btrffd
Aktif Üye
arkadaşlar bu araç hakkında yardımcı olur musunuz? Kullanan hocam var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3254/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3254/detay
easytr' Alıntı:delikatliyam' Alıntı:Hocam Mazda hastası olarak Mazdaya binmek ayrıcalıktır. Herkesde Mazda göremezsin öyle insanlar parçası pahalı saçmalığına inanırlar hep ama öyle bir sey yok taş gibi arabalar. Sadece yakıt konusu biraz düşündürücü ama bende sınıfı için çok güzel bir araba ..
http://www.mazdaclubtr.com/mazda2/ burada bu araçla ilgli her şeye bulabılırsiniz hocam.. Bence güzel araç
mazdaya binmek neden ayrıcalık olsun ki? sanki dünyada çok az üretilen konsept bir otomobil. saçma saçma yorumlar yapılıyor ona kızıyorum.görmemişin arabası olmuş misali... mazda alınacak rakama ne araçlar alınabilir ülkemizde. hem satışı kolay, ikinci eli güçlü, her ilde yetkili servisi olan, yedek parçası bol ne araçlar var mazdadan üstün. örneğin vw, örneğin toyota,honda,ford,opel....bu arabalar varken 2. elinde zarar edeceğin, her yerde servisini,ustasını bulamayacağın, parça bulamayacağın bulsanda e-bayla alıp birsürü para ödeyeceğin mazdaya binmek ayrıcalık değil ahmaklıktır. bunca dezavantaja rağmen bu markayı övende marka fanatiğidir, cevap vermeye luzum yoktur ama ona değilde biriktirdiği parasıyla ilk arabasını alacak öğretmen arkadaşlara fikir vermesi için yazılmıştır.(geçen bir arkadaş forumda birdaha tutulmayan araç almakmı tövbeeee yazmıştı. halbukü zamanında bizim yorumlarımıza muhalif ifadeler yazardı araç konusunda)
hocam sen o arabalardan filolarca al.sonra o şirketler trilyonluk yatırımlarını yapsınlar bizde bi gideri bakar karar veriris. :mrgreen:okanformula' Alıntı:Valla arkadaşlar kullanmadan bilemezsiniz. Ben bir honda kullanıcısı olarak, bundan sonraki arabamı mazda 3 alacağım. Bu yaz kullandım ve hayran kaldım. Verdiğin paraya oranla arabanın hızı, donanımı üst seviyede. Biraz araştırırsanız mazdanın diğerlerine göre ne kadar sorunsuz olduğunu göreceksiniz. Ben istanbuldayım ve servis açısından sorun yaşamam, ayrıca 2. el olayda ise, 1000 lira aşağı verirsen her türlü satarsın.
Aslında biz kendi kendimize kötülük yapıyoruz. Wv, ford, toyota, hondayı başımıza çıkardık. Az donanımlısına bile bir sürü para veriyoruz. Mazdaya, Mitsubishiye, Suzukiye biraz şans versek, ona göre ülkemizde servis ağı gelişir, ustalar ona göre yetişir. Valla durum karışık, kolay gelsin arkadaşım...
Hocam ocak zammından sonra alcam bekleyin benimertcenk' Alıntı:hocam sen o arabalardan filolarca al.sonra o şirketler trilyonluk yatırımlarını yapsınlar bizde bi gideri bakar karar veriris. :mrgreen:okanformula' Alıntı:Valla arkadaşlar kullanmadan bilemezsiniz. Ben bir honda kullanıcısı olarak, bundan sonraki arabamı mazda 3 alacağım. Bu yaz kullandım ve hayran kaldım. Verdiğin paraya oranla arabanın hızı, donanımı üst seviyede. Biraz araştırırsanız mazdanın diğerlerine göre ne kadar sorunsuz olduğunu göreceksiniz. Ben istanbuldayım ve servis açısından sorun yaşamam, ayrıca 2. el olayda ise, 1000 lira aşağı verirsen her türlü satarsın.
Aslında biz kendi kendimize kötülük yapıyoruz. Wv, ford, toyota, hondayı başımıza çıkardık. Az donanımlısına bile bir sürü para veriyoruz. Mazdaya, Mitsubishiye, Suzukiye biraz şans versek, ona göre ülkemizde servis ağı gelişir, ustalar ona göre yetişir. Valla durum karışık, kolay gelsin arkadaşım...
hakkaten hocam zamlarla beraber bmw leri çekeris artık. fırıncı mı olsaydık ne.okanformula' Alıntı:Hocam ocak zammından sonra alcam bekleyin benimertcenk' Alıntı:hocam sen o arabalardan filolarca al.sonra o şirketler trilyonluk yatırımlarını yapsınlar bizde bi gideri bakar karar veriris. :mrgreen:okanformula' Alıntı:Valla arkadaşlar kullanmadan bilemezsiniz. Ben bir honda kullanıcısı olarak, bundan sonraki arabamı mazda 3 alacağım. Bu yaz kullandım ve hayran kaldım. Verdiğin paraya oranla arabanın hızı, donanımı üst seviyede. Biraz araştırırsanız mazdanın diğerlerine göre ne kadar sorunsuz olduğunu göreceksiniz. Ben istanbuldayım ve servis açısından sorun yaşamam, ayrıca 2. el olayda ise, 1000 lira aşağı verirsen her türlü satarsın.
bizim arkadaşta geçen sene sıfır mazda 3 aldı 4-5 ayda bir servise bırakıyor. ilginç.delikatliyam' Alıntı:Mazdanın parçası pahalıymıiş elektronik arızası veriyormuş ??? Ya arkadaşım sen gerçekten arabadan anlıyormusun. Bir tutturmuşlar mazdanın parçası pahalı. Sen git de vw nın parça fiyatları ile mazdanın kini karşılastır derim ben . Boş boş yorum yapıyorsunuz. vw bu ülkeyi bu hale getirdi işte .
1. Mazda 2 bakan arkadaş Mazdaclup.tr ye sorsun orayı incelesin orada ki mazda kullanıcılarından %100 samımı içten cevaplar alacaktır.
2. Araba önerisi isterken arabadan teknolojiden anlamayan kimin hangi motoru neyı nasıl kullandğını bilmeyen insanlara soru sormayın sizin kafanızı karıstırır.
3. Son olarak MAZDA dünyada en az sorun çıkaran otomobil firmasıdır. %17 gibi bir rakamla mercedesi , hondayı, toyotayı vs vs geride bıraktı. Senin dandik vw çakma opelin kaçıncı sırada olduğu bile göremedim ..
Elektrniği arıza veriyormuş... ha ha ha boş boş yorumlar..
MAzda firmasıni bilen alır bilmeyen yorum yapar bakar![]()
mertcenk' Alıntı:bizim arkadaşta geçen sene sıfır mazda 3 aldı 4-5 ayda bir servise bırakıyor. ilginç.delikatliyam' Alıntı:Mazdanın parçası pahalıymıiş elektronik arızası veriyormuş ??? Ya arkadaşım sen gerçekten arabadan anlıyormusun. Bir tutturmuşlar mazdanın parçası pahalı. Sen git de vw nın parça fiyatları ile mazdanın kini karşılastır derim ben . Boş boş yorum yapıyorsunuz. vw bu ülkeyi bu hale getirdi işte .
1. Mazda 2 bakan arkadaş Mazdaclup.tr ye sorsun orayı incelesin orada ki mazda kullanıcılarından %100 samımı içten cevaplar alacaktır.
2. Araba önerisi isterken arabadan teknolojiden anlamayan kimin hangi motoru neyı nasıl kullandğını bilmeyen insanlara soru sormayın sizin kafanızı karıstırır.
3. Son olarak MAZDA dünyada en az sorun çıkaran otomobil firmasıdır. %17 gibi bir rakamla mercedesi , hondayı, toyotayı vs vs geride bıraktı. Senin dandik vw çakma opelin kaçıncı sırada olduğu bile göremedim ..
Elektrniği arıza veriyormuş... ha ha ha boş boş yorumlar..
MAzda firmasıni bilen alır bilmeyen yorum yapar bakar![]()