mart ek ders

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan isbb80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ben hem okuldan hem halk eğitimden hem de fatih projesinden dolayı bu ay 1500 tl ye yakın ekders alırım ama meslek lisesinde ki arkaşı da kıskanmadım değil yani :)
bu arada arkadaşlar paranın değeri yok....gelen para direk kartlara kredilere gidiyor...bu kadar parayı nereye harcıyorum ben de bilmiyorum..hani bi ev bi araba bişey olsa neyse :)... herhalde sebebi robot gibi yaşamak istememek... adam para kazanıyor ama evden çıktığı yok üstüne başına baktığı yok... ne edeyim öyle parayı...

76 saat yatacak
halk eğitimde en fazla haftada kaç saat ek ders alabiliyor böte ciler bilgisi olan varmı ?
halk eğitime geçmeyi düşündüm norm fazlası olarak son anda vazgeçtim hata mı yaptım acaba ?

arda5544' Alıntı:
76 saat yatacak
halk eğitimde en fazla haftada kaç saat ek ders alabiliyor böte ciler bilgisi olan varmı ?
halk eğitime geçmeyi düşündüm norm fazlası olarak son anda vazgeçtim hata mı yaptım acaba ?

dışardan kurs verirsen haftada en fazla 10 saat alırsın...
halk eğitimde kadroluysan 15 saat maaş karşılığı alırsın...ek ders almak için kurs açman gerekiyor...
haftada maksimum 2 kurs açsan her güne 5 saat koysan haftada 30 saat ayda 120 saat yapar. bu da 1000 tl civarı para yapar...

atakom' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:
maaş 2200 tl.... ek ders 2500 tl.. meslek lisesindeyim.
Bunu ben de çok merak ettim nasıl oluyor ki

25 ŞUBAT - 31 MART 5 HAFTA

haftada;
27 normal *5=135 - özürlü öğrencilere %25 fazla hesaplanır
10 kurs*5=50 (gece) - özürlü vatandaşlara %25 fazla hesaplanır
26 belletmenlik - özürlü öğrencilere %25 fazla hesaplanır
90 tl üniversite sınavı
75 tl motorlu taşıtlar sınavı

gelecek sene buna ek yine engellilere haftada 6 saat satranç egzersizi açmayı düşünüyorum.

tayinci42' Alıntı:
atakom' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:

haftada;
90 tl üniversite sınavı

gelecek sene buna ek yine engellilere haftada 6 saat satranç egzersizi açmayı düşünüyorum.

aç hocam aç gelsin paralar... :)

tayinci42' Alıntı:
atakom' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:

haftada;
90 tl üniversite sınavı

Allah bereket versin hocam, sorduğum için yanlış anlaşılmamışımdır umarım sadece formülü neyse bizde uygulayalım diye sordum

amin. doğuda mecburi hizmet zamanında 6 yıl meslek liselerinde maaş karşılığı sıfır ekdersle çalıştık.

alican44' Alıntı:
edersoy' Alıntı:
alican44' Alıntı:
206 saat. Tabi bunun 50 saati Fatih Kursu. Yoksa nerde 206 saat...
Allah arttırsın hocam maşallah. Benim toplamda elime geçecek para miktarı bu :wink:
Sizlerede daha yüksek miktarlar nasip olsun inşallah hocam

Amin hocam. Allah herkese sağlık sıhhat evinde huzur nasip etsin. Gerisi gerçekten boş.

İyiki bir mart ek dersini açtık konu olarak millet ...dik yarışına çevirmiş ortamı Allah daha çok versin gözümüz yok da görgüsüzlük de yapmayalım yani...

tayinci hocamı okuyunca, gençlik yıllarım geldi aklıma :) ek ders bordrosunda müdürden fazla ek ders yatardı banada.(ek ders+açık lise+kurslar) Hey gidi meslek lisesi yılları, rotasyondan sonra bebelerle uğraş dur.

Şu sözü hakkalyakin anladım. "Nimet şükür görmez ise gider" Şükrünü eda edemedik demek ki.

isbb80' Alıntı:
İyiki bir mart ek dersini açtık konu olarak millet ...dik yarışına çevirmiş ortamı Allah daha çok versin gözümüz yok da görgüsüzlük de yapmayalım yani...

Bundan sonra açmazsın. rahatsızda olmazsın hocammmm :mrgreen:

mnn' Alıntı:
mutlucan' Alıntı:
mnn' Alıntı:
76 saat.. 660 tl sanırım yatacak
662
hocam maşallah devlet memuru gibisin 2 tl lik farkıda yazmışın..bi gün inşallah mesaj olarak seni geçicem.. :mrgreen: :mrgreen:
müdür yardımcısı ekdersleri yapmışi çıktı alırken bir sorunla karşılaşmış.. yardımcı olmamı istedi.. o zaman söylemdi de aklımda kalmış..

1 gün raporluydum mart ayında. 69 saat 600 tl ek ders doğru mudur?bi türlü anlamadım bu ek ders hesaplama mantığını hep değişiyo

Geri