Masaüstünde hiçbirşey yok.....

Kodla Büyü

feridekorkmaz

Site Gezgini
Laboratuarımda bir bilgisayarın masaüstünde hiçbirşey yok.Sağtuşda da birşey çıkmıyor. Ne yapabilirim???

temizlik imandandır. :D ne güzel işte tertemiz olmuş. ben bilgisayarımdaki simgelerden arkaplanı göremiyorum.

hocam combofix diye program var onu indirin. bilgisayara atıp çalıştırın, ccaaggllaarr hocamında dediği gibi görev yöneticsini çaliştirip dosya > yeni görev çaliştir dan normal pencelerde çalışır gibi çalışabilirsiniz. programı çalıştırıp sadece beklemeniz yeterli. virüs programı varsa kapatın.

yani en mantikli çözüm bu zaten:)
bunu yemezse problem var demektir. güvennli modda çaliştirip sistem geri yüklemeyi deneyin o da olmadi xp repair oda olmazsa format ellerinizden öper:)

Hocam bir defa bende de oldu.
Öğrencinin biri hocam ben getireyimi dedi.
Nasıl yapacan oğlum dedim
sabahtan beri uğraşıyoz yapamıyorum sen mi yapacan dedim...

Masaüstüne sağ tıkladı görünümden masa üstü simgelerini göstere tıkladı geldi :)))))))))

xp cdsini tak onar hocam , kesin düzelir.
yada sağ tıklamada bişey çıkıyosa masaüstü simgelerini göster işaretli olsun.

Aynı sorun bendede var, ilkgün 1 bilgisayardaydı sonraki gün 3-5 şimdi 7-8 bilgisayar da aynı sorun var. Görev yöneticisini açıp explorer.exe yazınca da titreme olup kapanıyor. Masaüstünde hiç birşey açılmıyor. Kaç zamandır denemediğim hiçbişey kalmadı sorun düzelmedi. Bugün netupschool dan olduğununu tespit ettim. Güvenli kipte normal çalışıyor, açıp netupschool u siliyim dedim silemedim. Atık haftaya kaldı bakalım o zaman uğraşıcam. Ama sorun netupscholdan malesef....

BBNET
Geri