
75 tl motorlu taşıtlar sınavı
gelecek sene buna ek yine engellilere haftada 6 saat satranç egzersizi açmayı düşünüyorum.
Allah bereket versin hocam, sorduğum için yanlış anlaşılmamışımdır umarım sadece formülü neyse bizde uygulayalım diye sordumtayinci42' Alıntı:atakom' Alıntı:Bunu ben de çok merak ettim nasıl oluyor kitayinci42' Alıntı:maaş 2200 tl.... ek ders 2500 tl.. meslek lisesindeyim.
25 ŞUBAT - 31 MART 5 HAFTA
haftada;
27 normal *5=135 - özürlü öğrencilere %25 fazla hesaplanır
10 kurs*5=50 (gece) - özürlü vatandaşlara %25 fazla hesaplanır
26 belletmenlik - özürlü öğrencilere %25 fazla hesaplanır
90 tl üniversite sınavı
75 tl motorlu taşıtlar sınavı
gelecek sene buna ek yine engellilere haftada 6 saat satranç egzersizi açmayı düşünüyorum.
Allah arttırsın hocam maşallah. Benim toplamda elime geçecek para miktarı bu :wink:alican44' Alıntı:206 saat. Tabi bunun 50 saati Fatih Kursu. Yoksa nerde 206 saat...
Sizlerede daha yüksek miktarlar nasip olsun inşallah hocamedersoy' Alıntı:Allah arttırsın hocam maşallah. Benim toplamda elime geçecek para miktarı bu :wink:alican44' Alıntı:206 saat. Tabi bunun 50 saati Fatih Kursu. Yoksa nerde 206 saat...
alican44' Alıntı:Sizlerede daha yüksek miktarlar nasip olsun inşallah hocamedersoy' Alıntı:Allah arttırsın hocam maşallah. Benim toplamda elime geçecek para miktarı bu :wink:alican44' Alıntı:206 saat. Tabi bunun 50 saati Fatih Kursu. Yoksa nerde 206 saat...
hocam maşallah devlet memuru gibisin 2 tl lik farkıda yazmışın..bi gün inşallah mesaj olarak seni geçicem.. :mrgreen: :mrgreen:mutlucan' Alıntı:662mnn' Alıntı:76 saat.. 660 tl sanırım yatacak
isbb80' Alıntı:İyiki bir mart ek dersini açtık konu olarak millet ...dik yarışına çevirmiş ortamı Allah daha çok versin gözümüz yok da görgüsüzlük de yapmayalım yani...
müdür yardımcısı ekdersleri yapmışi çıktı alırken bir sorunla karşılaşmış.. yardımcı olmamı istedi.. o zaman söylemdi de aklımda kalmış..mnn' Alıntı:hocam maşallah devlet memuru gibisin 2 tl lik farkıda yazmışın..bi gün inşallah mesaj olarak seni geçicem.. :mrgreen: :mrgreen:mutlucan' Alıntı:662mnn' Alıntı:76 saat.. 660 tl sanırım yatacak
:++:alican44' Alıntı:isbb80' Alıntı:İyiki bir mart ek dersini açtık konu olarak millet ...dik yarışına çevirmiş ortamı Allah daha çok versin gözümüz yok da görgüsüzlük de yapmayalım yani...
Bundan sonra açmazsın. rahatsızda olmazsın hocammmm :mrgreen: